• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımin ettiği hakaretler :(

siz bir insana çok konuşuyor espiri yapıyor gülüyor diye bu şekilde konuşursanız etkiye tepki karşılığını alırsınız...ailenizin yanında terbiye sınırlarını aşmadığı sürece o da sizin söylediklerinizi hak etmiyor . kendimi nişanlınızın yerine koyuyorum da bende sürekli böyle eleştirilsem bi susarımm iki susarım üçüncüde açarım mübarek ağzımı kusura bakmayın...herkesin aile yapısı farklıdır tabi bi babanın yanında bizde kalsana söylemi herkese hoş gelmeyebilir ama insanlık hali bi anda boş bulunmuşta olabilir. birbirinizi olduğunuz gibi kabullenmiyorsanız ayrılık sizin için en doğru tercih olacaktır.

Haklsiinzi dedim inanın belki on defa guzellikle konuştum bu konuyu güzelce anlattım.artk kendi evlerinde bizde kal demesi babamın yanında bardağı tasrdi nasl bı aile olduğunu blerek.ben sinirlilik ve dediğimi blemme huyumu degstrmeye cakisiyirm
bu adam ailenize uygun değilse zaten çok sorunlar yaşarsınız. Bana çok sağlıklı bi durum gibi gelmedi, çok sıkıntılar çıkar bu beraberlikten..

Siz çok ağır konuşmuşsunuz, söyledikleriniz hazmedilecek şeyler değil bence

İnsan kendinden habersiz olunca böyle oluyor demek ki
Başlığa bak konuya bak.
Alttan aldıkça başına çıkmışsın adamın. Ne desin? 'Madem rahatsız oluyorsunuz az görüşürüz o zaman' demiş, madem öyle seni terk ediyorum demişsin.
Adam tam bir iş bilmezmiş. Eğer 'sen bilirsin' deyip seni müsait bir yerde indirseydi su an 'cooooooooook pişmanım, nişanlım beni terketti , hüüüü, kıymetini bilemedim' diye konu açmış olurdun. Adam öfkesine yenik düşünce yine kavganın galibi sen olmuşsun.
Neyse, kavgada haklı olan tarafın sen olmadığını söyledikten sonra; her olayda bir hayır vardır demek istiyorum. Demek ki sevgilin de o kadar da güzel duygular beslemiyormus ki sen onu kışkırtınca sana ahlaksiz-serefsiz gibi laflar etmiş.
İyiyken iyi olup kotuyken çok kötü olan insanlardan korkmak lazım. nice 'ama harika bir sevgiliydi' diye ayni eve girinen adamların boşanma davalarinda 'bana ne iftiralar attı, namusuma dil uzatti' denen adamlara donusebildigini su KKyi azıcık takip edenler bile bilir

Valla anlayamaz kesinlikle. Çünkü siz Türkçeyle uzaktan yakından ilgili degilsiniz. Degil 2 cumle 12 cumle de yazsaniz kimse sizi anlayamaz bence.
Klavyemin azizliği.yeni tel alısamadim.ayrica edebiyat öğretmeniyim karşımda olsan çok güzel anlatırdım ama kesinlikle anlamazdın bu kafayla

Klavyemin azizliği.yeni tel alısamadim.ayrica edebiyat öğretmeniyim karşımda olsan çok güzel anlatırdım ama kesinlikle anlamazdın bu kafayla

Kafamı da mı anladiniz taa oralardan? Sadece Edebiyat ogretmeni degil sanirim medyumsunuz da :KK76: Yalnız bir problem var. Sizi mi anlamalıyım sizden büyük asil olan kocaman egonuzu mu ? :dondurma:

Yazınızı bidaha okudum.bir bakıma haklısınız.erkek biraz oturaklı olunca daha güzel oluyor, bu espri yapmamalı az konuşmalı anlamına gelmiyor elbette. Babanın yanında 'bizde kal' demesi seni zor durumda bırakması vesaire.ama bilginiz olsun karakteri o şekilde, siz nasıl ağırbaşlı ve soguksaiz ve degisemezseniz o da bu şekilde.siz seviyorsaniz, onu bu haliyle kabul ediyorsanız başkalarının ne dedigine bakmayin.fakat siz de rahatsizsaniz bit çözüm yolu arayın derim.. İyi akşamlar.
Ben rahatsız değilim zaten bu haline aşığım.ama ailemle de sorun yaşamak istemiyorum.bu konuda hassaslar.hc konuşma gulme demiyorum denemesi gereken şeyler diyor.neyse sağolun bu açıdan bakabildginiz icin

Olduğu gibi kabullenlediğiniz biriyle nişanlanmak neden? Ayrıca milletçe gülen insandan hazzetmiyoruz nedense. Herkes somurtsun da sizinkiler rahat etsin. El birliğiyle söndürün adamın enerjisini.

Koca adam nasıl davranacağını ailenize soracak vay be...

Nisanlinizin yaptığı bütün şeyleri sizin yapmanız gerekirdi
Yani özür dilemesi gereken kişi sizsiniz

Adamı evlenmeden kalıba sokmaya calısıyorsunuz. Kendısı gıbı davranması rol yapmaması daha ıyıdir. Terbiyesizlik yapmadıysa üslubunuzu hak etmemiş. Yazık üzmeyin

Adamın huyunu suyunu karakterini bu yaştan sonra kimse degistiremez kusura bakmayın.Ne güzel neşeli konuskanmis.Bide onun tarafından bak bir ömür ağır ve sessiz biriyle hayat geçer mi?

şerefsiz demesi çok yanlış ama siz ve aileniz kesinlikle yaşanılacak insan değilsiniz... yahu aileniz nişanlinızı eleştiriyor siz diyemiyormusunuz ben seviyorum değiştirmekde istemiyorum diye ... evet 5 senedir size katlanıyor seviyor belli ama yarın hic belli olmaz buz gibi soğur çeker gider.. sizde sessiz az konuşan ama karakteri 5 para etmez bi herifi kendinize eş ailenize damat ediverirsiniz

Aileniz gözüme çok soğuk göründü. Kac yaşında insanlar, evlerine misafirliğe gelen genç bir adamın dedikodusunu mu yapıyorlar? Millet hasret böyle konuşkan sıcak kanlı insanlara.

Eğer böyle devam edersen, çocuk bir yerden sonra kendini yetersiz hissedip seni aşağılamaya başlayacak. Demedi deme.

Korkum bu zaten cikiyorda.onlar çok rahat bu gece bizde kal dicek kadar bizimkiler çok mutasip
onlar diyebilir, sizde hayır dersiniz olur biter. Eşimin annesi derdi bizde kalsın bitter diye annem hayır kalmak falan yakışık almaz biz hoşlanmayız öyle şeylerden derdi ve konu kapanırdı. Bu hiç sorun olmadı bizde. Ki benim ailem de mutaassıp bir ailedir. Hatta annemler bikaç gün evde yoklardı yalnızdım, kaynanam o zaman da bizde kalalım annenlerin nerden haberi olcak dedi. Bende, ben aileme yalan söyleyemem onlar bilmese de Allah biliyor vicdanım rahat etmez, hoşlanmıyorum böyle şeylerden demiştim. Birdaha da teklif etmediler zaten.

Herkes birbirinin her yaptığına takılır ve söylenirse çığ gibi olmadık sorunlar büyür. O işi yapan da eşimin ailesiydi, ne tadımız ne tuzumuz var kendileriyle. Ben soğudum nefret ettim görüşmez oldum ailesiyle. Eşim bana hak verse de üzülüyo ama senelerce alttan aldım bi yerde bardak taştı. O yüzden söylüyorum size de iyi düşünün diye.

O ksdgr ozr dlrmd ozr dldm Dyp deusbsbyn a.a hç nndrci dgglki . Mdm htni grldn öşür dldn ndn adbd o kvgg chikti???

Yazım açık ve net :)
Adamı bin kere uyardım diyorsun. O kadar iğrenç yazıyorsun ki ne noktalama isareti , ne cümle bütünlüğü , ne sesli harf var. Haliyle derdini ilk mesajda anlatamamışsin ki hala kendini açıklamaya çalışıyorsun mesajlarında ' aslında şöyle oldu' diye. Aslında 'öyle' olduysa öyle yazsaydın.
Türkçe ogretmeniymişsin ama hiç şaşırmadım. Benim de İngilizce bilmeyen ingilizce hocam vardı lisede.
Demek istediğim; sen kendini ozene bezene binlerce kadina konunu actigin bu forumda bile düzgün ifade edememissin. Belki de sevgiline de derdini anlatamadigindan o da seni anlayamamıştır.
Byl ylpma asil ol, , utnndm asnn adbgıgnaa ben
Falan dediysen o da 'he he aşkım, anladım. Haklısındir heralde, kusura bakma' demiştir.

Bu arada sizin dilediğiniz Özürler konuda neden yazmıyor? O kadar okudum hiç 'ben de hatalı olduğum için özür diledim' gibi şeyler yok.
Ağladı, perişan oldu, kahroldu, çok üzüldü, ama ben terk mi etsem?
Yazınızı okurken sırf ben değil, 8 sayfa boyu yorum yazan herkes derin bir ego gördük.
Hatalı olduğunuzu kendiniz kabul etmiyorsunuz ki özür dileyesiniz.
Kaldı ki özür dilediğinize inanmak oldukça güç.
Çünkü madem siz de söylediğiniz kötü şeyler için defalarca özür dilediniz, o kavga neden çıktı?
Konu açılınca kavga etmişsiniz, iyi o zaman fazla gelmem size demiş. Eğer ozrunuzu dilediyseniz neden konu bu kadar uzadı? Ya da madem ağır söylemler söylediğiniz için bin kere özür dilediniz neden 'iyi o zaman sizinkilerle az goruseyim' dediğinde cildirip daha ağır sözler söylüyorsunuz?

Sizinkinin adı prenses sendromu. Anladığım kadarıyla adamın daha fazla sabri kalmamış. Çok yakında çıkarsınız zaten şu sendromdan.

Back
X