- Konu Sahibi karelibattaniyem
-
Nişanlının annesinin neden yaptığını bilmiyorum ama senin yapman gereken tek şey takmamak. Umursama, yüzüne karşı bu konuda hep gülümse, hatta gerekirse "keşke o olsaymış değil mi? ama şansa bak ki x beni seviyor." diyerek bi' de kahkaha at. O sinir olsun. Sinir oldukça vazgeçer nasıl olsa.
bence kayınvalidene açıkça söyle. ben eski gelin adayınız hakkında bişey duymak istemiyorum daha fazla. geçmiş gitmiş siz de unutun, artık ben varım o yok deyin.üzülüyorum deyin. açıkça söylemezseniz konuşmaya devam eder.
bence kayınvalidene açıkça söyle. ben eski gelin adayınız hakkında bişey duymak istemiyorum daha fazla. geçmiş gitmiş siz de unutun, artık ben varım o yok deyin.üzülüyorum deyin. açıkça söylemezseniz konuşmaya devam eder.
evet canım çok doğru söylüyosun ama dedim karıstırmım şimdi nişanlımı heralde anlar açmaz bidaha konuları ama olucak gibi deği kendim söyliyemezsem nişanlıma devredicem olayı teşekkürler..kaynanaya bak yaa,nişanlına anlatmalısın bu durumu..annesinin hakkından o gelsin sen niye kendini üzüyosun ki? dersin annen böyle devam ederse gelmem size,ayağını denk alsın sevgilin..hep biz kadınlar mı kafaya takıcaz, çözüm üreticez ? topu nişanlına at
bencede...
açık açık söylemezsen devam eder...
rahatsız olduğunu mutlaka biliyodur..
buna üzülmen çok doğal...
ama sen sustukça o üstüne gelecektir...
söyle kurtul..
terbiyesizliğin anlamı yok daha şimdiden başlamış
öncelikle merhaba kızlar..3 senelik ilişkim var ve 3 ay önce nişanladım..nişanlımın annesi beni öldürcek kızlar sevdicegim önceden sózlüymüs olmamis ayrilmislar..yahu her gittiğimde kizi bi iyi olarak anlatıyor baska gün kötülüyor..nasıl varıyor o konuyo onuda bilmiyorum ama anlatıyo kadın..yok kariyeri varmış yok okumuşmuş..bende üniversite mezunuyum hemde ondan daha iyi bir bölüm okudum kime neyin havasını atıyosun..??dün anlattığıda şu"kızın istanbulda isi varmis antalyadan gelmis onlarda kalmis kapini kilitle dermis o da kitlemezmis üstnü örtermis" yahu sana soran oldumu ne diye anlatiyosun ne düsünim ben şimdi nisanlimlami oynasiyolardi yani kapiyi kitlemezdi ne demek zaten hazmedememisim kizi (gerçekten sindirmem zor oldu birçok şey çıktı karşıma onunla ilgili çok üzüldüm) neden her seferinde anlatiyosun bari sevgililer günün de yapma..rezil etti günümü nisanlima belli etmedim ama kafaya taktım yani.. onlardaydim evlerinden bile soğudum...gecede uyuyamadım..napıcam bilmiyorum ama geçen dikkat ettim etkisinde kalmışım, ben bunların nişanlımla tartışırken nasıl oldu bilmıyorum benımle 15 dk yere gelemıyosun hastaneden kalkıp ertesı gun antalyalara gıtmeyı bılıyodun dımı dedım..üzdüm onu ama bende üzüldüm..bide nişanlım zor bi çocuk çok vadireler atlattık neyse konuyu dagıtmım...özetle durum bu kızlar sizce napmalıyım ?..şimdiden yorumlar için teşekkürler...
nişanlınızın evidemi kaldınız? sevgililer gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?