nişanlımın aşırı istekli hali benii bunalttı......

elfklyc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
281
65
73
merhaba herkese

başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:

merhaba herkese

başlıktada yazdığım gibi yaklaşık 1 senedir nişanlıyız ve nişanlımın cinsellik konusundaki aşırı istekli hali beni benden alıyo sabah akşam aynı muhabbet artıkk bende sıkıntı yaratmaya başladı çok tepki vermek istemiyorum ama bu konunun devamlı konuşulmasının beni rahatsız ettiğini söyledim ama şakayla olsa bile gene dönüp dolaşıp aynı muhabbete geliyoruz nasıl bi yol izlicemi bilemiyorum artıkkk :2:

Evlilik ne zamana? :34:

.

ilk zamanlar benimkide öyleydi fiziksel olarak kesinlikle bir şey yok ama konuşmak istiyodu amacı benimle her şeyi rahatça konuşabilmekmiş ama aynı sizin gibiydi artık gına gelmişti bende ona artık yaşamadan soğudum vs diye laflar söylüyodum ama sonradan yavaş yavaş kendi azaltmaya başladı artık ona huyuna suyuna alıştığımdan mıdır nedir ara ara konusu açıldığında artık rahatsız etmemeye başladı bende rahatça konuşabiliyorum düğüne az bir zaman kaldı . o sizle 5 konuşmak istiyosa siz 2 konuşun diğer 3üne tepki verin 2 konuşmak istiyosa 1 konuşun zamanla kendi kendini alıştırıyor zaten azalıyor :)

ilk zamanlar benimkide öyleydi fiziksel olarak kesinlikle bir şey yok ama konuşmak istiyodu amacı benimle her şeyi rahatça konuşabilmekmiş ama aynı sizin gibiydi artık gına gelmişti bende ona artık yaşamadan soğudum vs diye laflar söylüyodum ama sonradan yavaş yavaş kendi azaltmaya başladı artık ona huyuna suyuna alıştığımdan mıdır nedir ara ara konusu açıldığında artık rahatsız etmemeye başladı bende rahatça konuşabiliyorum düğüne az bir zaman kaldı . o sizle 5 konuşmak istiyosa siz 2 konuşun diğer 3üne tepki verin 2 konuşmak istiyosa 1 konuşun zamanla kendi kendini alıştırıyor zaten azalıyor :)

bi an önce evlenelimde yaşansın bitsin modundayım artık yaniii ama umarım evlenincede aynı olmaz

merhaba herkese

gidin dini nikahınızı kıyın. eğer sen de istiyorsan seni zora sokmayacak şekilde bişeyler paylaşabilirsiniz düğüne kadar diye düşünüyorum...:34:

eylül ayında inşallah

Ne kalmış şuracıkta, güzel bir dille konuş bence ...Canım böyle sürekli konuyu aynı yere getirmesek de...lütfen hislerini içinde tut, benim için büyüsü kaçıyor olayın de. Zaten aynı evde bol zamanımız olacak, her düşündüğünü şimdi söyleme ki , çok özel olsun vakti gelince diye ekle. :9:

.

az bi zaman kalmış konuşmaktan zarar gelmeyeceğini düşünüyorum ama fiziksel olarak istiyor ve zorluyorsa o kısım sana kalmış

az bi zaman kalmış konuşmaktan zarar gelmeyeceğini düşünüyorum ama fiziksel olarak istiyor ve zorluyorsa o kısım sana kalmış

zarar gelmez tabiki ama sıkıldım açıkcası ara ara konuşulsa tamam ama ben ilgilenmediğimde istemiyo sevmiyo oluyorum

cinsellikten konuşmak normal
ama hiç durmadan hiç durmadan da olmaz
peki fiziksel olarak zorlaması var mı? o zaman iş değişir
sen çok büyük tepkilerle kapatma konuyu
azcıcık yüz ver sonra utan yavaş yavaş kapat konuyu canım:34:

Sabrı kalmamış sanırım :60: düğün Eylüldeymiş az bir zaman kalmış bir şeyler paylaşmak istiyor sanırım rahatlatmak adına yanlış yaklaşıyor işte bence evlenince geçecektir bu merakı da :23:normal fiziksel olarak zorlamıyorsa :51:

cinsellikten konuşmak normal
ama hiç durmadan hiç durmadan da olmaz
peki fiziksel olarak zorlaması var mı? o zaman iş değişir
sen çok büyük tepkilerle kapatma konuyu
azcıcık yüz ver sonra utan yavaş yavaş kapat konuyu canım:34:

zorlamak değil ama ben her zaman istemeyebiliyorum o zamnda özlemedinmi istemiyomusun oluyorum :(

Back
X