O ksdgr ozr dlrmd ozr dldm Dyp deusbsbyn a.a hç nndrci dgglki . Mdm htni grldn öşür dldn ndn adbd o kvgg chikti???
Yazım açık ve net :)
Adamı bin kere uyardım diyorsun. O kadar iğrenç yazıyorsun ki ne noktalama isareti , ne cümle bütünlüğü , ne sesli harf var. Haliyle derdini ilk mesajda anlatamamışsin ki hala kendini açıklamaya çalışıyorsun mesajlarında ' aslında şöyle oldu' diye. Aslında 'öyle' olduysa öyle yazsaydın.
Türkçe ogretmeniymişsin ama hiç şaşırmadım. Benim de İngilizce bilmeyen ingilizce hocam vardı lisede.
Demek istediğim; sen kendini ozene bezene binlerce kadina konunu actigin bu forumda bile düzgün ifade edememissin. Belki de sevgiline de derdini anlatamadigindan o da seni anlayamamıştır.
Byl ylpma asil ol, , utnndm asnn adbgıgnaa ben
Falan dediysen o da 'he he aşkım, anladım. Haklısındir heralde, kusura bakma' demiştir.
Bu arada sizin dilediğiniz Özürler konuda neden yazmıyor? O kadar okudum hiç 'ben de hatalı olduğum için özür diledim' gibi şeyler yok.
Ağladı, perişan oldu, kahroldu, çok üzüldü, ama ben terk mi etsem?
Yazınızı okurken sırf ben değil, 8 sayfa boyu yorum yazan herkes derin bir ego gördük.
Hatalı olduğunuzu kendiniz kabul etmiyorsunuz ki özür dileyesiniz.
Kaldı ki özür dilediğinize inanmak oldukça güç.
Çünkü madem siz de söylediğiniz kötü şeyler için defalarca özür dilediniz, o kavga neden çıktı?
Konu açılınca kavga etmişsiniz, iyi o zaman fazla gelmem size demiş. Eğer ozrunuzu dilediyseniz neden konu bu kadar uzadı? Ya da madem ağır söylemler söylediğiniz için bin kere özür dilediniz neden 'iyi o zaman sizinkilerle az goruseyim' dediğinde cildirip daha ağır sözler söylüyorsunuz?
Sizinkinin adı prenses sendromu. Anladığım kadarıyla adamın daha fazla sabri kalmamış. Çok yakında çıkarsınız zaten şu sendromdan.