nişanlımın cimriliğinden bıktım usandım!!

leblebitozu_88

Hissikablelvuku
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
368
347
Öncelikle merhabalar,

Nişanlım çok iyi, saygılı çok efendi biri normalde, kavgada alttan alır özür diler vs. Fakat konu para harcama olduğu zaman çok sinirleniyor birden bağırmaya başlıyor. benim haftaya düğünüm olacak neler yapılacak edilecek diye konuşurken sen kuaföre kimleri götüreceksin dedi bende yakın arkadaşımı halamı ve annemi istiyorum dedim, halam genç arkadaş gibiyizdir çok yaş farkımız yok ve çok severim abla gibidir bana, annem de çok masraf etti açıkçası durumu yok gitmeye, son kuruşuna kadar benim için harcadı kuaföre gitmemeyi göze almış durumda. Tamam halamı ve annemi ödemek istemeyebilir zorunda da değil ama birden bağırmaya başladı "sen ne çok şey istiyosun, fln fln" ikimizde çalışıyoruz. tamam borcumuz var ama en en fazla tutacağı 200 lira bizi zengin de etmez fakir de, kalp kırmaya değecek bir mebla değil. Kendi ailesi emrivaki ile her istediklerini yaptırıyorlar onlara sesi çıkmıyor bana gelince paramız yok biriktirmemiz lazım bilmem ne bi sürü laf, açlıktan ölmüyoruz ki biz gayette maaşlarımız var. sinirden ağlıyorum telefonu da kapattım, benim annem ev hanımı, babamın anneme bir gün para hesabı sorduğunu görmedim bana harçlık verirken ne yapıcaksın bu parayı dediğini duymadım o kadar ağırıma gidiyor ki bu hareketleri. Biri ona maddi açıdan destek olunca o kişiden iyisi yok, bir masraf çıkarınca küplere biniyor. Daraldım!!

bu huyu çok pis işte , ama kendi canı istediğini alınca hiç masraf olmuyor.
Keşke o yüzü bana bu süreçler başlamadan önce gösterseydi biraz biraz.

böyle insanlar ne yapsan düzelmez
bak bitane de bende var ve inan artık ben bıktım
ikimiz de çalışıyoruz
eşimin maaşı benden daha yüksek
ben araba taksiti(1.200 tl),çocuğun kreş parası(1.000 tl),çocuğun masrafları,evin tüm masraflarını karşılıyorum.
eşimse sadece konut kredisi taksitini ödüyor(1100 tl)
ve inanan geçen cuma kendime bikaç parça bişey aldım diye bana demediğini bırakmadı
sana tavsiyem çok iyi düşün
bu insanla bi ömür geçirebilecekmisin?

canım benim herkesin bir kusuru var benim eşim parada sıkıntı etmez ama anlayışsınız önde gideni konuşmaz pek, eniştem ise cimridir anlayışlıdır konuşur sohbet eder evleneceksen bu adamı yontacaksın siparişle olmuyorlar mallesef cicim ayı bitince gerçek yüzlerini gösteriyorlar maalesef. tercih senin tabi

böyle insanlar ne yapsan düzelmez
bak bitane de bende var ve inan artık ben bıktım
ikimiz de çalışıyoruz
eşimin maaşı benden daha yüksek
ben araba taksiti(1.200 tl),çocuğun kreş parası(1.000 tl),çocuğun masrafları,evin tüm masraflarını karşılıyorum.
eşimse sadece konut kredisi taksitini ödüyor(1100 tl)
ve inanan geçen cuma kendime bikaç parça bişey aldım diye bana demediğini bırakmadı
sana tavsiyem çok iyi düşün
bu insanla bi ömür geçirebilecekmisin?

bu tavırları başladığından beri gel git yaşıyorum inan, çok zor bişi, maddi konular açılmazken herşey çok güzel, ama para konusunda çılgına dönüyo:KK42:

canım benim herkesin bir kusuru var benim eşim parada sıkıntı etmez ama anlayışsınız önde gideni konuşmaz pek, eniştem ise cimridir anlayışlıdır konuşur sohbet eder evleneceksen bu adamı yontacaksın siparişle olmuyorlar mallesef cicim ayı bitince gerçek yüzlerini gösteriyorlar maalesef. tercih senin tabi

dört başı mamur yok haklısın ille bi tarafında bişey var, tamam ben de mükemmel değilim muhakkak ama çok kırıcı oluyor farkında bile değil.

Ben bu konuda herkesten farklı düşünüyorum. Bana çok saçma geliyor damadın kuaför parasına kadar vermesi. Herkes kendi saçını başını yaptırsın. Parası mı yok kimsenin. Bu lafları duymaktansa kendiniz yaptırsaydınız ya. şahsen ben bu tür masraflarımı kendim üstlenmiştim.

dört başı mamur yok haklısın ille bi tarafında bişey var, tamam ben de mükemmel değilim muhakkak ama çok kırıcı oluyor farkında bile değil.

canım açık ve net bunlar odun sevgiliyken cicim ayı herşey güzel olsun diye uğraşır nişan olunca biraz gevşerler düğünde gelince salarlar dişini başta göster ki sonradan yüz bulmasın. ben iyiliğime çok iyimdir ama şartelim atınca susmam benle gelip adam gibi konuşunca canımı alsın ama odun gibi olunca ve haklıysamda susmam. o düğün kuaförüne istediğini götüreceksin sen ilk kez evleniyorsun olmaz öyle şey ve yahut şunu söyleceksin sen benden ararsan bende senden ararım bu kadar basit dik dur ağlama kuzum değmez... baktımı bunlar eziyor daha çok tepene biner

X