- Emoji Skoru
- 33
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi kambocyali
nişanlım ile nişanlanmadan bir süre önce takip ettiği kızlardan biri dikkatimi çekti bi anda. aslında şüphe etmemi gerektirecek bir şey yoktu o anda. sonra sevgilime o kızın kim olduğunu sorduğumda bir ara konuşuyorduk ama ciddi bir şey yoktu şeklinde bi cevap verdi. bende ona kızdım ve takip etmeyi bırakmasını ve takipçilerinden çıkarmasını söyledi. birkaç kere ısrarla aranızda bir şey var mıydı diye sormama rağmen ısrarla olmadığını söyledi. neyse aradan günler aylar geçti ve bu kız tam da nişanlandığımız akşam sevgilime istek attı ve sevgilimin hesabında beraber fotoğrafımız vardı bunu görmesine rağmen.kızı sevgilimin telefonundan engelledim. bir süre sonra sevgilim askere gitti ve telefonunu dönene kadar bana bıraktı. beni de şeytan dürttü ve karıştırdım telefonunu. biz sevgili olmadan önce bu kıza çiçek gönderecek kadar aralarınıngayet iyi olduğunu fark ettim. çalıştığı yere çiçek göndermiş. ve biz nişanlanmadan önce (ağustosta nişanlandık) mayıs ayındabu kıza bir arkadaşı istek atmış ve kız da sevgilime bu kişi arkadaşın mı yazmış( mesajlaşmalarını görmedim kızla. sevgilim o arkadaşına kız bana böyle yazdı demiş) ve bunun üstüne sevgilim de o arkadaşına kanka bu kızı takipten çıkar mısın eskilerden biri demiş çocuk da kusura bakma kanka yazıp kızı takipten çıkmış. içim içimi yiyor. o kadar huzursuzum ki. askerde olduğu için bir şey de diyemiyorum. siz olsanız neler yapardınız?