nişanlımın ailesine nasıl daha canayakın olurum lütfen yardım edin kızlar :((((

clkarahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
78
1
28
nişanlım ailesıne ve bana karşı oldukca sorumluluk sahıbı bır ınsan,,maddı anlamda da aılesınden gayet bagımsız cok sukur..fakat bugunlerde benı kırmadan annesıne falan cok soğuk davrandığımı söyledi.. hıcbır saygısızlıgım olmadı aılesıne karşı yanlız yapım dolayısıyla cok soğuk duran bı ınsanım.. eğlenceli, şıkır fıkır candan kızlar bana adım adım sizin gibi olmamı öğretin lütfenn :(( cok utangaç ve cekıngenım ve boyle oldukca müstakbel eşimin fikirleri değişecek bana meymeletsiz gözüyle bakmasını istemıyorum :(((( cok moralım bozuk yardım edin kızlar

Yapı meselesi, bende hemen girdiğim ortamlarda sıcak olamam, hatta o kişilere alışmam çok zaman alır, çekingen ve utangaç bir yapım var.

birincisi cana yakın olmak zorunda değilsin. ben de öyleyimdir. alıştı sanırım bizimkiler. ayrıca terbiyesizlik etmediğin sürece nişanlının sana soğuksun demesini de doğru bulmadım. herkesin yapısı farklıdır. ben çocuklar ve hayvanlar dışında kimseye sıcak olmayı sevmem. kardeşim dışında aileme falan sarılma öpme gibi şeylerden hoşlanmam. bana biri soğuksun dese daha sıcak olmak zorunda hissetmem. bence sen de hissetme. kötü bir şey yapmıyorsun, nişanlın seni böyle kabul etmek zorunda.

yapı meselesi değiştirmeye kalksan yapmacık olur
hem daha nişanlısın bi evlen içlerini gör sende alışırsn sonrasında kendiliğinden gelişir herşey

nişanlım ailesıne ve bana karşı oldukca sorumluluk sahıbı bır ınsan,,maddı anlamda da aılesınden gayet bagımsız cok sukur..fakat bugunlerde benı kırmadan annesıne falan cok soğuk davrandığımı söyledi.. hıcbır saygısızlıgım olmadı aılesıne karşı yanlız yapım dolayısıyla cok soğuk duran bı ınsanım.. eğlenceli, şıkır fıkır candan kızlar bana adım adım sizin gibi olmamı öğretin lütfenn :(( cok utangaç ve cekıngenım ve boyle oldukca müstakbel eşimin fikirleri değişecek bana meymeletsiz gözüyle bakmasını istemıyorum :(((( cok moralım bozuk yardım edin kızlar

canım mesela bi kurabiye kek yap götür güleryüzlü olmaya çalış bi çay demle oturun birlikte yiyin sohbet edin

birincisi cana yakın olmak zorunda değilsin. ben de öyleyimdir. alıştı sanırım bizimkiler. ayrıca terbiyesizlik etmediğin sürece nişanlının sana soğuksun demesini de doğru bulmadım. herkesin yapısı farklıdır. ben çocuklar ve hayvanlar dışında kimseye sıcak olmayı sevmem. kardeşim dışında aileme falan sarılma öpme gibi şeylerden hoşlanmam. bana biri soğuksun dese daha sıcak olmak zorunda hissetmem. bence sen de hissetme. kötü bir şey yapmıyorsun, nişanlın seni böyle kabul etmek zorunda.

aynen aynen hayatım bende sadece kardeşime ve hayvanlara karşı sıcağımdır.. hıcbır saygısızlık yapmıyorum cok canayakın değilim ama mukemmelliğide sağlamak ıstıyorum :S cnku benım ıcın cok uğraşıyorlar..

canim yapi meselesi.benım nisanlmda fikir fikr olmamı cok öwer meseLa :-):-) öncelikLe utanmayi birak . anenden farkı ne oda insan:-) 2 3haftada 1cuma gunleri ara:-) ewlerne gdnce mtfaqa gir hemen pesinden ay x anecm bunlar ne döktrmüsun die elinle omzunu siwazla temasa gec :-) sonracima alsweris sonrasi anenle knustqn gbi onlada knş. mesela alcgn seylerin resmini cek. karRsz kaldm ane bide sen bkarmsn ya flan de:-)
nebilim cok nadir biyere gdrken ya anenide alsakmydki flan de o ara yaninda ara knuş. yada nisanln anesyle knsurken tlfna atla bende knscm ya:-( diye :-):-)

Mesafeni korumanı tavsiye ederim.Öyle çok içli dışlı olmaya gerek yok.Arada hal hatır sor yeter.Yoksa tepene çıkartırsın benden söylemesi.

canim yapi meselesi.benım nisanlmda fikir fikr olmamı cok öwer meseLa :-):-) öncelikLe utanmayi birak . anenden farkı ne oda insan:-) 2 3haftada 1cuma gunleri ara:-) ewlerne gdnce mtfaqa gir hemen pesinden ay x anecm bunlar ne döktrmüsun die elinle omzunu siwazla temasa gec :-) sonracima alsweris sonrasi anenle knustqn gbi onlada knş. mesela alcgn seylerin resmini cek. karRsz kaldm ane bide sen bkarmsn ya flan de:-)
nebilim cok nadir biyere gdrken ya anenide alsakmydki flan de o ara yaninda ara knuş. yada nisanln anesyle knsurken tlfna atla bende knscm ya:-( diye :-):-)

ayy cnm cok teşekkür ederim gercekten yardımcı oldun :)) bugün kayınvalıdeme gıdıyorum.. hepsını deneyeceğim :))))

her insan aynı değildir ama nişanlıyken her gün araşırdık konuşurduk eşim sen bilirsin ama sen çalışan bir bayansın evlendğinde sorumluklrın artıcak hayatım annem bişeylere çabuk alışır evlendğimizde günlük aramdığında lafını yapar dedi . benı uyardı bende yavaş yavaş hem mesafemı koydum hemde aramalrı azalttım . hafta bir konuşurum şuanda oğluna bile yapıyor 4 gün aramasın neden aramıyorsun dıye bana da laf değindryor ama sallayan kim :1: konuşmyı çok seviyor bıraksan sabahlara kadar konuşur onuda ben sevmyorum konuş kapat saatlerce konuşmaya ne gerek var bence nişanlın annesini bilir . hayatım annen nelerden hoşlanır ne yapmyı sever nasıl davransam mutlu olur elbette kendim gibi davranırım ama onuda mutu etmek istiyorum de kapppp ağzından :1::1::1::1::1::1: yani olayını nişanlında çöz ki soğuk olduğunu düşünüyorlar hem onun da gönlünü feth etmiş olursun bir arkadaşımız kek yap filan demiş doğru tespit , bizimkiler uzak ama sözden önce evlerine gittik ben mutfağa attım kendimi yardım etmek için o kadar hoşuna gitmiş hani söz,nişan yok hani hiç çekinmeden mutfağa girdi demiş

Son düzenleme:
ayy cnm cok teşekkür ederim gercekten yardımcı oldun :)) bugün kayınvalıdeme gıdıyorum.. hepsını deneyeceğim :))))

:) sonuçları paylaş lütfen :=) umarım kayınvaliden bu tarz şeyleri sewiodur ki nişanlın sıcak ol dediğine göre sewiodur:) aman ters tepmesin de :1:

katılıyorum sonuna kadar bende böyle yapıyorum :)

ama zorunluluk değil içimden geldiği için soğuk durmak gereksiz sonuçta onlarda ailen artık
ilk başlarda nasıl davranacağını kestiremiyo insan haklısın ama sonradan ondanda sıcaklık aldıkça değişiyo durum
hem mustakbel eşinde çok mutlu olacaktır :21::21:

katılıyorum sonuna kadar bende böyle yapıyorum :)

ama zorunluluk değil içimden geldiği için soğuk durmak gereksiz sonuçta onlarda ailen artık
ilk başlarda nasıl davranacağını kestiremiyo insan haklısın ama sonradan ondanda sıcaklık aldıkça değişiyo durum
hem mustakbel eşinde çok mutlu olacaktır :21::21:

canımcım davranışlarını bıraz daha ayrıntılı anlatırsan bende öyle olmaya calısıcam.. :)) mesela havadan sudan konustuktan sonra nasıl sıcak kanlı konuşurum, ne konuşurum.. içinden gelmesı gercekten cok guzel :)) bende sizin önerılerınızle, alışkalık halıne getırmeye calısıcam :))

Hayatınız boyunca rol yapmak zorunda kalmayı mı düşünüyorsunuz?
Bir süre sonra ne kadar çekilmez olur bu durum bir düşünün önce, sırf nişanlınız istiyor diye değiştirmeyin kendinizi bence, sıkıntısını siz çekersiniz.

isteyerek yapabılecegını sanmam cnm bunu..
ben mesela kıpır kıpırım hıc durmam..
kayınwalıdeme hep hedıye alırdım topuklu ayakkabıları cok sever taslı tuslu seyelrı cok sevr
bende ona alırdım hep.. cok mutlu olurdu..
kımse durduramıyor yerımde benı hoplarım zıplarım..
kayınwalıdemın en yakın dert ortagı benm..
eskı sevgılısıne kdr anlatmıstır bana..
ama kendı annemden ayırmam..
o kdr yakınız yanı..

ama hedıye alabılırsın onlara zevklerını ogrenıp..
cıcek goturebılırsın kv ne ben alırdım durduk yere mesela..
ama bunlar benm ıcımden gelıyordu yanı..
esım ıstıyor dıye yapmazdım..
onun gonlu olsun dıye kalkısmazdım bunlara..
sımdı kv o kdr yakınım kı yere yatırıp gıdıklarım bıle :)

belkı kk da cok az sayılı ınsanlarındanım ama

BEN KAYINWALIDEMI COK SEVIYORUM :)

valla bende kayınvalidemi çok seviyordum ...nişanlıyken beraber alışverişe sinemaya giderdik,hediyeler alırdı bişe gördüm bu neslihana güzel olur dedim aldım derdi vs vs ,ama şimdi evlendim sanki o kayınvalide değil şu an ki kadın bambaşka biri umarım ilişkiniz iyi olduğu kadar aynıda kalır 360 derece dönen bi kayınvaliden olmaz. şu an kayınvalidem bırakın alışverişi sinemayı hediyeyi kendine aldığını bile göstermez oldu,herşeyden bi ima çıkarır oldu annemlere bile gittiğimizi söyleyemez durumdayız düşünün. neyse umarım allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarır ;annelerimiz gibi olmasalarda anne olduklarının bilincide insanlar çıkarır.

canımcım davranışlarını bıraz daha ayrıntılı anlatırsan bende öyle olmaya calısıcam.. :)) mesela havadan sudan konustuktan sonra nasıl sıcak kanlı konuşurum, ne konuşurum.. içinden gelmesı gercekten cok guzel :)) bende sizin önerılerınızle, alışkalık halıne getırmeye calısıcam :))

ımm mesela şuan konuscak konunuz çok aslında:) otur de ki çay içerken annee yaaa resimleriniz yokmu hiç resimlere bakalımm mı:) sen nasıl evlenmiştin :) zormu oluyor ilk sıralar
vs zaten konu konuyu açıcaktır :)

arasıra oğlunu şikayet et mesela şakayla karısık :1: :))) inan sen bile farkına varmadan konu uzayıp gidicektir:)
benm kayınvalidem bazen çok iyidr bazen beni tanımıo gibi davranır bozulurum ama huyu o napıyım :1:

enbitane çok haklıısn içinden gelmesi önemli yoksa insan çok kasılır aaay günün mahvolur valla:)

Ay bunların tekini bile hiç yapmadım:26:
Oysa çok canayakın olduğumu söyler herkes, benle çok eğlenirler..
Karşındaki insanla enerjin uyuşmayınca olmuyor bence..
Kendini zorlama konu sahibi hayat boyu rol yapmak yorar seni
Ayrıca kayıngillerle fazla samimiyet fayda getirmez zarar getirir benden demesi :34:

Back
X