Nişanlımın Evlenme Teklifi :) Sanırım Tüm Erkek Arkdaşları Ona Çok Kızacak :)

agladim ya...
Cok guzel, Allah mutlulugunuzu daim etsin... ((=

Tek sulu gözlü ben olmadığım için sevindim:1:

Çok içten olmuş ya. İnşallah bi'ömür bu duygularla hatta bu duygularınız günden güne artarak daha sıkı sarılırsınız birbirinize...
Sakın üzmeyin birbirinizi! :nazar:
Çoook mutlu olun:16:

Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza......:52:
(kırkkeresöyleyinceolurdedilerdi:17::17:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Tek sulu gözlü ben olmadığım için sevindim:1:

Çok içten olmuş ya. İnşallah bi'ömür bu duygularla hatta bu duygularınız günden güne artarak daha sıkı sarılırsınız birbirinize...
Sakın üzmeyin birbirinizi! :nazar:
Çoook mutlu olun:16:

Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza.Darısı başımıza......:52:
(kırkkeresöyleyinceolurdedilerdi:17::17:)

üşenmedim senin için 41 kere söyledim ben!..

dilerim daha güzelini daha özelini yaşarsın rainboww..

ayrıca sulugözlülük dışında yalnız değilsin bizler duygularımızı felaket yogun yaşıyoruz şöyle ki teklif sonrası ağlamaklıktan çıkıp tam 2,5 saat kalp çarpıntısı ve 15-9 tansiyonla aptal olmuştum

derdimiz neyse :9: :9:

üşenmedim senin için 41 kere söyledim ben!..

dilerim daha güzelini daha özelini yaşarsın rainboww..

ayrıca sulugözlülük dışında yalnız değilsin bizler duygularımızı felaket yogun yaşıyoruz şöyle ki teklif sonrası ağlamaklıktan çıkıp tam 2,5 saat kalp çarpıntısı ve 15-9 tansiyonla aptal olmuştum

derdimiz neyse :9: :9:

Ya kocaman gülümsedim gece gece:17: İnşallah! Öpüyorum çok:16:
Ben böyle evlenme teklifi alsam sanırım ağlamamı durduramazdım erkek arkadaşım da kötü bi'şey dediğini sanar lafını geri alırdı:53::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese çok çok teşekür ediyorum canlarım :) Allah hepinize aynı mutluluğu yaşatır insallah daha daha güzel evlenme teklifleri alırsınız ve bir ömür boyu çok çok mutlu olursunuz :)

Hemşo gayet başarılı bir çalışma olmuş.Allah tamamına erdirsin :nazar:
Burdan kalas ve odun sevgililere selam eder izlemelerini dilerim :37:

• Beğen
Reactions: mbz
Back
X