Erkeğe böyle çeyiz oluyo muyduMerhaba canlar
Nişanlımın ailesi kendi oğullarının çeyizlerine aşağıdakileri almış . Nişanlmda bana attı beğenmediklerini söyle diye bende bşy demedim ayıp olur diye.. kaseler eski model biraz ama yinede kullanılr diye düşündüm 6lı bardak takımı bira bardağı su bardağı da olur herhalde12ye tamamlarım. Tencere tkmı marka sıkıntılı sadece .. ahh bu ayıp olur diye sustuklarım içimde kalıyor.. bi yanımda çeyiz masraf demek borç olacak diyo günlkte kullan diyo .. bilemedim..
Onlar alıyo demekki kızkardeşi de nevresim takımı bornoz havlu fln alıyor kendisine alırken abisinede alıyo sağolsunErkek tarafının ilk defa çeyiz aldığına tanık oldum
Bizde de olmaz ama onlarda oluyo kızkardeşi nevresim bornoz havlu flnda alıyo kendisine alırken abisinedeErkeğe böyle çeyiz oluyo muydubenim esimim yoktu mutfak eşyasını hep getirdim beni mi kandırdılar yoksa
Galiba ama iste böyle begenmeme durumu oluyo işteBizde de olmaz ama onlarda oluyo kızkardeşi nevresim bornoz havlu flnda alıyo kendisine alırken abisinede
çok güzelmiş begenmediyse bana gönder:)Merhaba canlar
Nişanlımın ailesi kendi oğullarının çeyizlerine aşağıdakileri almış . Nişanlmda bana attı beğenmediklerini söyle diye bende bşy demedim ayıp olur diye.. kaseler eski model biraz ama yinede kullanılr diye düşündüm 6lı bardak takımı bira bardağı su bardağı da olur herhalde12ye tamamlarım. Tencere tkmı marka sıkıntılı sadece .. ahh bu ayıp olur diye sustuklarım içimde kalıyor.. bi yanımda çeyiz masraf demek borç olacak diyo günlkte kullan diyo .. bilemedim..
Begenilymeycek deillerçok güzelmiş begenmediyse bana gönder:)
Annesi önceden almış . Birtek seramik takımını eniştesi yeni getirmiş günlk kullanırsnz diye .. kızkardesi de alıyo hep söyledim benmkne ben çok çeyiz istemiyorum fazla fazla.. ya alacaklar bende alacagım onlarınki evimde duracak ileride kv vereceğimGaliba ama iste böyle begenmeme durumu oluyo iştebunlar yeni mi alinmiş yoksa önceden mi
Valla ileride gönderirimçok güzelmiş begenmediyse bana gönder:)
Kv aldıklarında sıkıntı yok . Görümce bornoz takımımı almışben kaynanamin aldiklarini hepsini kullandim hiç dert etmedim
nolucak ki eskiyor yenisini aliverirsin sonrada... :)
bence eskiler daha sağlamdir.. :)
Orda haklısın fazla olmasın. Benim annemde önceden almış da almis yaniAnnesi önceden almış . Birtek seramik takımını eniştesi yeni getirmiş günlk kullanırsnz diye .. kızkardesi de alıyo hep söyledim benmkne ben çok çeyiz istemiyorum fazla fazla.. ya alacaklar bende alacagım onlarınki evimde duracak ileride kv vereceğim
gelin kızımız begenmedi kiBegenilymeycek deillerbenimde o bardaklardan var 6li kullanıyom valla
kendi beğenmediklerini sana vermek istemişler gibi...bu kadar özensiz ve çirkin çeyiz olmamalı bence...bunları görümcem kullansın, benim tüm çeyizimde var bunlar, evde kalabalık olsun istemiyorum, tşk. ederim dersin....Merhaba canlar
Zevkler renkler tartışılmazgelin kızımız begenmedi kigüzel duruyo ..
o bardaklardan dondurma koyuyoruz bazen :)
Yok zaten ses etmiycm ben kendi istediklerimi alıcam onlarda baza altında durur birilerine veririm artık ileri de fln ya sağolsunlr ama ben kendi begendiklerimi almak istiyorum ayıp olur diye ses etmedimOrda haklısın fazla olmasın. Benim annemde önceden almış da almis yanisenin o bardaklardan bendede var fazla olursa kutularından çıkarma kalsnlar hediye etme durumum olirsa hediye edersin
Bence söyle bunda ayıp bisey yok sonuçta sen kullanacaksın canımYok zaten ses etmiycm ben kendi istediklerimi alıcam onlarda baza altında durur birilerine veririm artık ileri de fln ya sağolsunlr ama ben kendi begendiklerimi almak istiyorum ayıp olur diye ses etmedimbenmki de keşke söyleseydin diyecek ne yapayım yani ayıp olmasın ..
Ayıp olmazmı yakendi beğenmediklerini sana vermek istemişler gibi...bu kadar özensiz ve çirkin çeyiz olmamalı bence...bunları görümcem kullansın, benim tüm çeyizimde var bunlar, evde kalabalık olsun istemiyorum, tşk. ederim dersin....
Bence hiçte kötü değil kaselerin modelleri eski sadece günlük kullanılır ne var sanki. Tencereler korkmaz gayet güzel bilindik marka yaniMerhaba canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?