• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nışanlımın Eski Kız Arkadaşının Yanımada Araması

edalimedalim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
8
13
3
41
Herkese selam kızlar benim yine bir derdim var. Daha evvel bir konum vardı yaşca kücük görüştüğüm kişi benimle hemen evlenmek istiyor diye bu cocuk ne yapti etti planladigindan da erken bir zamanda aile arasinda yuzuk takti bana ne oldugunu bile anlayamamistim. 1 hafta oldu nisanlanali. Ama gayet mutluydum.
Sorunum su gecenlerde birlikte oturuyoruz kendi masasinda telefonu caldi kayitsiz bir numara biz sohbet ediyoruz diye acmadi suphelenmedim. Sonra gecen gun arabada gidiyoruz yine kayitsiz bir numara aradi bende su telefonu ac istersen, gecenlerde de ayni numara aradi sanki dedim, bosver dedi. Bir iki israr edince, eski kiz arkadasim ariyor seni soyledim ben nisanliyim dedim inatla ariyor dedi. Cok sinirlendim arabayi kenara cek dedim konusalim ne olur dedi. Yaninda arayayim sen konus defolsun dedi. Acti hoparloru kizi aradi bi ton hakaret etti kiz yuzsuz gibi yapismis benim adama. Bunu ogrenince iyice tepem atti. Sen bisey yuz vermesen bu kiz seni arayamaz dedim. İndim aractan pesimden geldi numarami degistireyim seni seviyorum diye caddenin ortasinda bagardi. Rezil olduk insanlara. Arkama bile bakmadim. İs yerindeki cekmeceme bi buket cicek koymus aldim gozunun onunde cope attim. Sonra dun arabamin aynalarina renkli balonlar asmis bide not yazmis. Notu begendim ama sinirimden yirttim balonlarida tek tek patlattim. Dun gece msj attim ben bu durumu kabullenemiyorum olmuyor boyle diye. Ben daha evvel bir evlilik yasadim ayrildim biraz hassasim. Simdi ne yapsam bilemedim. Sizce cok mu abartiyorum. Yoksa tepkimde haklimiyim. Sonucta yuz vermese bu kiz arayamaz diye dusunuyorum

Hoparlörde bi ton hakaret etmiş ve siz de kızın onun peşini bırakmadığına ikna olmuşsunuz eee o halde ne bu tepki anlamadım. Hem 1 evlilik yapıp boşanmışsın bu tarz konularda bilirkişi olmuş olman lazım kendi durumunu en iyi sen bilirsin.. Nişanlını da sen tanıyorsun yani ne denir ki...

kız yapışmış olabilir, bir kadının bir erkeğin peşinden gitmesi için illa yüz bulmasına gerek yok. yüzsüzce dadananlarda var.
nişanlınız krizi yönetememiş ve olay size yansımış. hatası bu. kriz yönetebilen akıllı mantıklı bir adam olsa konu size yansımadan kapanırdı.
siz de hem inanmış hem tribe devam etmişsiniz. bu kadar sinirleniyor ve kabul edemiyorsanız yüzüğü geri verir konuyu kaparsınız. adam sürprizler yapıyor, hoşunuza gidiyor ama sinirden tersliyorsunuz.
ikinizinde davranışlarını anlamsız buldum.

Numarasını engellerse kız ulaşamaz.

Var böyle yapışan tipler. Ama öncesi de önemli.

Ne kadar süreli bir ilişki yaşamışlar? Ve ne sebeple ayrılmışlar. Bu detaylar önemli . Kıza gözdağı verip kendine koşsun diye de sizinle alelacele nişan yapmış olabilir.

Bu dediklerim dışında bir durum varsa da kız yüzünden nişanlınızla kötü olmayın. Amacı aranızı bozmaksa istediğini almış oluyor böylece.

Burada size yaptığı jestlerden bahsetmişsiniz. Arayan kadın, telefonu açaraçmaz hakarete mi başladı? Ne diye hakaret ediyor? Nişanlınızı hiç cevap vermedi mi? Bu hakaretler içinde sizin aklınıza bence birşey takıldı. Orada bir söz, bir laf konuşuldu ve sizin kafanızı bu kurcalıyor. Burada detay vermemişsiniz.Bence biraz daha açık olun. Herkes daha rahat yorum yapar. O telefon konuşması tam olarak nasıl gerçekleşti?

Nişanlınızın eski sevgilisinin peşinden koşması hoşuna gidiyor.Bu sebeple telefonundan engellememiş.Egosunu tatmin ediyor bir nevi.Hatta ona inat sizinle nişanlanma olasılığını da düşünmedim değil.

Ama yazdıklarınızda beni daha çok rahatsız eden " ne yaptı etti planladığımdan da erken benimle nişanlandı,nasıl oldu anlayamadım " demişsiniz. Bu nasıl oluyor?? Yanlış anlamayın ama daha hayatınızın iplerini elinize alamıosunuz..Sonra bir boşanma daha olursa şaşırmayın ..Bu nişanınızla mı olur başkasıyla mı olur bilmem ama evlenmeye karar vermeden önce bi nefes alın,karşınızdakini tanıyın.Onun istediklerinden ziyade ben ne istiyorum diye sorun kendinize. Hakkınızda hayırlısı ne diyim.

Burada size yaptığı jestlerden bahsetmişsiniz. Arayan kadın, telefonu açaraçmaz hakarete mi başladı? Ne diye hakaret ediyor? Nişanlınızı hiç cevap vermedi mi? Bu hakaretler içinde sizin aklınıza bence birşey takıldı. Orada bir söz, bir laf konuşuldu ve sizin kafanızı bu kurcalıyor. Burada detay vermemişsiniz.Bence biraz daha açık olun. Herkes daha rahat yorum yapar. O telefon konuşması tam olarak nasıl gerçekleşti?
Nişanlısı hakaret etmiş kız değil 😁 kzda yapışık kene gibi yüzsüzlük yapmş..😁

Nişanlısı hakaret etmiş kız değil 😁 kzda yapışık kene gibi yüzsüzlük yapmş..😁
Pardon ben yanlış anlamış olabilirim ama farketmez konuşmanın içeriğinde kız nasıl yapışıyor? Detay yok. Yani belki adam hakaret ederken, kız karşılık olarak, neden böyle konuşuyorsun ne oldu gibi bir cümle kurdu...gibi gibi

Pardon ben yanlış anlamış olabilirim ama farketmez konuşmanın içeriğinde kız nasıl yapışıyor? Detay yok. Yani belki adam hakaret ederken, kız karşılık olarak, neden böyle konuşuyorsun ne oldu gibi bir cümle kurdu...gibi gibi
Orasını bilmiyorum ama konu sahibi türk filmi tadnda bir ilişki ve ayrılık süreci yaşamak istiyor belli ki tatmin olmasa atardı yüzüğü ayrılırdı uzatıyor bilemedim 😁

Orasını bilmiyorum ama konu sahibi türk filmi tadnda bir ilişki ve ayrılık süreci yaşamak istiyor belli ki tatmin olmasa atardı yüzüğü ayrılırdı uzatıyor bilemedim 😁

e zaten yazdığı not hoşuma gitti ama sinirden yırttım demiş. kabul edemeyeceği, kaldıramayacağı birşey olsa yüzüğü çıkarırdı bence.

Herkese selam kızlar benim yine bir derdim var. Daha evvel bir konum vardı yaşca kücük görüştüğüm kişi benimle hemen evlenmek istiyor diye bu cocuk ne yapti etti planladigindan da erken bir zamanda aile arasinda yuzuk takti bana ne oldugunu bile anlayamamistim. 1 hafta oldu nisanlanali. Ama gayet mutluydum.
Sorunum su gecenlerde birlikte oturuyoruz kendi masasinda telefonu caldi kayitsiz bir numara biz sohbet ediyoruz diye acmadi suphelenmedim. Sonra gecen gun arabada gidiyoruz yine kayitsiz bir numara aradi bende su telefonu ac istersen, gecenlerde de ayni numara aradi sanki dedim, bosver dedi. Bir iki israr edince, eski kiz arkadasim ariyor seni soyledim ben nisanliyim dedim inatla ariyor dedi. Cok sinirlendim arabayi kenara cek dedim konusalim ne olur dedi. Yaninda arayayim sen konus defolsun dedi. Acti hoparloru kizi aradi bi ton hakaret etti kiz yuzsuz gibi yapismis benim adama. Bunu ogrenince iyice tepem atti. Sen bisey yuz vermesen bu kiz seni arayamaz dedim. İndim aractan pesimden geldi numarami degistireyim seni seviyorum diye caddenin ortasinda bagardi. Rezil olduk insanlara. Arkama bile bakmadim. İs yerindeki cekmeceme bi buket cicek koymus aldim gozunun onunde cope attim. Sonra dun arabamin aynalarina renkli balonlar asmis bide not yazmis. Notu begendim ama sinirimden yirttim balonlarida tek tek patlattim. Dun gece msj attim ben bu durumu kabullenemiyorum olmuyor boyle diye. Ben daha evvel bir evlilik yasadim ayrildim biraz hassasim. Simdi ne yapsam bilemedim. Sizce cok mu abartiyorum. Yoksa tepkimde haklimiyim. Sonucta yuz vermese bu kiz arayamaz diye dusunuyorum
Bence biraz güvenin. Rahatsızlık veriyorsa nımarasını değiştirsin, engellesin telefondan o numarayı

Back
X