- 25 Temmuz 2016
- 187
- 98
- 18
Arkadaslar konu cok onemli gibi durmuyo aslinda. Sadece yardiminizi istiyorum. Nisanlimin benden once 3 senelik bi iliskisi vardi. Biz o siradada tanisiyoduk nisanlimla. Cok mutluyum kendi kendime nazar degdirmek istemiyorum ama hersey yolunda. Birbirimizin hayatina saygi duyuyoruz gereksiz kiskancliklar yasamiyoruz. Ve gercekten cok seviyorum. Nisanlimin eski sevgilisiyle cok sorunlu bi iliskisi varmis. Kiz deger bilmez birisiymis acikcasi. Ufak bi ornek verebilirim dogum gunu yil basina denk geliyomus ve benimki kafe kapatmis. Iste hediyeler falan filan. Baya guzel bi ortam hazirlamis. Parasida cok az kalmis. Yil basinada halka acik bi konserde girmeyi planlamis. Kiz sen beni sevmiyosun bak insanlar barda egleniyo gibisinden kavga cikarmis ve benimki yilbasina hastanede girmis. Tabiki mutlu zamanlarida vardi. Ve ben yasadiklari mutlu seyleride biliyorum. Normalde gecmisi asla sorun etmem. Ama kizin o mutlulugu o aski haketmedigini dusundugum icin deliriyorum. Mesela dilek balonu ucurmak istedim ben. Nisanlima sordum daha once ucurdun mu diye evet dedi ne zaman ucurdun dedim bosver dedi. Anladim bende o kizla oldugunu. Benim simdi hayal ettigim bi cok seyi haketmeyen birisi yasadi. Edirnede yasiyorum ve kucuk yer arada bi karsilasiyorum o kizla. Otobuste beni gorunce arkadasina beni gostererek iyy dedi falan. Benimkinin arkadaslari bu kizin yaninda benimki hakkinda konusmuslar evleniyo iste falan demisler. Kiz evde aglaya aglaya annesine benimkini aratmis arkadanda kizin aglama sesleri falan geliyodu. Ya gercekten cok buyuk bi konu degil farkindayim. Sadece kafamdan atmak istiyorum. Arkadaslarima anlattigimda bisey diyip teselli olamiyolar acikcasi. Nisanlima anlatip canini sikmakta istemiyorum sadece bi kez konustuk bu konu hakkinda. Onun bi sucu yok ustune gitmek istemiyorum. Nasil atabilirim kafamdan hatta bazen ruyalarimdan