Nişanlısının tam olarak aynı şeyi yaşadım. İlgi manyağı yapan adam bi anda değişti eskisi gibi aramamaya başladı sorduğumda bisey yok dedi. Sonuc: bi anda terketti 1 hafta sonra başkasıyla nişanlandı evlendiler. Sonunuz ne olur bilmiyorum ama umarım aynı şeyleri yaşamazsın çok zor çünkü bu acıyı atlatmak 2 yılıma mal oldu. İnşallah duzelirMerhabalar, sizinle bir konuyu konuşmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım şehir dışında yoğun bir işte çalışıyor birbirimizi göremiyoruz yani. Gün içinde fazla konuşmuyoruz. Bu aralar oldukça ilgisiz davranıyor. Bir şey mi oldu tarzında sorduğum zaman yok diyor ama tavrı aynı. Arada özledim seni tarzında şeyler söylüyor ama bu sadece o anlık gibi. Bir aya yakın sesini duymadım mesela yani özleyen biri bir adım atmaz mı aramak için? İş stresinden, yoğunluktan, yorgunluktandır diye düşünüyorum bazen ama onunla zaten gün içinde fazla konuşmuyorken bir de bu şekilde davranması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafam çok karışık
Ne yapacağımı şaşırdım artık özledim diyen bir insan neden aramaz ki.Baska sikintilar var gibi gozukuyor. Ya seninle devam etmek istemiyor yada baskasi var. Bunuda soyleyecek … yok onda. 1 dk zamani hicmi yok yani
Bana kalmış olsaydı ben arardım. Özledim dedikten sonra beklemeyi tercih ettim. Belki arar diye..20 yaşında nisanlanmak siz şimdi itiraz edersiniz ama büyük hata.Bir aydır bu teknolojik imkanlarla konusulmadiysa olay epey garip.Siz bu işi bir ailenizle gorusun
20 yaşında gencecik kızsın. Derdine ne oldu evlenmeye. Hemde böyle bir adamlaMerhabalar, sizinle bir konuyu konuşmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım şehir dışında yoğun bir işte çalışıyor birbirimizi göremiyoruz yani. Gün içinde fazla konuşmuyoruz. Bu aralar oldukça ilgisiz davranıyor. Bir şey mi oldu tarzında sorduğum zaman yok diyor ama tavrı aynı. Arada özledim seni tarzında şeyler söylüyor ama bu sadece o anlık gibi. Bir aya yakın sesini duymadım mesela yani özleyen biri bir adım atmaz mı aramak için? İş stresinden, yoğunluktan, yorgunluktandır diye düşünüyorum bazen ama onunla zaten gün içinde fazla konuşmuyorken bir de bu şekilde davranması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafam çok karışık
Kafanızı karıştıracak çok bişey göremedim. Yani çok çok büyük bi sıkıntısı yoksa ki yine de size söyleyebilirdi, daha 4 aylık nişanlısıyla 1 ay konuşmayıp özlemeyen biri sevmiyor demektir bence.Merhabalar, sizinle bir konuyu konuşmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım şehir dışında yoğun bir işte çalışıyor birbirimizi göremiyoruz yani. Gün içinde fazla konuşmuyoruz. Bu aralar oldukça ilgisiz davranıyor. Bir şey mi oldu tarzında sorduğum zaman yok diyor ama tavrı aynı. Arada özledim seni tarzında şeyler söylüyor ama bu sadece o anlık gibi. Bir aya yakın sesini duymadım mesela yani özleyen biri bir adım atmaz mı aramak için? İş stresinden, yoğunluktan, yorgunluktandır diye düşünüyorum bazen ama onunla zaten gün içinde fazla konuşmuyorken bir de bu şekilde davranması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafam çok karışık
Evet yaşadıklarınız bir şiddet çeşidi, erkeklerin yaptığı 'aşk bombardımanı' yoğun ilgi ardından boşluk..Nişanlısının tam olarak aynı şeyi yaşadım. İlgi manyağı yapan adam bi anda değişti eskisi gibi aramamaya başladı sorduğumda bisey yok dedi. Sonuc: bi anda terketti 1 hafta sonra başkasıyla nişanlandı evlendiler. Sonunuz ne olur bilmiyorum ama umarım aynı şeyleri yaşamazsın çok zor çünkü bu acıyı atlatmak 2 yılıma mal oldu. İnşallah duzelir
Nasıl yoğunluk bu!!! 2 dakikacık bile vakti yoksa vay halineee.Merhabalar, sizinle bir konuyu konuşmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım şehir dışında yoğun bir işte çalışıyor birbirimizi göremiyoruz yani. Gün içinde fazla konuşmuyoruz. Bu aralar oldukça ilgisiz davranıyor. Bir şey mi oldu tarzında sorduğum zaman yok diyor ama tavrı aynı. Arada özledim seni tarzında şeyler söylüyor ama bu sadece o anlık gibi. Bir aya yakın sesini duymadım mesela yani özleyen biri bir adım atmaz mı aramak için? İş stresinden, yoğunluktan, yorgunluktandır diye düşünüyorum bazen ama onunla zaten gün içinde fazla konuşmuyorken bir de bu şekilde davranması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafam çok karışık
Nişanlısınız ve 1 aydır sesini duymadınız görüntülü görüşme vs de yok öyle miMerhabalar, sizinle bir konuyu konuşmak istiyorum. 20 yaşındayım ve 4 aydır nişanlıyım. Nişanlım şehir dışında yoğun bir işte çalışıyor birbirimizi göremiyoruz yani. Gün içinde fazla konuşmuyoruz. Bu aralar oldukça ilgisiz davranıyor. Bir şey mi oldu tarzında sorduğum zaman yok diyor ama tavrı aynı. Arada özledim seni tarzında şeyler söylüyor ama bu sadece o anlık gibi. Bir aya yakın sesini duymadım mesela yani özleyen biri bir adım atmaz mı aramak için? İş stresinden, yoğunluktan, yorgunluktandır diye düşünüyorum bazen ama onunla zaten gün içinde fazla konuşmuyorken bir de bu şekilde davranması beni üzüyor kendimi kötü hissediyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ve kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?