nişanlılık döneminin vazgeçilmezi 'stres'. kafana takma canım evlilik masrafı gerçekten sinir stres yapıyo insanda. sen nişanlına destek ol. ona sürekli morel ver yanında olduğunu hep hissettir. bana kızıyor diye ağlayıp durma emin ol ki bu evlilik öncesi gerçekten zor bi süreç. sen ona destek ol ki bu süreci daha rahat atlatabilesiniz .
bu donem ne kadar zormus yaa... ne bu boyle anamdan emdıgım sut burnumdan geldı.. ama hep bana yapıyor. cewresıne hıcbırseyı yok. tek derdı benle adım atsam bagırıyor su 2 haftadır..benımde sabrım tukendı
Bi erkeklere zor değilki şu düğün stres masraf işleri. Madem evlenesin var gireceksin tabii masrafa beleşten olmuyo bişeyler ne yazıkki. Ev alacak durumu yoksa almasaymış e aldığına göre borç harç alabildiyse hallolur gider demekki. Kime yavrum bu havalar diye sorardım ya neyse.
Normalde sevgilinin karakteri nasıl canım, gergin ve sinirli bir tip mi? Benim sözlüm öyle mesela ota b.ka sinirlenir gerilir kızar ama dünyanın en tatlı insanıdır. Ve arkadaşların dedikleri gibi nişanlılık dönemi sendromu evlilik hazırlıkları biraz gergin olur bencede.
ev almak ona yaramamış canım ...
nasıl dawranıcam ama bana bıraz fıkır werın
düğün yaklaştıkça bu tarz şeyler normal cnm..
bence alttan al..tepkisiz kal..o eninde sonunda yaptığının aşırı olduğunu anlayacaktır..
bizde geçtik bu zamanlardan..az kalsın nişan atıyorduk..
bir arkadaşımda avize yüzünden nişan atmıştı düğün müğün herşey iptal oldu davetiyeler bile dağıtılmıştı..
hassas bir evre seviyorsan idare et..
Ciddi bir konuşma yap o evi kendim yaşamak için almadık beraber bir hayat kurmak için aldık ama seni bu kadar sinirli yapıcağını bilseydim almazdık yani.Bir evin ilişkimizi bu kadar etkilemesi hoşuma gitmiyor diye başlarsın işte konuya canım devamı gelir zaten
Biz de eşimle erkenden ev sahibi olalım diye yüklü miktar para çektik..Bu yüzden de inanılmaz sıkıntı çekiyoruz...Bir çok şeyden kısmak zorundayız...Bi gün tıkanıp ödeyemeyecek hale geleceğimizi adım gibi biliyorum...Eşim de özellikle ödeme zamanı sıkıntı yapıyor müthiş strese bağlıyor ama benim her zaman ona söylediğim sözler şunlar : kendini neden kasıyorsun bitanem biz daha 25 yaşındayız banka alsın elimizden evi ne olacak daha küçük gerekirse sobalı bi eve kiraya çıkarız zaten ödediklerini geri veriyolarmış onu da yiriz daha bile güzel olur ve ona sarılıyorum öpüyorum bunlara onu inandırıyorum... tabiii önce senin bunlara inanman lazım...
benım nısanlım herseyın en ıyısı olcak.. herseyın en mukemmelı olcak. ben nısanıma elımızden alsınlar ewı nolcak desem bu sefer delırır. o ewı ıstıyorsa o ew onun olmalı olmak zorunda. ole bı karekteere sahıp. benıde kafasına takmıs mesela ayarlıyasıya kadar benımde burnumdan getırmıstı..:) onu cok sewıyorum bı kac gun kusmeyı dusunuyorum daha once hıc yapmadım bunu ama ıse yararmı sızce..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?