Nişanlımın asık yüzünen bıktım artık ...

kesınlıkle cıddı bı konusma yapma zamanın gelmıs dıye dusunuyorum...
herkez dogru duzgun davranmayı ogrenmelı bana kalırsa

Nişanlılık dönemlerinde, heleki fazla masraf yapılıyorsa bu tip durumlar kaçınılmaz oluyor.Evden sonra ev eşyaları, düşün v.s de eklenince kafasındaki hesaba sıkışıyordur.

Düşüncelerinde haklı olsada yaptıklarında haksız..
Oturacağınız evi almış ama psikolojik olarak yıprattığı ilişkisini o evin içine alsa ne olur almasa ne olur ?

Açık açık, iyi bir halinde bu duruma çok üzüldüğünüzü, incindiğinizi anlatın.
Diğer masraflar için elele verip zamanla tamamlayacağınızı anlatın ona. Herşey bir anda olmaz ki zaten.

Ev almanız sizi evlilikten sonra oldukça rahatlatır, avantajlarını düşünsün, sizi ve kendisini üzmesin ve yıpratmasın.. Dediğim gibi diğer eksiklikler zamanla olur.

İnşaallah tez zamanda sorunlarınız çözülür, çok mutlu olursunuz.

canım bizde nişanlılık dönemindeyiz nisanda dugunumuz var inşallah.
ev aldık daha iskanı alınmadı ya içine girince iskan alınmazsa biz evlenene kadar susuz doğalgazsız napıcaz diyoruz
ailesi hiç destek olmuyor.
hemde hiç
herşeyi kendisi yapıcak
ve ister istemez strese giriyor
yanıjnda olmaya çalış .inan cok zor donem.oda senin yanıjnda olur inanki surekli msj atma aradıgında iyi konuş.
baya bi sabret iyilikten anlamazsa bigun pat diye suratına vurdugunda etkileyici bir konuşma yapmış olursun

canım bizde nişanlılık dönemindeyiz nisanda dugunumuz var inşallah.
ev aldık daha iskanı alınmadı ya içine girince iskan alınmazsa biz evlenene kadar susuz doğalgazsız napıcaz diyoruz
ailesi hiç destek olmuyor.
hemde hiç
herşeyi kendisi yapıcak
ve ister istemez strese giriyor
yanıjnda olmaya çalış .inan cok zor donem.oda senin yanıjnda olur inanki surekli msj atma aradıgında iyi konuş.
baya bi sabret iyilikten anlamazsa bigun pat diye suratına vurdugunda etkileyici bir konuşma yapmış olursun

haklısın canımda alttan aldımmı tepeme bınıyordu kızsam delırıyordu. ne yapacagımı bılemedim ama allahtan gectı artık o donemımız bı ıkı hafta sürdü ama burnuma gelmıstı yani. off nısanlılık cok zormus yaa

erkeğin böyle tribi de hiç çekilmiyor arkadaş yaa..

Allah sabır versin canım..

Back
X