Korkutmak istemem tabi ki ama, bu şekilde yakın oturmalarda çok fazla yüz göz olunduğu için kısa sürede mevzunun kokusu çıkıyor bence.. Ben şahsen değil aynı binada aynı semtte bile oturmamak için gidip uzak bir yerden ev tuttum. Şuanda gayette iyiyim açıkçası karışan eden yok, haftada bir ya görürüz ya görmeyiz. Kafam rahat. Ama eminim yakınımda bi yerde olsalardı ne kadar aramız iyi olursa olsun, karşılıklı ne kadar birbirimizi seversek sevelim bi yerde patlak verir gereksiz yere ilişkiler bozulurdu, ne gerek var değil mi?
Yalnızca eşinin ailesi içinde geçerli değil bu, senin ailenin yakınında otursanız da eşin zaman zaman rahatsız olacak belki.. En iyisi iki taraftan da uzak olmak derim ben...
Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler, insanlar alt katında olduğu müddetçe nasıl uzak durabileceksin, nasıl mesafe koyabilirsin, mümkün mü allahaşkına...bu seferde gelin bizi görmek istemiyor bizden kaçıyor baksana diyecekler yine sen kötü olacaksın...
Umarım hakkınızda hayırlısı olur canım...İnşallah bir imkanınız olurda ayrı bir yerde oturabilirsiniz..
Sevgiler,