- 29 Nisan 2018
- 112
- 42
- 13
- Konu Sahibi Enivecivokkee
Evet baslikta dediğim gibi ondan hiç beklemediğim hakaretler duydum çok üzgünüm.sebebi ise o uzak bir şehirde çalışıyor izne geldi ve ailecek iftar yaptik nişanlım çok konuşkan esprili bir insann bense çok ağır fazla konusmayan biriyim.beraberken güler eğleniriz seviyorum bu huyunu ama benim gibi ailemde ağır ve bu kadar hareketli olmasını elstryolar çok konuşuyo dedi babam bikere.bende nisanlima dedim ki en azından ailemin yanında biraz agir durur musun dedim bozuldu ama tmm filan dedi dikkat ettide.ama geçenki iftarda yne yapti herkesten çok konuştu güldü ben kendimi kötu hssettim aileme karşı yine elstrcekler dye.neyse eve gelince ne var bu kadar gülecek braz ağır dur adam gibi otur.ne çok espiri yapıp gülüyosun.asil dur braz braz sifir asalet.senden utanıyorum yada senin adına utanıyorum gbi bı laf ettim tam hatrlamiyorun neyse telefonda tmm dikkat ederim dedi geçti uzulerek kapatti teli.ertesi gün buluştuk .braz soguk olmakla beraber kinustuk.konu acilinca o zamn fazla gorusmeyiz ailenle dedi bende oylemi dedim bda senlede görüşmem diyip terkettim onu orda kalktim gttim.arkamdan geldi bindim arabaya çok sınırlıydı.aglayarak bağırdı çağırdı onu hiç böyle görmemiştim bana ahlaksız serefsz sen benden nasl utanirsin.nasl byle seyler dersin diyerek çıldırdı resmen.cok sakın sinirlerine acayip hakim bı insandır bense cok sinirli dilinin kemiği olmayan biriyim bana ragmen iyi davranirdi hep.gururuna dokunmuş laflarim braz zaman geçti o sinirle ne dedigimi blmiyormdum tabiki öyle düşünmüyorum diyip defalarca özür diledi bunu telafi etmrk icin sana cok guzel bi surpriz hazrlicam filan dedi kapandi oyle gdecegi icin uzatamadim ama kalbim çok kırıldı.terketmeyi düşündüm.aklima geldikçe deli oluyorum napsam bı lafla bitirilirmi