cnm nişanlınla konuş. ben özür dilemeye hazırım. ama onlar senin ailen . önce sen konuş . barıştığımızı her ne olursa olsun kim ne derse desin evlenmeye kararlı olduğunuzu söylesin. aranızdaki soğukluğun kırgınlığın her iki tarafı zümekten başka bir işe yaramayacağını anlatsın ailesine.
nişanlın ortamı hazırladıktan sonra (yani onları teskin edip arabuluculuk yaptıktan sonra) bir restoranda yemeğe çıkın dördünüz (kv,kp, siz ve nişanlınız olsun sadece) güzel bir yemek yiyin. hepinizin insan olduğunuzdan ve kimsenin dört dörtlük olamayacağından bahsedin.bazı şeylerin kızgınlıkla söylediğinizi anlatın. ayrıntıya girmeyin . karşılıklı birbirinizi üzdüğünüzü, kendinizinde böyle olduğu için çok üzüldüğünüzü, ileride bir aile olacağınızı, anne ile kızın bile yeri geldiğinde anlaşamadığını söyleyin ve özür dileyin.
eski konular açılırsa kapatmaya çalışın . cvp vermeyin. uzatmayın. eğer kavga çıkartmaya çalışırlarsa sakin olun. nişanlınız da sizin bu tavrınızı görünce yanınızda olur. (ha gitmedende nişanlınla konuş. ortamı sürekli yumuşatsın. de ben eskileri unuttum . eski konuların açılmaması için elinden geleni yap de.)
güleryüzlü tatlı dilli ol. ezilip büzülme karşılarında dimdik dur. sen çok ezilirsen üstüne gelirler. işi yokuşa sürerler. tabiri caizse yalvartırlar. mantıklı bir konuşma yap yeter. bana güven her şey çok güzel olacak, kendini üzme başaraksın ben inanıyorum mutluluklar
İşte bunları yapmak için nişanlımın bir orta bulmasını bekliyorum..
Eger bir ortam yaratabilirse gidip konusmaya kendimi düzgün ifade etmeye hazırım.
İyi dileklerin ve motive ediş tarzın beni çok mutlu etti
Çok tsk ederim :)