Nişanlımın ailesinin çeyize aldıkları

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
Merhaba canlar
Nişanlımın ailesi kendi oğullarının çeyizlerine aşağıdakileri almış . Nişanlmda bana attı beğenmediklerini söyle diye bende bşy demedim ayıp olur diye.. kaseler eski model biraz ama yinede kullanılr diye düşündüm 6lı bardak takımı bira bardağı su bardağı da olur herhalde 12ye tamamlarım. Tencere tkmı marka sıkıntılı sadece .. ahh bu ayıp olur diye sustuklarım içimde kalıyor.. bi yanımda çeyiz masraf demek borç olacak diyo günlkte kullan diyo .. bilemedim..

Eklentiler

• 18287890-0E0F-4F2D-BC66-0AC6C84CA4CA.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 250
  • BE29D0E8-5C39-4D0A-B0B0-8668B3BB54FC.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 265
  • 80D467E2-A442-417B-8B8C-F597CCF680A0.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 251
  • 5DA84524-48C5-4D6A-B7C5-978839B82FEA.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 248
  • B3D507C3-3C0B-4B98-A541-FFE8C91BDC23.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 239
  • 9E298871-9915-4899-873E-9D7E96BFF933.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 251
Erkeğe böyle çeyiz oluyo muydu benim esimim yoktu mutfak eşyasını hep getirdim beni mi kandırdılar yoksa

Erkeğe böyle çeyiz oluyo muydu benim esimim yoktu mutfak eşyasını hep getirdim beni mi kandırdılar yoksa
Bizde de olmaz ama onlarda oluyo kızkardeşi nevresim bornoz havlu flnda alıyo kendisine alırken abisinede

Bizde de olmaz ama onlarda oluyo kızkardeşi nevresim bornoz havlu flnda alıyo kendisine alırken abisinede
Galiba ama iste böyle begenmeme durumu oluyo işte bunlar yeni mi alinmiş yoksa önceden mi

çok güzelmiş begenmediyse bana gönder:)

Galiba ama iste böyle begenmeme durumu oluyo işte bunlar yeni mi alinmiş yoksa önceden mi
Annesi önceden almış . Birtek seramik takımını eniştesi yeni getirmiş günlk kullanırsnz diye .. kızkardesi de alıyo hep söyledim benmkne ben çok çeyiz istemiyorum fazla fazla.. ya alacaklar bende alacagım onlarınki evimde duracak ileride kv vereceğim

ben kaynanamin aldiklarini hepsini kullandim hiç dert etmedim
nolucak ki eskiyor yenisini aliverirsin sonrada... :)

bence eskiler daha sağlamdir.. :)

ben kaynanamin aldiklarini hepsini kullandim hiç dert etmedim
nolucak ki eskiyor yenisini aliverirsin sonrada... :)

bence eskiler daha sağlamdir.. :)
Kv aldıklarında sıkıntı yok . Görümce bornoz takımımı almış

Orda haklısın fazla olmasın. Benim annemde önceden almış da almis yani senin o bardaklardan bendede var fazla olursa kutularından çıkarma kalsnlar hediye etme durumum olirsa hediye edersin

kendi beğenmediklerini sana vermek istemişler gibi...bu kadar özensiz ve çirkin çeyiz olmamalı bence...bunları görümcem kullansın, benim tüm çeyizimde var bunlar, evde kalabalık olsun istemiyorum, tşk. ederim dersin....

gelin kızımız begenmedi ki güzel duruyo ..
o bardaklardan dondurma koyuyoruz bazen :)
Zevkler renkler tartışılmaz
Bak ben dondurma hiç denemedim bi gün yapaym

Orda haklısın fazla olmasın. Benim annemde önceden almış da almis yani senin o bardaklardan bendede var fazla olursa kutularından çıkarma kalsnlar hediye etme durumum olirsa hediye edersin
Yok zaten ses etmiycm ben kendi istediklerimi alıcam onlarda baza altında durur birilerine veririm artık ileri de fln ya sağolsunlr ama ben kendi begendiklerimi almak istiyorum ayıp olur diye ses etmedim benmki de keşke söyleseydin diyecek ne yapayım yani ayıp olmasın ..

Bence söyle bunda ayıp bisey yok sonuçta sen kullanacaksın canım

Ayıp olmazmı ya benmkne söylerim de .. olmadı annesi kullansın cidden bilmiyorum

Bence hiçte kötü değil kaselerin modelleri eski sadece günlük kullanılır ne var sanki. Tencereler korkmaz gayet güzel bilindik marka yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…