- 8 Mayıs 2012
- 37
- 9
- 86
biz yaklaşık 3 senedir nişanlıyız ve uzun süredir görüşüyoruz. 3 aya düğünümüz var ve nişanlımın ailesi sadece düğün parasına yetecek kadar para ayırmış. önce düğünü yaparım eşyaları alırım diyordu.ama 2 gündür nişanlık eşyaları ben alacağım krediyle diyor ve bankalar kredi vermiyorlar sen çek ben ödeyim diyor.bende bunu ailemle paylaştım ve bizimkiler köpürdüler çok kızgınlar. 1 ay önce aileler görüştüğünde biz üzerimize düşeni alıp düğünü yaparız ancak durumumuz kötüleşti çok iyi şeyler alamayabiliriz,sizde üzerinize düşeni alırsınız demişlerdi tamam dedik. ama şimdi ne değişti ben bilemiyorum aileme de hiç bişe söylemediler. nişanlımla tartıştım ve ondan haber alamıyorum şu anda çok kötü oldu ağlıyordu telefonda ben onu üzmek istemem bana kalsa çekerim ama ailem izin vermiyorlar bütün eşyalar üzerimize yıkıldı resmen ailemin karşılamasını mı istiyorlar ben anlamadım. ben ne yapacağım şimdi ya nişanlım sen çek ben öderim demişti. bende az önce çekemem dedim çok kötü oldu aramız sen bana güvenmiyormusun falan dedi. Allah onlardan sorsun bizi ne hale düşürdüler en mutlu olmam gereken günlerim ve ben ne dertlere düştüm.