Nisanlimin dökülen saclari.......

GuerillaTanya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2008
834
7
0
A.B.D.
merhaba arkadaslar...benim nisanlimin büyük bir sorunu var (kendisi icin büyük)....saclari biz tanistigmizda üsten zaten dökülmüstü böyle incelmisti cogu yerleri....ve bu sürekli bir kac bitkisel ilac alip denedi....en son bugun bana diyor ki minoxil alicam. arkadaslar kac yerde okudum, hem nisanlim kac kere denedi bu tür ilaclar bir halta yaramiyor...tatli dille anlatmaya calistim para tuzagi oldugunu. en fazla saclari gürlestirecegini ama dökülmesine engel olamicani yerine yenilerinin cikmiycani anlattim...yok tutturmus sayfasina bakmis, birilerinden duymus...denicekmis.......param yok diyor..gecici bir iste calisiyor 900 milyon falan aliyor.....
ben dedim ki su sac eken doktorlarla estetik yerleriyle bir konus muayene ol sana fiyat cikarirlar en azindan ögrenmis oluruz ilerisi icin....yok param yok diyor......hay allam muayene diyorum delirtiyor beni...1,5 senedir erteliyor herseyini cildiricam artik....yok yani git gide dökülüyor saci. o kompleks yaptikc banada stres basiyor. bende söyledim ama tam da kel mi olsun yani...allah askina muayene icin bile ikna edemiyorum yardim edin nasil ikna edicem

sığır iliği maskesi uygulasanız ya. googleda "sığır iliği saç" olarak aratın, uygulayanlar saç fışkırıyor demişler. hem doğal hem de neredeyse bedava bir çözüm. benim eşimin de saçları bayağı dökülmüş durumda, şimdi ona yapmaya başladık (henüz 1 kere), sonuç alacağımızı düşünüyorum ben de. hani benimki bir öneri.

eşiminde ilk aylarda cok fazla saç dökülmesi vardı
her sabah kalktığında yastıkta azımsanmayacak kadar saç dökülmesi görüyorduk
biobılas şampuanı aldı onu kullanıyor
çokta iyi geldi şimdi dökülme gibi bir sorunu kalmadı
sizde bi hekime başvurun bence
hekimn tavsiyeleri üzerine yöntemler uygulayın

Merhaba canım bu konuda eşim dolasıyla çok tecrübeliyim diyebilirim tanıstıgımızdan beri 8 senedir neredeyse sürekli kullanır saç konusunda cok hassas:26: yalnız sana sunu söyleyim minoxil cok güzel bi ilaç üstelik cokda uzun süre gidiyor kullanmaya baslandıgı ilk ay zayıf olan bütün saçları döküp yerine daha koyu ve gür saçlar gelıyor ...yani ben gözümle görmesem inanmam ama eşim spreyi kullandıgı bölgedi saçları cok gürleşti ve sıklaştı üstelikde simsiyah...

Bence sen caydırmaya çalışma erkekler için saçları cok öneml ve ben minoxil kullanıpda memnun olmaya pek rastlamadım diyebilirim... ama süreklilik istiyor onuda belirtmeden geçemiycem...

merhaba arkadaslar,

benimde bir sure once saclarim elime avuc avuc geliyordu sanki, basimda yer yer seyreklikler vardi.
Inananamiyacaksiniz ama ben sirke kullandim sacima, once sacimi sampuanliyorum sonra ustune bir veya iki avuc sirke dokuyorum (natural sirke beyaz veya sari renk). sirkeyi dokunce sampuan kopukleniyor :) cok zevkli oluo:78:

2 3 dk bekletiyorum sacim da sonra suyla duruluyorum,sacimin dokulmesi bicak gibi kesildi adeta cok basarili bir etki yapt bende.Ayrica saclarimi parlatti ve yumusacik yapti, taranmasida daha kolay oluyor. Nette arastirikende sirkenin bircok seyede faydali oldugunu okudum, mesela bit olusumunu engelliyormus.

deneyenler lutfen onlarda etkisini yazsin

benim bir kız arkadaşım da yılan yağı kullanmıştı inanılmaz dökülmüştü saçları yılan yağını kullandıktan sonra çıktı isterseniz deneyin

canım benimkile biz sevgili oldumuzdan beri dökülüyodu şimdi askerde kafasınn üstünde nerdese hiç bişe kalmamış.Ama ben ona öğrettim vücut bi giysi ben senin ruhunu seviyorum diye hiiiç çaba göstermiyorus anlıcağın
dedem sırma saçlımış şimdi kel geçen dedim benimki önceden vardı şimdi yok dememek için şimdiden döktü die

Piyasadaki tonikler ve ilaçlar maalesef genetik kökenli saç dökülmesi için etkili değil.
Bu tür ilaçlar ve kürler,genellikle mevsimsel veya strese bağlı saç dökülmelerinde sonuş veriyor.
Nişanlına doğru önerilerde bulunmuşsun.
En iyi çözüm saç ektirmek ama ona başvurmadan önce mezoterapiyi araştırmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…