Nişanlımın eski sevgilisi:(

en ufak şeyde yüzük atmak niye? suçlusunuz boşuna üzmüşsünüz nişanlınızı ben evliyim yolda eşimin veya benim eski sevgilimi görsem eşime dahada sıkı sarılır elini tutarak devam ederdim:37:

Yanlış yapıosun o yüzük böyle bi olay yüzünden çıkarılmaz oyuncak diil sonuçta..

Bi kere girer tam girer..Çıkacaksa da bi kere çıkar tam çıkar..

Uğurunu bozacaksın yüzüğün..

Kusura bakmayın biraz sert bir eleştiri olacak ama yaptığınız şımarıklık.Beş yıl geçmiş üzerinden.Hiç az bir zaman değil.Kaldı ki nişanlınız onu seviyor olsa sizin yanınızda değil onun yanında olurdu.Sevgisi hariç size bağlayan nedir ki?O da olmasa çekip gitmez mi?Yüzükleri bu kadarcık bir şeyde çıkarmak hiç mantıklı bir şey değil.​

Konu "Nişanlın seni seviyor, bak senden başka kimseyi düşünmediğini söylemiş, sana aşık, onu sevseydi onunla olurdu" vs. yazmamız için açılmış... Öyle ya, zaten barışmışsınız, ortada sorun kalmamış...

Sevildiğinizi kendiniz takdir edemiyorsanız neden tekrar taktınız o yüzüğü?
:51:

Canım boş yere atmışssın yüzüğü ,boşunada üzmüşsün çocuğu.Ben o yüzüğü takmak için ne çabalar gösteriyorum ki benim gibi bu sitede bile bir sürü üye var.Ne olur artık bi sinirlenmeye çıkartılmasın şu yüzükler.ALLAH korusun birgün gerçekten çıkartmanız gerekince bi anlamı kalmıycak ALLAH göstermesin.
Boşuna takıyosun kafana ,böyle davrandıkca nişanlını belki soğutabilirsin bile böyle davranma.Eğer onu sevsevdi yanında o olurdu o şekilde düşün ,nişanlılığınızın tadını çıkartın .Mutluluklar!

ya ratık böyle boş şeyler re kavga etmeyin yüzük atmayın bence ok abartmışsın senin yerinde olsam nişanlıma daha da sıkı sarılırım ayrıca 5 yıl önceki bizene ondan deme böyle düşün çocukluk etme

ne kadar kolaymış o öyle atıp fırlatmak yüzüğü bi taksam bi daha hayatta çıkarmam allahın izniyleee:66::66:duy sesimi mehmetttttt:69::69::54::49:

mrb kızlar..
Cumartesi günü nişanlımla gezerken karşımıza nişanlımın 5 sene önceki sevgilisi çıktı.Kız demirlerin arasında gidip geliyodu salak salak gülüyodu bizi görmedi.Ben nişanlıma baktım ona bakıyo hemen bırakıp gittim.Arkamdan geldi tartıştık biraz.Bnde yüzüğü çıkardım 'Senin aklın onda galiba al bunu ona tak' dedim.Kolumdan tuttu,sakin bi yere gittik.
'Napıyo bu die baktım' dedi bende 'demekki naptığı seni ilgilendiriyo ki bakıyosun' dedim.Sonra bana şunu söyledi.
'Kimse umrumda değil hiç kimse,ben sadece seni seviyorum sen benim herşeyimsin.Eğer içimde senden başka birine sevgi varsa aklımdan senden başka biri geçiyosa allah belamı versin' dedi.Sonra bana sarıldı.Yüzüğü taktı barıştık.Fakat dün akşam kız gene denk geldi.
Bu sefer bizi gördü ve kötü kötü baktı.Sevgilimde kafasını çevirip bakmadı bile:)
Neyse kızlar ben şimdi şüphelenmelimiyim yoksa bu gereksiz bi konu mu siz olsanız napardınız inanın kafam çok karışık:44:

Gereksiz mi? gereksiz kelimesi yetersiz kaliyor bence!
Kusura bakma ama cocukca davraniyorsun, kiz karsiniza cikti nisanlin onu gordu ve belkide o mu degil mi gibilerinden
ona bakti sen yuzugu cikardin oyle mi? yuzuk oyuncak mi bir takip bir cikaracaksiniz hemde boylesi sacma bir konuda...
Cok gereksiz bir tavir senin ki hic bir anlam veremedim sahsen...

Yaşınız 18 olsun önce =)) Sonra nişanlanın =))

Çocukça şeyler bunlar..Biraz daha ciddiyet ..

Nişanlının sana olan sevgisini bize kanıtlamak için mi açtın bu başlığı ?

Son düzenleme:
Nişanlının sana olan sevgisini bize kanıtlamak için mi açtın bu başlığı ?

birde eski sevgilisi burdaysa görsün.. bak seni görmüyor gözü çatlada patla.. o birtek beni seviyor...

buda bize msj ... şimdi siz benle ilgilendiniz oh ne güzel ilgi herzaman hoşuma gider :D

Canım nişanlını tanıyan sensin,eğer karakteri sağlam bir insansa o kızı çoktannn sallamıştır :) Azcık trip atsaydın ama yüzük atmak felan sakııınn :) Bırak etrafınızda dolaşsınnn dursunnn nişanlın seni sevdikten sonra onu görmek bile saçma gelir çocukca gelir giderr,sonuçta sen kalıcısın o değil :) mutluluklarr :69:

Son düzenleme:
Ya yapmayın Allah askınıza yoksa böyle sevgilinizin siz kactıkca pesinizden gelmesi hosunuza mı gidiyor?
Fazla naz iyi degildir bastan söyleyim ben
:34:
Herkesin gözü takılabilir, dikkatini cekebilir hele ki demirlerle sacma sapan hareketler yapıyorsa??
Sahsen benim eski erkek arkadasım olacak bende bakardım.

Back
X