Nışanlımın Eski Kız Arkadaşının Yanımada Araması

hemen evlenmek istiyor diye bu cocuk ne yapti etti planladigindan da erken bir zamanda aile arasinda yuzuk takti bana ne oldugunu bile anlayamamistim.
Şunu hiç anlamadım
Bilincin yerinde değil miydi bunlar olurken?
Koştura koştura geldiler yüzüğü takıp gittiler gibi anlatmışsın ilginç
eski kiz arkadasim ariyor seni soyledim ben nisanliyim dedim inatla ariyor dedi.
Engellemek yerine açıklama yapıyor. Ego havası sezdim burda.
numarami degistireyim seni seviyorum diye caddenin ortasinda bagardi
E tamam çözüm bu işte. Değiştirsin nosunu.

Notu begendim ama sinirimden yirttim balonlarida tek tek patlattim
Madem bu kadar sinirlisin git masasına koy yüzüğü
Balon patlat patlat nereye kadar
Sen de nişanlın da ego tatminliği üzerinden yaşıyorsunuz hayatı

Yaşça küçük olan Siz gibi duruyorsunuz.

Oysa başınızdan bir evlilik daha geçmiş, evliliğin çocuk oyuncağı olmadığını çok iyi bilmelisiniz.

Oturup olgunca konuşun .

Madem niyetiniz ayrılmak değil, nedir bu naz niyaz ?

Çocukta da iyi sabır varmış.

Bu pandami döneminde Hiçbir şeye hevesim kalmadı , Adam balonla uğraşıyor.

Kızın numarasını engellememiş çünkü egosunu besliyor ben olsam evlilik fikrini gözden geçirirdim çünkü çoğu aldatma karşı taraftaki kadın sevildiği için değilde Adamın egosu beslendiği için oluyor

Ne güzel kız ikinizin de egosunu tatmin etmiş.Evlilik yapmış birinin daha temkinli olması gerekir diye düşünüyorum.Alelacele bir nisan nişanın ilk haftasın da benim adam diye sahiplenme bana çok hızlı geldi.
Yazdiklariniz türk dizisi tadında sokakta seni seviyorum diye bağırma,jestler ama orali olmayan,çiçekleri çöpe atan bir kız.Devamin da eski sevgili hamileyim diye ortaya çıkacak diye bekledim ama olmadı..
Engelleyecek kişi ilk sizin yanınız da aradıktan sonra engellerdi.siz yokken telefonuna cevap veriyor olabilir.
Siz bu adamı gerçekten seviyormusunuz yoksa sizi sevmesi mi hoşunuza gidiyor.

Hoparlörde bi ton hakaret etmiş ve siz de kızın onun peşini bırakmadığına ikna olmuşsunuz eee o halde ne bu tepki anlamadım. Hem 1 evlilik yapıp boşanmışsın bu tarz konularda bilirkişi olmuş olman lazım kendi durumunu en iyi sen bilirsin.. Nişanlını da sen tanıyorsun yani ne denir ki...
Evlenip ayrılanlar nasıl bilir kişi oluyor konuyu bı açarmısınız????

Herkese selam kızlar benim yine bir derdim var. Daha evvel bir konum vardı yaşca kücük görüştüğüm kişi benimle hemen evlenmek istiyor diye bu cocuk ne yapti etti planladigindan da erken bir zamanda aile arasinda yuzuk takti bana ne oldugunu bile anlayamamistim. 1 hafta oldu nisanlanali. Ama gayet mutluydum.
Sorunum su gecenlerde birlikte oturuyoruz kendi masasinda telefonu caldi kayitsiz bir numara biz sohbet ediyoruz diye acmadi suphelenmedim. Sonra gecen gun arabada gidiyoruz yine kayitsiz bir numara aradi bende su telefonu ac istersen, gecenlerde de ayni numara aradi sanki dedim, bosver dedi. Bir iki israr edince, eski kiz arkadasim ariyor seni soyledim ben nisanliyim dedim inatla ariyor dedi. Cok sinirlendim arabayi kenara cek dedim konusalim ne olur dedi. Yaninda arayayim sen konus defolsun dedi. Acti hoparloru kizi aradi bi ton hakaret etti kiz yuzsuz gibi yapismis benim adama. Bunu ogrenince iyice tepem atti. Sen bisey yuz vermesen bu kiz seni arayamaz dedim. İndim aractan pesimden geldi numarami degistireyim seni seviyorum diye caddenin ortasinda bagardi. Rezil olduk insanlara. Arkama bile bakmadim. İs yerindeki cekmeceme bi buket cicek koymus aldim gozunun onunde cope attim. Sonra dun arabamin aynalarina renkli balonlar asmis bide not yazmis. Notu begendim ama sinirimden yirttim balonlarida tek tek patlattim. Dun gece msj attim ben bu durumu kabullenemiyorum olmuyor boyle diye. Ben daha evvel bir evlilik yasadim ayrildim biraz hassasim. Simdi ne yapsam bilemedim. Sizce cok mu abartiyorum. Yoksa tepkimde haklimiyim. Sonucta yuz vermese bu kiz arayamaz diye dusunuyorum
Siz bence kesinlikle evlilik insanı değilsiniz.
İnsan yaş almaya başlayınca olgunlaşır ergen tepkileri vermez.
Dinlemesini bilir, kavga gürültü hediyeleri oraya buraya atmakla olmaz.
Evlilikte siz ufacık bı konuda bile aşırı tepki verirsiniz.

Evlenmeyin bu haliniz ve tavrınızla evlilik yürümez ikinci bi olumsuz durum yaşarsınız.

Tamam keskin uçlarınız olabilir. Bu durum kesinlikle oluru olmayabilir sizin için olmuyor yapamam der cekilirsiniz. Ama bu tepkilerle olmaz.

Ben erkek olsam asla yüz vermediğim umrum olmayan ex nişanlım ararsa ve bunu next nişanlıma açıklama yaptığım halde anlamıyorsa kızarım...Gisip balonlar konfetiler almam yani suçlu gibi..ikiniz de saçmasınız ve bence evliliği yürütemezsiniz

Evet aynen öyle. Aldatmış gibi tepkiler vermiş çocuk.

Herkese selam kızlar benim yine bir derdim var. Daha evvel bir konum vardı yaşca kücük görüştüğüm kişi benimle hemen evlenmek istiyor diye bu cocuk ne yapti etti planladigindan da erken bir zamanda aile arasinda yuzuk takti bana ne oldugunu bile anlayamamistim. 1 hafta oldu nisanlanali. Ama gayet mutluydum.
Sorunum su gecenlerde birlikte oturuyoruz kendi masasinda telefonu caldi kayitsiz bir numara biz sohbet ediyoruz diye acmadi suphelenmedim. Sonra gecen gun arabada gidiyoruz yine kayitsiz bir numara aradi bende su telefonu ac istersen, gecenlerde de ayni numara aradi sanki dedim, bosver dedi. Bir iki israr edince, eski kiz arkadasim ariyor seni soyledim ben nisanliyim dedim inatla ariyor dedi. Cok sinirlendim arabayi kenara cek dedim konusalim ne olur dedi. Yaninda arayayim sen konus defolsun dedi. Acti hoparloru kizi aradi bi ton hakaret etti kiz yuzsuz gibi yapismis benim adama. Bunu ogrenince iyice tepem atti. Sen bisey yuz vermesen bu kiz seni arayamaz dedim. İndim aractan pesimden geldi numarami degistireyim seni seviyorum diye caddenin ortasinda bagardi. Rezil olduk insanlara. Arkama bile bakmadim. İs yerindeki cekmeceme bi buket cicek koymus aldim gozunun onunde cope attim. Sonra dun arabamin aynalarina renkli balonlar asmis bide not yazmis. Notu begendim ama sinirimden yirttim balonlarida tek tek patlattim. Dun gece msj attim ben bu durumu kabullenemiyorum olmuyor boyle diye. Ben daha evvel bir evlilik yasadim ayrildim biraz hassasim. Simdi ne yapsam bilemedim. Sizce cok mu abartiyorum. Yoksa tepkimde haklimiyim. Sonucta yuz vermese bu kiz arayamaz diye dusunuyorum
Keşke boşver demeyip söyleseydi

Ben ikinizi de ergen buldum. Hic evlenecek insan olgunlugunda degilsiniz.

- Cocuk (adam yazmiyorum) olgun bir erkek olsaydi zzaten eski nisanlim ariyor demezdi ya da numarayi coktan engellemis olurdu. Yahut cok daha once acar telefonu , duzgun bir dille konusurdu. Ben nisanlandim, artik bu is olmaz rica ederim daha arama. Bitti gitti. Kufur etmek nedir Allah askina cok ergence ve sacma yani, cok yakisiksiz.

- Konu sahibesini yazmiyorum bile.

Zaten 1 haftada nisanlandik diyorsunuz o da ayrica garip ... iliskiniz bastan asagi bir tuhaf.

Başınızdan bi evlilik geçmiş nasıl oldu anlamadım yüzük taktik diyorsunuz .
Ya bilemiyorum çok aşık da olabilirsiniz iyi biri de olabilir karşınızdaki fakat bu acelenin anlamı ne gerçekten?
Bari evlenmek için bu kadar acele etmeyin .
Ayrıca numara engellemek dünyanın en basit işi bi tuşa bakar .
Egosunu okşuyor araması işte o yüzden engellememiş.

Biz nissnliyken kaç kiz aradiii ohooo hatta evlendikten sonra belalısı vardi.Nur diye bir kiz benim noma kadar bulmuş 😳Kızı abisine şikayet ettim artik.Olaya annesi girdi resmen beni esimi suçladı o baska olay🤣Noyu değiştik sıkıntılar bitti.Sende değiştir ve izl3 aynıysa yol ver gitsin

Ya bir de gerçek ve sağlıklı bi ilişki öyle çiçekten böcekten balonlardan geçmiyor malesef.
Hayat böyle bi yerli dizi kıvamında ilerlemiyor.
Gerçek bir ilişki sağlıklı güven dolu bi iletişimden geçiyor.
Çiçek balon kalp yerine güven dolu bir erkeği tercih ederim.

Back
X