nişanlımın eski sevdiği kız :(

esemmat

seviyorumkiben;)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
48
15
13
kızlar ben 8 ay flört ardından geçen hafta pazar nişanlandım.

nişanlımın 8 yıl sevdiği bir kız olmuş ve kız çeşitli mazeretlerle bundan ayrılmış...

evleniyorum düğünüme beklerim son sözü olmuş...acaba diyorum hala seviyor olabilir mi ?

ben sormadıkça o kişiden hiç bahsetmez ama korkuyorum :(

Sizi sevdiğinden şüphe ediyor musunuz? Bununla ilgili bir hareketi veya sözü oldu mu?
Eğer yoksa bence kendinize kuruntu yaratmayın.
Herkesin hayatında daha önce yaşadığı ilişkiler olabilir. Bir an bir saniye de olsa aklına gelebilir de bundan daha doğal bir şey yok.

Benim eşim de gençlik heyecanını anlattı ilk zamanlar. Ben istedim anlatmasını. Çok aşıkmıs falan. Ama şimdi olgun bir erkek ve benimle evli. Onu isteseydi onunla olurdu sonuçta kimse kimseyi zorla yanında tutmuyor.

Böyle düşünmek sizi sadece mutsuz eder.

Korkmanız normal ama sürekli bahsederek adamın aklına sokmayın

sürekli bahsetmiyorum hatta son 1 aydır hiç bahsetmiyorum o bana geçmişe gömdüğünü sadece benim olduğumu söylüyor ama 8 yılın sevgisi bitmiş midir :s

Bence hic sorma , Neden soruyosunki zaten ..
Hepimizin bir gecmisi vardir ben sorulmasindan nefret ederim ..

Benden oncesi beni ilgilendirmez dormaya hakim bile yok...

nişanlımın 8 yıl sevdiği bir kız olmuş ve kız çeşitli mazeretlerle bundan ayrılmış...

evleniyorum düğünüme beklerim son sözü olmuş...acaba diyorum hala seviyor olabilir mi ?

ben sormadıkça o kişiden hiç bahsetmez ama korkuyorum :KK43:

Hala sevse, onu acıtmak ister gibi, evleniyorum düğünüme gel demez bence.

Herkesin bir hayatı geçmişi var.Kimse doğduğundan itibaren evleneceği insanla karşılaşmıyor.Bu eski sevgili takıntısı kendine ve sevgisine güveni olmayan insanların dert ettiği boş işler.Adam senle görüşmüş,sevmiş nişanlanmış.Ne yapsın daha.Eskisini unutamadıysa,koşar gider kapısında yatar ikna ederdi.

Evleneceğiniz kişinin duygularını siz bile bilemezken biz nasıl bilebiliriz.
Unutmasa bile artık sizinle olmak istediği bir gerçek

inşallah aklına gelmez ben o kızı aşırı derece kıskanıyorum o kız için çok dayak yemiş..

kızın ailesiyle konuşmak içi taaaaaa samsuna gitmiş... kız çok şanslıydı onu deli gibi seveni bırakmış 3 yıl çocuk kendine gelememiş taaa ki biz tanışana kadar.. eylülde düğün var ... kız aramaz inşallah duuyuptaa :(

Sevgi olabileceğini sanmam ama aklına geliyordur, arada bir merak da ediyodur. 8 sene yani nasıl silsin. Gereksiz kuruntularla kendini sıkmana gerek yok bence.

inşallah aklına gelmez ben o kızı aşırı derece kıskanıyorum o kız için çok dayak yemiş..

kızın ailesiyle konuşmak içi taaaaaa samsuna gitmiş... kız çok şanslıydı onu deli gibi seveni bırakmış 3 yıl çocuk kendine gelememiş taaa ki biz tanışana kadar.. eylülde düğün var ... kız aramaz inşallah duuyuptaa :KK43:
Arasa ne olacak? Sana olan sevgisinden emin değil misin? Seni sevmeme ihtimaliyle mi nikah masasına oturacaksın?

kızlar sormuyorum da ... acaba kız duyup arar mı ararsa benim nişanlım napar..

sonuçta dileeee kolay 8 yılını vermiş o kızaaa ... inşallah unutur onu

Arasa ne olacak? Sana olan sevgisinden emin değil misin? Seni sevmeme ihtimaliyle mi nikah masasına oturacaksın?

eminim de bu düşünceler beni üzüyor... ona kaç kere sordum SIRF İNAT UĞRUNA MI EVLENECEKSİN ASLLLAAAA DEDİ... ama üzülüyorum :(

Sizi çok iyi anlıyorum sekiz yıl çok uzun bir süre. Benim de eşimin üç sene birlikte olduğu ve üzerinden beş sene geçen eski sevgilisini takıyorum ben de. 2009 da ayrılmışlar. İlk aşk özeldir diye tutturdum gidiyorum. Oysa benim de başımdan evlilik geçti ama öyle özel falan değildi hataydı diyorum ve eşime çok aşığım.

Eşimin mailinde fiii tarihinde (2008 -2009) giden ve silmeyi unuttuğu ikisinin fotoğraflarını gördüm kıskandım ve inanılmaz büyüdü olay. Sinir krizi geçirdi beni öldürecek sandım bir an. Bn ettim siz etmeyin. Burada herkese akıllı yorumlar yapıp kendi özelimde 35 yaşımda gibi davranmamanın cezasını çekiyorum! Erkkeler bizim gibi büyük anlamlar yüklemezler olaylara. İsterse 18 sene olsun bitmiş bitmiştir. Yapmayın. Ben bu sebepten eşimin çok sinirli yüzünü gördüm keşke görmeseydim. Siz de zorlamayın güzel giderken ilişkiniz..

kızlar sormuyorum da ... acaba kız duyup arar mı ararsa benim nişanlım napar..

sonuçta dileeee kolay 8 yılını vermiş o kızaaa ... inşallah unutur onu

Bu kadar sevilecek ne yapmış acaba . Keşke bu kadar ayrıntı bilmeseydiniz sizin için daha iyi olurdu.
Ararsa nişanlının yapması gereken muhattap olmamak.
Ama tekrar onun peşine düşecek olup seni üzerse gerçekleri görmüş olacaksın işte.

Sen nişanlından başka kimseyle çıkmadın mı?

çıktım ama 8 yıl değildi .. 3-4 ay sürdü bitti ... bu yıllar ve onun için yaptığı fedakarlıklar korkutuyor... şuan birşey yok... benim aklımı bulandıran ....

y adındaki almanyada yaşayan bayan benim nişanlımla sosyal arkadaşmış.
f adında ki 8 yıl sevdiği kız y nin kuzenleriyle arkadaşlar facede. bunu gördüm... ve araştırdım

y : 2009 da evlenmiş f : 2011 de
y : fb li f: gsli

demek ki aynı kişi değiller ama o y den rahatsız oldum f den haber mi alıyosun dedim yokkk sıradan arkadaşımdı dedi
engelle dedim hiç sormadan engelledi ..

Back
X