merhaba arkadaslar...benim nisanlimin büyük bir sorunu var (kendisi icin büyük)....saclari biz tanistigmizda üsten zaten dökülmüstü böyle incelmisti cogu yerleri....ve bu sürekli bir kac bitkisel ilac alip denedi....en son bugun bana diyor ki minoxil alicam. arkadaslar kac yerde okudum, hem nisanlim kac kere denedi bu tür ilaclar bir halta yaramiyor...tatli dille anlatmaya calistim para tuzagi oldugunu. en fazla saclari gürlestirecegini ama dökülmesine engel olamicani yerine yenilerinin cikmiycani anlattim...yok tutturmus sayfasina bakmis, birilerinden duymus...denicekmis.......param yok diyor..gecici bir iste calisiyor 900 milyon falan aliyor.....
ben dedim ki su sac eken doktorlarla estetik yerleriyle bir konus muayene ol sana fiyat cikarirlar en azindan ögrenmis oluruz ilerisi icin....yok param yok diyor......hay allam muayene diyorum delirtiyor beni...1,5 senedir erteliyor herseyini cildiricam artik....yok yani git gide dökülüyor saci. o kompleks yaptikc banada stres basiyor. bende söyledim ama tam da kel mi olsun yani...allah askina muayene icin bile ikna edemiyorum yardim edin
nasil ikna edicem