Nisanlimin ailesiyle beraber yasama istegi.

Yeni konunda nişanlında ailen yüzünden doğdürüst görüşemediğinizden yakınmışsın,
Eski konunda da yani bu konunda da, nişanlının ailesine çok düşkün olduğunu ve kışları birlikte yaşayacağınız sorununuzdan yakınmışsın??

Şimdi soruyorum sana hangisi daha önemli??

bir de esinle tartisinca o anacı erkekler ailelerinin yaninda iyice palazlanip surat sallarlar, tartismanizi asla tatliya baglayip bitiremezsiniz, fisir fisir konusursunuz, erkek cosmasin diye yalvarirsiniz, en sonunda beyefendi odadan cikar gider, sen de gelin oldugundan ve onlarin karsisinda yalniz oldugundan iyice ezilip kalirsin.. korkarsin, tartistik ama simdi annesi mi karisacak yorum yapacak, babasi mi? beni itip dislayacaklar mi, hakliligimi anlayacaklar mi? vs vs.. ve esinle git gide kopmalar, uzaklasmalar.. Rabbim korusun..
ben senin bu dediklerinide yasadim cnm ve bana karsi ucude ustume geliyorlardi sanki dunyada tek suclu benmisim gibi insan oldurmusun kesmisim gibi davraniyorlardi tabi yaninda erkek yok ki korusun kollasin seni kari kalikli ay cehennem ya bu kiz ne dusunupte gidicek yakicak kendini :KK43:

ben senin bu dediklerinide yasadim cnm ve bana karsi ucude ustume geliyorlardi sanki dunyada tek suclu benmisim gibi insan oldurmusun kesmisim gibi davraniyorlardi tabi yaninda erkek yok ki korusun kollasin seni kari kalikli ay cehennem ya bu kiz ne dusunupte gidicek yakicak kendini :KK43:
iş kocada biter.. adam gibi durursa kimse karisina ilisemez.. analariyla otursunlar iste simdi yapayalniz

Yeni konunda nişanlında ailen yüzünden doğdürüst görüşemediğinizden yakınmışsın,
Eski konunda da yani bu konunda da, nişanlının ailesine çok düşkün olduğunu ve kışları birlikte yaşayacağınız sorununuzdan yakınmışsın??

Şimdi soruyorum sana hangisi daha önemli??
Ikiside onemli benim icin nisanlimin ailesiyle olan konuyu anlattim nisanlima rahat edemeyecegimizi ben evimde sortumla geceligimle dolasmak istedigimisoyledim o da hak vermeye calisti. Zaten kendisi bu sene ogretmenlige basladi doguda bayagi bi ordan cikis yok bize. Bunu kendiside biliyo aileside. Hal bole olunca aileside bagi bahceyi tarlayi bos birakamazlar dedi uzun bi sure baska bi sehirde kalamazlar dedi. Bakalim simdilik durum bu ne olur zaman gosterir ama cok sIk bogaz edilirsem bende burunlarindan getirmesini iyi bilirim. Kimse de kusura bakmasin ya ole yasarlar ya da herkes evinde yasar

Sormaz olurmuyum sordum onu da. Neymis gelsinler yasasinlar her zaman evim acik onlara bende onlarin bir ogluyum ailemden daha iyi bakarim falan filan. Bana nispet yapiyo iste kendi capinda:-)
Tatlım sen de nişanlına "canım ben bu yaşıma kadar ailemden hiç ayrılmadım onlar da bizimle yaşasın sizinkiler de bizimle yaşasın " de bakalım acaba o da seni kırmamaya çalışacak mı ? :KK47:

Anaamm:KK57: ben sozlumun basinin etini yiyordum ailene duskunsun diye:KK12: meger beterin beteri varmiso_O seninkinin yaninda benim sozlumm devede kulak bile degill daha cocugun basini sisirmeyecem:KK53:

Anaamm:KK57: ben sozlumun basinin etini yiyordum ailene duskunsun diye:KK12: meger beterin beteri varmiso_O seninkinin yaninda benim sozlumm devede kulak bile degill daha cocugun basini sisirmeyecem:KK53:
sakin oyle bi hataya dusme derim cnm cunku erkekler ailelerine cok duskun oluyor pek laf soylenmesini istemiyorlar

Evlendikten sonra " kaynanam ile ayni evde yasiyoruz, ikide bir bana laf sokuyor, esimle yalniz kalamiyorum diye" konu acarsin. kv iyi ise bilemem. ama COKK iyi olmasi lazim

sakin oyle bi hataya dusme derim cnm cunku erkekler ailelerine cok duskun oluyor pek laf soylenmesini istemiyorlar
Valla ben agzima geleni sayiyorum da cok sukur masallaahh bir sey demiyor..:KK47: canim ben taviz veremem cenem durmazz konu ailesiyse eger .. :KK12:bundan sonra ona demeyecem yok ailene duskunsun diye.. :KK53:burda yazilanlari okuyunca benim sozlum duskunlugun yanindan gecmemis..:KK57: allah sabir versin sana canim simdiden onlemini al ki ilerde uzulme o_O

Sormaz olurmuyum sordum onu da. Neymis gelsinler yasasinlar her zaman evim acik onlara bende onlarin bir ogluyum ailemden daha iyi bakarim falan filan. Bana nispet yapiyo iste kendi capinda:-)
tamam o zaman de, bence blöf yapıyor , hatta şunu de gece sen annenin ben de annemin koynunda uyuruz mis gibi geçiniriz değil mi de :p Allah aşkına saçmalamasın

Back
X