Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişanlımın babannesiyle tanışma ve düğün abiyesi RESİMLİ
Uzun zamandır konu açmıyordum şimdi sizden yine yardım istemeye geldim :)
Haftasonu nişanlımın amca oğlunun düğünü var oraya gidicem bizim nişanımız evde oldu ve annesi babası halası amcası dışında kimse gelemedi uzak ve aile içi evde olucak diye neyse o sebeple ben diğer aile fertleriyle tanışmadım kısmetse yeni tanışıcam. İlk defa onları göreceğim için babannesine giderken bişey götüreyim diyorum tatlı kurabiye pasta veya kendim kek mi yapıyım bilemedim. Sizden fikir almak daha iyi olur diye düşündüm ayrıca bi sorum daha var düğünde bu abiyeyi giyicem şal olarak etek rengi gbi alıcam ancak bi süsleme yaptırayım mı yoksa sadece şal mı olsun taş ekledim eğer süslü olsun diyosanız sadece düz şalın üzerine bu taşı koydururum yoksa o büzgü büzgü türbanları beğenmiyorum fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim kızlarr :) ha bide nişanlımın kravatı ne renk olsun Eki Görüntüle 1321198
Eki Görüntüle 1321199