Nisanlimin arkadas sevdasi

Çok doğru bir tespit. Benim kuzenim bu sebeple boşanmanın eşiğine geldi. Adam 7 24 arkadaşlarıyla olmak istiyor. Evde küçücük bebeği karısı onu bekliyor, o gecenin bir yarısı arkadaşlarıyla alkol almış eve geliyor(evde kusuyor falan bir sürü rezillik). Hafta sonu 1 gün izni var karısıyla çocuğuyla zaman geçireceğine koşa koşa arkadaşlarının yanına gidiyor. Bazı insanlar evlenmemeli

Ve bu insanlar resmen gözlerinin önündeki güzelliği de göremiyor, benim tanık olduğum hikayede kadın çok güzel adam kilolu hımbılın tekiydi aldığı alkolden dolayı inanılmaz göbeği vardı, evlenene kadar kırk takla attı, evlenmeden önce bekar olduğum için arkadaşlarla bu kadar takılıyorum evlenince olmaz dedi ama evlenince içmekten arkadaşlarıyla vakit geçirmekten cidden evin yolunu bulamadı, genç yaşta kötü bi evlilik tecrübesi travma oldu kadına hala toparlandı sayılamaz resmen hayatının içine etti. Kesinlikle bu insanlar evlenmesin.

Haklisiniz ben arkadaslaryla vakit gecirdigi zaman rahatsiz olmuyorum ama. Aradigim her an arkadaslariyla kisa kesip kapatiyoruz kac haftadır. Gece de yorgun dusup uyuyo. Gun icinde cok az irtibata gecer olduk bu konu disinda iyiyiz aslinda.
Bu konu dışında ne kalıyor ki geriye iyiyiz aslında diyorsunuz? İlişkideki en önemli şey iletişim ve bu sizin ilişkinizde çok az. Adam size zaman ayırmıyor bir değil iki değil. Arkadaş nişanlıdan daha mı değerli ki aradığınızda kısa kesip kapatıyor? Bu adamla evlenmezdim ben olsam. En mıç mıç olmanız gereken dönem. Gitsin arkadaşlarıyla evlensin o zaman.

İyi gunler. Nisanlim surekli arkadaslariyla. Surekli dediğim gercekten surekli sabah ogle aksam hatta gece de. Bunu ona belli etmiyorum ama sevgilim sonucta ilgi bekliyorum. Ariyo soruyo ama kisa kisa hep. Sevgisini hissediyorum ama eski ilgisini hissedemiyorum. Kiz arkadaslari da cabasi. Bisey desem baskici damgasi yerim demesem de kendimi yerim. Bisey demeye cekinmem de benim sinirimi bozuyo. Ne yapmaliyim?(kendisi sehirdisinda)
Nişanlılık evresi insanların birbirini tanıma zamanıdır. Kendinizi sıkmayın nasılsanız öyle davranın ki muhtemelen nişanlınız kendisi gibi davranıyor. Hoşlanmadığınız şeyleri söylemeniz lazım ki ileride nasıl birisi ile evleneceğini bilsin. Şimdi sevmediğiniz şeylere susarsanız evlenince susmayabilirsiniz bu durum da büyük sorunlara yol açabilir

İyi gunler. Nisanlim surekli arkadaslariyla. Surekli dediğim gercekten surekli sabah ogle aksam hatta gece de. Bunu ona belli etmiyorum ama sevgilim sonucta ilgi bekliyorum. Ariyo soruyo ama kisa kisa hep. Sevgisini hissediyorum ama eski ilgisini hissedemiyorum. Kiz arkadaslari da cabasi. Bisey desem baskici damgasi yerim demesem de kendimi yerim. Bisey demeye cekinmem de benim sinirimi bozuyo. Ne yapmaliyim?(kendisi sehirdisinda)
Vucudun besini aldiginiz gida,iliskinin besini ise ilgidir.Bir canli icin hava almak ne kadar muhim ise iliskilerde de ilgi o derece muhimdir.
Oncelikle konusmalisin,buna ragmen ayni sekilde devam ediyorsa birlikteliginiz nezninde cok ileri duzeyli dusundugunu sanmiyorum ben.Ayrica bu ilgi yogun olmaz her zaman.Yasadigimiz,karsilastigimiz durumlarla alakali olarak artip azalma ihtimali de var.Yani bu gecici bir surecte olabilir.

Bu adamla evlilik yoluna gitmemelisin. Dengeyi ayarlayamıyor malesef büyümemiş ergenlikte kalmış, annesinin büyütemediği bir erkeği evlendiğinde karısı anne olarak görevi devir alıyor.
Sen annesi değilsin sevgilisi nişanlısının ona göre davran elalemin cocuğunu büyütmeye calışma Psikolojin bozulur hayattan soğursun.. Depresyon girersin ne gerek var büyüyememiş ergenlikte takılı kalmış erkekle uğraşma nın?

En tehlikeli erkek tipidir arkadas sevdalisi olan erkek. Evlilikte canli bomba etkisi yaratiyor. Yasadim biliyorum. Bu tur erkekler hic bir zaman dort dortluk bir aile baba olmazlar olamazlar. Cunku onlerinde hep bir engel vardir. Oncelikleri her zaman arkadaslarla 'eglenceli' vakit gecirmektir. Bu oncelikleri hic bir zaman degismeyecektir. Aileleriyle vakit gecirseler bile bunun 'telafisini' mutlaka yaparlar arkasaslariyla. Lafin ozu bu tur erkekler mutlu bir evlilik vaad etseler bile bu sozunu yerine getirmezler. Bu yuzden size tavsiyem yol yakinken vazgecin. Basinizi yakmayin. Kendinize yazik etmeyin.

Surekli arkadaslariyla olmasindan ziyade arkadaslariylayken kisa sizle kisa kesmesi buyuk problem.sanki bu animiza mudahale etme der gibi. Zaten ayri sehirlerdeymissiniz baska nasil iletisim kuracaksiniz adam hep arkadaslariylaysa? Konusabilirsiniz ama ben pek degisecegini sanmam. Yapisi boyle oluyor bazilarinin.

başımı asla bağlamam güvenip geleceğimle oynanama. karşına sana değer veren iyi birir çıkarsa değeğrlendir. 10 yıl geçip bırakmak ta acı olur. güven vermiyor yan cebibde dursun diyor olabaşlir

Bu konu dışında ne kalıyor ki geriye iyiyiz aslında diyorsunuz? İlişkideki en önemli şey iletişim ve bu sizin ilişkinizde çok az. Adam size zaman ayırmıyor bir değil iki değil. Arkadaş nişanlıdan daha mı değerli ki aradığınızda kısa kesip kapatıyor? Bu adamla evlenmezdim ben olsam. En mıç mıç olmanız gereken dönem. Gitsin arkadaşlarıyla evlensin o zaman.
Ama kac yillik iliskimizde son zamanlarda boyle bunu cozmek yerine ayrilmak yikicilik olmaz mi

Nişanlılık evresi insanların birbirini tanıma zamanıdır. Kendinizi sıkmayın nasılsanız öyle davranın ki muhtemelen nişanlınız kendisi gibi davranıyor. Hoşlanmadığınız şeyleri söylemeniz lazım ki ileride nasıl birisi ile evleneceğini bilsin. Şimdi sevmediğiniz şeylere susarsanız evlenince susmayabilirsiniz bu durum da büyük sorunlara yol açabilir
Ben soylersem bu sefer o kendisini sikmaya baslar soylemeden alttan alta nasil belli edebilirim

Evlenme bununla o kadar diyeyim. Nişanlı iken böyle evlenince tapusunu aldım diye iyice azar. Yüzünü aydan aya görürsün.

Bu adamla evlilik yoluna gitmemelisin. Dengeyi ayarlayamıyor malesef büyümemiş ergenlikte kalmış, annesinin büyütemediği bir erkeği evlendiğinde karısı anne olarak görevi devir alıyor.
Sen annesi değilsin sevgilisi nişanlısının ona göre davran elalemin cocuğunu büyütmeye calışma Psikolojin bozulur hayattan soğursun.. Depresyon girersin ne gerek var büyüyememiş ergenlikte takılı kalmış erkekle uğraşma nın?
Aslinda kucuk kalmak degil erken büyümüş. İliskide boyle seylerde anlayisli olmak gerek diye düsündügünü tahmin ediyorum

Vucudun besini aldiginiz gida,iliskinin besini ise ilgidir.Bir canli icin hava almak ne kadar muhim ise iliskilerde de ilgi o derece muhimdir.
Oncelikle konusmalisin,buna ragmen ayni sekilde devam ediyorsa birlikteliginiz nezninde cok ileri duzeyli dusundugunu sanmiyorum ben.Ayrica bu ilgi yogun olmaz her zaman.Yasadigimiz,karsilastigimiz durumlarla alakali olarak artip azalma ihtimali de var.Yani bu gecici bir surecte olabilir.
Hah bende bunu diyorum. Gecici bi surec gibi duruyor ama kalici olmasindan korkuyorum. Cunku ilgisiz degil zaman ayirmasini normalde biliyo. Huyunu bildigim İcin direkt konusmak yerine onun anlamasini saglamak istiyorum acikcasi konusursam duzeltir ama benim istehimle olan ilgi ne kadar icten olurki

En tehlikeli erkek tipidir arkadas sevdalisi olan erkek. Evlilikte canli bomba etkisi yaratiyor. Yasadim biliyorum. Bu tur erkekler hic bir zaman dort dortluk bir aile baba olmazlar olamazlar. Cunku onlerinde hep bir engel vardir. Oncelikleri her zaman arkadaslarla 'eglenceli' vakit gecirmektir. Bu oncelikleri hic bir zaman degismeyecektir. Aileleriyle vakit gecirseler bile bunun 'telafisini' mutlaka yaparlar arkasaslariyla. Lafin ozu bu tur erkekler mutlu bir evlilik vaad etseler bile bu sozunu yerine getirmezler. Bu yuzden size tavsiyem yol yakinken vazgecin. Basinizi yakmayin. Kendinize yazik etmeyin.
Bu ozelligi disinda gercekten harika bi insan. Sirf bu yuzden ondan nasil vazgecerim. Sen arkadaslarini seviyosun hoscakal yapamam ki

Back
X