Nişanlımın başkalarıyla ilişkisi mi var?

gayet iyi araları..hatta abim dedi ben dindar zannediyodum,nişanlın olamaz dedi yani inanamadı..ailemle de cok iyi anlaşır hiçbi saygısızlığını görmedim yani..masallardaki kadar mutluyduk hiç ama hiç bi sorunumuz yoktu dünekadar

İyi de ne alaka bu dediğin ..Abinle arası iyi olsaydı alıp karşısına sorardı bu 1..

2.si de madem abin nişanlına güveniyor o değildir diyor , neden seni kıllandırıyor o zaman..

ya abin güvenmiyor ve sen bilmiyorsun ya da buraya yazdığında eksklik var

slm kızlar yeni üye oldum.ama uzun süredir takip ediyordum.burdaki ilk konum.lütfen fake olduğunu düşünmeyin.
çok zor durumdayım.nişanlımla 1 ay sonra düğünümüz olacaktı.dün davetiyelere bakarken evde abim geldi.
Sana bişi göstercem ama üzülme dedi.göster dedim bide baktımki nişanlımın resmi ile bi face açılmış.kendi kullandığı faceteki resmin aynısı koyulmuş.önce inanmadım yok çalıntı falandır dedim.açık saçık bayanlar ekli hepsi bayan ekli Kişilerin.Duvarına baktığımda telefondaki zil sesi şarkısının video olarak paylaşıldığını gördüm bide kendisinin çok sevdiği bi sanatçı var onunda şarkısı paylaşılmış fazla paylaşım yok .bide en son mart ayında giriş yapılmış telefondan.telefonda nokia..nişanlımın telefon markası..2010 yılında açılmış bu üyelik.biz 6 yıldır beraberiz.neyse ben bunları kaydettim flasha.yanına gitim direk açıp gösterdim.tabiki inkar etti kabul etmiyo başkası yapmış diyo annesinin başı üstüne yeminler ediyo ben nasıl ortaya çıkarabilirim lütfen yardım edin çokk kötüyüm..:(

(alıntı yapmazsanız sevinirim..)

ayrıca alıntı yapmayın diye uyarılara sinir oluyorum.. daha sonra ierik mi boşaltacaksın.. işte yaptım..

Nişanlınızın yaptığı kesin. Yaptığı bişi yok belki ama ortaya çıktığı için huzursuz olmuş belli ki... Peki siz neden çekiniosunuz bu kadar? Alıntı yapmayın, fake olduğunu düşünmeyin fln.

senin alıntı yaptıgını görmeden ben de alıntı yaptım sırf bu uyarı yüzünden :)

Siz neden bu kadar rahatsız oldunuz
Benim ne yorum yapacağıma müdehale hakkını kim veriyor size..
Olumsuz bir yorumum olursa buna ya yöneticiler karar versin ya da konu sahibi bu kişi siz değilsiniz
Bende sizin bizim yorumlarımızı didikleme merakınızı anlayamadım...

"bizim yorumlarımızı" derken?
niye tekil konuşmuyorsunuz da ardınıza birini arıyorsunuz ki:1:
ben sadece sizin yorumunuza yorum yaptım
dalga geçmekten iyidir yaptığım yorum
dedektifmisiniz siz Allah aşkına

"bizim yorumlarımızı" derken?
niye tekil konuşmuyorsunuz da ardınıza birini arıyorsunuz ki:1:
ben sadece sizin yorumunuza yorum yaptım
dalga geçmekten iyidir yaptığım yorum
dedektifmisiniz siz Allah aşkına

Kişisel bi problemimiz olmadığına göre
Bu veya başka bir konuda ben yada bir başkası
Sizin Hoşunuza gitmeyecek birşey yazdığında eleştireceğiniz için
Biz kullandım..
Peki siz Avukatmısınız Allah aşkına..

Son düzenleme:
sevgilim facemi kapatmamı istediğinde başta mırın kırın etmiştim ama şuanda doğru bir karar verdiğimi çok iyi anladım gerçekten çok boş lakayıt geliyor bana facebook artık o olmayınca kafam daha bir rahat hiç gerek yok aslında mantıklı düşündüğünde... dikkat ederseniz son zamanlarda sevgililerin,eşlerin nişanlılıarın arasındaki problemlerin en baş sebebi FACEBOOK!

sevgilim facemi kapatmamı istediğinde başta mırın kırın etmiştim ama şuanda doğru bir karar verdiğimi çok iyi anladım gerçekten çok boş lakayıt geliyor bana facebook artık o olmayınca kafam daha bir rahat hiç gerek yok aslında mantıklı düşündüğünde... dikkat ederseniz son zamanlarda sevgililerin,eşlerin nişanlılıarın arasındaki problemlerin en baş sebebi FACEBOOK!

çelişkili baya valla.banada nişanlının işi gibi geliyor.artık öyle kolay kolay çakma hesap açma devri yok çocuklar yapıyor onu daha çok.
abinin tavrı bana ilginç geldi.böyle bişeyle karşılaşan abi, sana bişey göstercem üzülme demezdi de, daha sert bi tepki verirdi, ya da araları madem iyiymiş gider ilk önce nişanlınla konuşurdu.
erkek yalan söyleyince işin içinden sıyrılmak, sizi inandırmak için annesinin başı üstünede yemin eder, çocuğunun üzerinede yeminler eder buna artık kanmayalım.benim için yemin çok çok önemlidir ama artık insanların yeminine de inanmıyorum özellikle 'erkeklere'.yani aaa bak annesinin üstüne yemin ediyor doğru söyleyebilir diye hiç düşünmeyin.
mahkemeye gidip şikayet etmeyi de teklif etmesi kendince bi oyun olabilir.senin bu kadar ileri gitmeyeceğini irdelemeyeceğini düşünmüştür.nasılsa inanır düşüncesiyle söylemiştir belki.olayı kapatıp hayatına devam ediceksen hiç aklını karıştırma daha fazla çünkü sadece kendini üzersin ha yok ortaya çıkarmakta kararlıysan gerçekten ciddi ciddi mahkemeye gidip şikayet et.zaten erkek arkadaşın yaptıysa mahkemeye gitmeme konusunda diretecektir.

Facebooka suç atmak kolay tabii :) kullanmasını bilen için hiç de sorun olmuyor eşimin de benim de var ama dahabirgüne birgün saçma sapan insanlarla muhabbet içine girdiğimiz yok..

Ayrıca basit bir erkek yalanı sanki nişanlınız brad pitt birisi tutup adına sahte hesap açacak :)))

Son düzenleme:
Facebooka suç atmak kolay tabii :) kullanmasını bilen için hiç de sorun olmuyor eşimin de benim de var ama dahabirgüne birgün saçma sapan insanlarla muhabbet içine girdiğimiz yok..

Ayrıca basit bir erkek yalanı sanki nişanlınız brad pitt birisi tutup adına sahte hesap açacak :)))

ahahahaha koptum Brad Pitt'e :1:

ne kadar cahilce bir düşünce tarzı :)) gerçek hayat değil diye erkeklerin böyle halt yemesine göz yumsun öyle mi ? :) ALLAH'ım hani bazılarına herşey mustehak..

valla hiç cahil değilimdir ama buradaki çoğu kadın gibi olayı alevlendirip aa kesin o kızlarla yattı da demem. asıl siz ne kadar cahilsiniz insanların hayatını etkileyecek hemde ömürlerinin sonuna kadar etkileyecek konularda atıp tutuyorsunuz?? asıl cahillik bu bence. ve eminim sizin başınıza böyle birşey gelse hemen arkanızı dönüp gidersiniz dimi? ne kadar komik ve ne kadar inandırıcı olmaktan uzak!! insanların hayatlarını etkileyecek laflar ederken durup düşünün bence! sakinleştikçe görmediği ayrıntıları görecektir ve tekrar düşünecektir ben o sebeple sakinleş diyorum. kimsenin beni yargılamasına da izin vermem

valla hiç cahil değilimdir ama buradaki çoğu kadın gibi olayı alevlendirip aa kesin o kızlarla yattı da demem. asıl siz ne kadar cahilsiniz insanların hayatını etkileyecek hemde ömürlerinin sonuna kadar etkileyecek konularda atıp tutuyorsunuz?? asıl cahillik bu bence. ve eminim sizin başınıza böyle birşey gelse hemen arkanızı dönüp gidersiniz dimi? ne kadar komik ve ne kadar inandırıcı olmaktan uzak!! insanların hayatlarını etkileyecek laflar ederken durup düşünün bence! sakinleştikçe görmediği ayrıntıları görecektir ve tekrar düşünecektir ben o sebeple sakinleş diyorum. kimsenin beni yargılamasına da izin vermem

Aaaa ne gadan ayıp :)) Ben eşimin facebookdan ARZU hatta ALEV (!) adında bayanlarla ateşli ateşli sohbetler içinde oldugunu görsem ve ekli oldugunu bilsem beline guvvet heyaaatım (!) derim...Nereden biliyorsunuz ? Cahiliz bacım yew biz sanal maceralar için masumca bakabiliyoruz :P

Hem ayrucana o kızla yattı ! diyen olmadı daha burada :)) Atarken destekli atın lütfen mazallah kafamıza değmesin

Son düzenleme:
ay ne kadar feminist bir kadın var karşımızda resmen bir amazon! ama büyük konuştuğunuz şeyler başınıza gelir mutlaka ona göre konuşun bence. işte türk milleti böle kız bişi sormuş ona cevap vermek yerine yok fake yok alıntı yapma demiş yok bilmem ne başkalarına sardırıyım.. yav yardım isteyen bir insana yardım etmicekseniz neden bu başlık altında boş boş konuşuyorsunuz ki? madem inanmadınız yazmayın dimi? sizinlede hiç uğraşamicam ön yargılı, ukala ve bekara karı boşamak kolay edasıyla davranan insanlara hiçbir zaman sabrım yok sizede yok o yüzden. aferin size gurur kaynağı kadın! EN ULU KADIN

üzgünüm ama bana da "ben değilim benim adıma başkası açmıştır" bahanesi inandırıcı gelmedi.. belli ki başka arayışlara girmiş nişanlın canım, iyice ölç biç ona göre karar ver.. ben de zamanında face de biriyle tanıştım, bana hayatında kimse olmadiğini söylemişti, konuşuyorduk sohbet ediyorduk bu arada açtiği face hesabı kendi adı ve soyadıyla değildi bu adamın, isim soyisim olarak açmamış da romeo romeo diye açmış , adını soyadını da biliyordum söylemişti, beni bişeyler dürttü ve adı ve soyadıyla facede arattım evet bi profil buldum, nişanlı olduğu yazıyordu bi kızla sarmaş dolaş profil resmi vardı.. kendisine kopyaladım linki. bak bakalım dedim. çok bozuldu itiraf etti evet nişanlıyım dedi.. sorunlarım var nişanlımla o sorunlardan bir nebze kurtulmak için bunu açtım dedi, ben de enerjini böyle arayişlara girerek harcayacağina ilişkini düzeltme adına harca yoksa ilerde aynaya bakamazsın kendinden iğrenirsin yazık kimsenin umutlarıyla oynama bunu hemen kapat nişanlın görürse yüzüne bakacak yüzün kalmaz dedim.. çoook üzüldüm o kız için.. her sorunda her olumsuzlukta başka adreslerle arayişlara giren insanlar rezil insanlardır.. güçsüzlerdir.. güvensizlerdir.. ne diyim arkadaşım, çok üzücü bi durum.. eminim hak etmiyorsundur ne emekler vermişsindir.. hep dürüst olmuşsundur, olan hep kadınlara oluyor zaten..

aaaahhhh bi tarafları kopsun bu erkek olacak şeytanların e mi...
aynısından bi tane de benim başımda vardı.
bi gün benden gizli facebook hesabını yakaladım (bana senden gizli hesabım olmayacak diye söz vermişti, bi de görüşmesini istemediğim bi kişi de ekliydi.)
tabi hemen yalanladı, yok arkadaşım açmış da, onun hayatımdan çıkardım da falan da filan.
yemedim tabi. ne yani bu, ne diye açsın senin adına hesap...
güven müven kalmadı, sepetledim.
yine sinirim oynuyor bak benzer konuları okuyunca.. :47:
cehennemde 655273783386983 derece ateşlerde yansınlar inşallaaaah!

:49:

Son düzenleme:
ay ne kadar feminist bir kadın var karşımızda resmen bir amazon! ama büyük konuştuğunuz şeyler başınıza gelir mutlaka ona göre konuşun bence. işte türk milleti böle kız bişi sormuş ona cevap vermek yerine yok fake yok alıntı yapma demiş yok bilmem ne başkalarına sardırıyım.. yav yardım isteyen bir insana yardım etmicekseniz neden bu başlık altında boş boş konuşuyorsunuz ki? madem inanmadınız yazmayın dimi? sizinlede hiç uğraşamicam ön yargılı, ukala ve bekara karı boşamak kolay edasıyla davranan insanlara hiçbir zaman sabrım yok sizede yok o yüzden. aferin size gurur kaynağı kadın! EN ULU KADIN

Guzum evliyim bekâr değilim yani anlayacağın paşa paşa boşarım :)) ayrucana bunu baha değil bizzatihi konuyu fake diye adlandıranlara söyleyeceksin burası yanlış adres :51: Ulu kadın yakıştırmanızı üstüme melanet hırkası diye giyip tahtıma geçiyorum :P

Şimdi arkadaşlar olayı "amann yatıp kalkmamışlar affediver" diye değerlendirmeyelim.. arkadaşımız şuan nişanlı, evliliğe adım attığında da böyle sorunlarla mı boğuşsun ? ortada bir "yalan" var.. fiziksel olmaz her ihanet.. adam arayışa girmiş, potansiyel olarak aldatmaya açık olduğu o kadar açık ki.. ilerde evlendiği zaman ihanete uğramayacaği ne malum ? o zaman kendisine kızmayacak mı neden zamanında iyice ölçüp biçmedim neden affettim de evlendim diye.. tabi ki bu onun hayatı, ölçecek biçecek değerlendirecek, ona göre bir karar alıp uygulayacak.. ama yalana dolana bulaşan, arayışlara giren, elindekiyle yetinmeyen bir erkek ilerde ufacık bir boşlukta gene arayışlara girer.. evlilik bu.. uzun bir yol.. bu yolda bize layık adamlarla yürümeliyiz.. kadınız biz yahu yalanın en ufacığını bile hak etmiyoruz..

Back
X