mrb hanimlar.. yaklasik 3 aydir nisanliyim ve nisanladigim kisiyle gorucu usulu tanistim, basta annesi beni cok sevdigi iicin bu bi arti diye dusundum gelin kaynana sorunlari olmaz falan diye.. nisanlim ise bana hep asikmis bi turlu acilamamis ve oyuzden annesi devreye girdi.. nisanlimi cok ama cok seviyorum, o bana Allahin hediyesi gibi bisey, o da beni herseyden cok seviyor, bunu bana hissettiriyor, soyluyor vs... ama ailesine tahhamulum yok simdiden.. Annesi beni cok istedi, basta benim icin "oluyordu" simdi ise tam bi kaynana tripine girdi, nisanlimin maddi konularda aklina giriyo, kafasini karistiriyo cok, sanki kendi cebinden cikiyomuscasina.. maddiyata aslinda hic onem vermedigim halde beni onem verir hale getirdiler, inatlarina pahali restorantlara gitmeye basladim, kendi kazancim var Sukurler olsun yalniz.. bi kac gun once dogum gunumde nisanlim annesinin ucuz ve kullanilmis bi takisini verdi, guzel bi paket yapmis ama belliydi hani.. ben ise onun dogum gununde yaklasik 500 tl lik bi hediye almistim, tabiki karsilik bekledigimden degil ama sonucta onun bana ne kadar deger verdiginin gostergesidir.. kimileri var ki sevdigini memnun etmek icin ne borclara giriryor.. kendi annem bile sok oldu, utandim... sizce Annesi mi yine karisti.. bana nisanlim biraz anne kuzusuymus gibime geliyor, bu beni korkutuyor..
onun disinda beni nefret duygusuna ulastiran bi gorumcem var.. hep aramiza giriyor, bozmaya calisiyor, iftira attigi bile oldu, cok uzuluyorum.. nisanlim benimle birlikteyken ariyor, eve gel artik, nerdesin, falan diyor.. ben hic bisey demiyodum basta, olsun desin huzurumu bozamaz diyodum ama artik dayanamiyorum kisisel olarak cok sakin bi yapim var ama hep icime atarim sonra dan cok fena patlayabilirim.. sizce nisanlimla konusmalimiyim rahatsiz oldugumu, nisanlaninca bi degerli oldu anlamdim, benden mi kiskaniyorlar onu simdi?? yanlis anlasilmaktan korkuyorum, kotu gelin sanmalarindan biraz korkuyorum.. kiz kardesim bugun kucuk iftira atan yarin neler yapmaz diyo.. kafam cok karisik, ayriligi bile dusundum o derece biktim ailesinden..
onun disinda beni nefret duygusuna ulastiran bi gorumcem var.. hep aramiza giriyor, bozmaya calisiyor, iftira attigi bile oldu, cok uzuluyorum.. nisanlim benimle birlikteyken ariyor, eve gel artik, nerdesin, falan diyor.. ben hic bisey demiyodum basta, olsun desin huzurumu bozamaz diyodum ama artik dayanamiyorum kisisel olarak cok sakin bi yapim var ama hep icime atarim sonra dan cok fena patlayabilirim.. sizce nisanlimla konusmalimiyim rahatsiz oldugumu, nisanlaninca bi degerli oldu anlamdim, benden mi kiskaniyorlar onu simdi?? yanlis anlasilmaktan korkuyorum, kotu gelin sanmalarindan biraz korkuyorum.. kiz kardesim bugun kucuk iftira atan yarin neler yapmaz diyo.. kafam cok karisik, ayriligi bile dusundum o derece biktim ailesinden..