nişanlımın exi

Kızla olan ilişkisi seneler önce bittiyse mayıs ayında neden istek atıyor ve neden arkadaşına mesaj atıp kızı takipten çıkarttırıyor ?

Kız gevşek nişanlın da az değil. Alan açmış kıza resmen. Burnuma iyi kokular gelmedi.
kız nişanlıma istek attıktan sonra gidip kızın storysini kendi hesabımdan bakmıştım. mal değilse anlamıştır profilde nişanlımın fotoğrafı vardı beraber. kıza bir şey yazıp söylememe gerek var mı? ama işte nişanlım yüz vermese kız da yapmaz bunu. benim hiçbir eski sevgilim bana böyle yazıp bir etkileşim veremez yazsa anında engellerim ki öncesinde zaten yazmadan yazmaması için önlem alırım huzur
eski eş yazınca tamam bu büyük bir olay, hadi neyse de
tanımadığın insanların istek atmasını da erkek arkadaşına atmazsın yani

şey de yapalım mı?
sokakta yürürken bakanı, selam vereni, kahve içerken göz süzeni ne bileyim yani herkesi rapor edelim mi?

nişanlınızın bu kızla iletişimde kalması nasıl ilişki içinde fazla rahatlık ise sizinki de fazla edilgen bir davranış benim nazarımda
(exim yazacaktım eşim diye düzeltmiş klavye kusura bakmayın) haklısınız. yani nişanlımın böyle bir talebi yok söyle diye de ben bilmiyorum yaptığım her şeyi raporeitmem gerekiyor gibi hissediyorum. annem hep böyle istedi çünkü çocukluğumdan beri her şeyi söyle her şeyi bileyim vs diye. sanki şu anda kuracağım ailede de böyle olması gerekiyor gibi hissediyorum. her şeyi söylemeliyim. her şeyi bilmeli gibi.

Kızla olan ilişkisi seneler önce bittiyse mayıs ayında neden istek atıyor ve neden arkadaşına mesaj atıp kızı takipten çıkarttırıyor ?
kıza yazmalı mıyım hayırdır vs diye sizce üstünden de geçti biraz zaman. 20 gün falan oldu da ben o arkadaşına çıkarttırması mevzusunu yeni fark ettim. kızın hesabı engelli şu an sevgilimde. ama usta birliğine geçince telefonu alacak ya o zaman yazışırlarsa of

Ay bende de vardı öyle takıntılı bir ex. Bizim beraber olduğumuzu bildiği halde onların kendi yıl dönümünde mesaj atmıştı sjdjd upuzun paragraflar yazmıştı sevgilim okumadan telefonu bana verdi ve istersen oku ama lütfen sil demişti.
Yani çiçek göndermesi bana çok normal geldi, o zamanki sevgilisi oydu gönderecek tabii.
Aklıma takılan şey sizin Mayısta da beraber olmanıza rağmen mi bu takip isteği atıldı?
Ciddi bir şey olmamış olabilir aralarında ama size saygısızlık oluyor bu sefer
iyi de adam sevgiliydik demiyor ki?
"bir ara konuşuyorduk ama ciddi bir şey yoktu " diyor "aralarında bişey olmadığını" iddia ediyor.

sevgili olmadığı, ciddi bişey olmayan kadına
çiçek yolluyor
sevgili olmadığı kadına
arkadaşı yürümesin diye "kanka o benim ex"im diyor
normal mi bunlar?
sevgili değilsen, ya da hadi adı sevgili olmasın da neyse aranda bişey olmadıysa biriyle, o nasıl ex'in oluyor?

burada sorun kızın takıntılı olması mı yani? ha kız da gıcıktır özellikle nişan fotografı gördüğü için istek atmıştır, olabilir. kendini hatırlatmıştır, olabilir. ama yani kızla aralarında bir hukuk var belli ki.

Sevgiliniz takip etmediği halde kızı takipçilerden çıkarmadıysa, üstelik kız story beğenecek kadar kendini gösteriyorsa bu nişanlınızın tarafında "istemem yan cebime"dir. Yarın öbür gün bir şey olsa "ben seni çıkarmazdım da kambocyali sana taktığı için çıkarmam gerekti" diye size yıkar.

Kız da profilde fotoğrafınızı gördüğü halde istek atıyorsa bu cesareti bir yerden buluyordur. Hiç değilse nişanlınız tarafından terslenmeyeceğini biliyordur.

Açık arayıp telefon kurcalayarak ömür geçmez. İkinci telefon, gizli alan vs bir sürü imkan var artık. Bunu yapacağını düşündüğünüz adam ruhunuz duymadan her türlü şeyi yapabilir.

yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz. telefonu didik didik ettim. kızla iletişimlerinin olduğu bir şey bulamadım. engelini falan kaldırıp da baktım ama yok beğeni vs. kız nişanlımın storylerini falan beğenmiş ama yaklaşık 1 yıl önce falan. ve şu an hatırladım kız sevgilimi takip ediyordu ama sevgilim kızı takip etmiyordu. yani bilmiyorum kafam çok karışık ona bu konuyu açsam kızar mı bir şey der mi bilmiyorum. şu sıralar çok ılımlı her şeyi aşarız konuşuruz sevgilim sen hiçbir şeye kafanı takma vs diyor.
Hayat boyu birlikte olmak için onu da seçebilirdi değil mi?

Askerdeki birine bunlar anlatılır mı Allah aşkına??

Ayrıca eskiden görüştüğüm biri ile arkadaşımın beraber olmasını bem de istemem. O kişiyi koruduğumdan değil bu, olmaz yani olmamalı.

Telefonunu sana emanet etmiş bilemiyorum bana göre öyle büyütecek bir sorun yok.

Acaba konuştularmı diye didik didik edilen sürekli takipçileri beğenileri nerede kimle n'apıyo diye kontrol edilen acaba başka kızlara baktımı konuşurmu kuşkularıyla dolu bir ilişkide yıllarca kalmak istiyor musun? İstiyorsan olanları unut tabi unutabilirsen, bu kuşkulara sorgulara ilerde dayananayıp o senden ayrılır

yaklaşık 2 yıldır birlikteyiz. telefonu didik didik ettim. kızla iletişimlerinin olduğu bir şey bulamadım. engelini falan kaldırıp da baktım ama yok beğeni vs. kız nişanlımın storylerini falan beğenmiş ama yaklaşık 1 yıl önce falan. ve şu an hatırladım kız sevgilimi takip ediyordu ama sevgilim kızı takip etmiyordu. yani bilmiyorum kafam çok karışık ona bu konuyu açsam kızar mı bir şey der mi bilmiyorum. şu sıralar çok ılımlı her şeyi aşarız konuşuruz sevgilim sen hiçbir şeye kafanı takma vs diyor.
Tatlım sen büyüyene kadar bu çocuk derin dondurucuda bekletilmedi eski sevgilisi olması gayet normal artık ilk okulda başlıyor bu manitacilik 2000 li yıllarda benim bile vardı ilk okul aşkım 😅😅😅

Sevgilin senin le beraber oldugu zaman içinde bir bok yemişse amenna o zaman ayrilir misin devam mı kendin düşün ama bu durum ayrılmak için haksızlık olur

Zira kız bile bile sizi huzursuz etmeye çalışıyor bilerek bu zevki ona tatdirma sakın

nişanlım ile nişanlanmadan bir süre önce takip ettiği kızlardan biri dikkatimi çekti bi anda. aslında şüphe etmemi gerektirecek bir şey yoktu o anda. sonra sevgilime o kızın kim olduğunu sorduğumda bir ara konuşuyorduk ama ciddi bir şey yoktu şeklinde bi cevap verdi. bende ona kızdım ve takip etmeyi bırakmasını ve takipçilerinden çıkarmasını söyledi. birkaç kere ısrarla aranızda bir şey var mıydı diye sormama rağmen ısrarla olmadığını söyledi. neyse aradan günler aylar geçti ve bu kız tam da nişanlandığımız akşam sevgilime istek attı ve sevgilimin hesabında beraber fotoğrafımız vardı bunu görmesine rağmen.kızı sevgilimin telefonundan engelledim. bir süre sonra sevgilim askere gitti ve telefonunu dönene kadar bana bıraktı. beni de şeytan dürttü ve karıştırdım telefonunu. biz sevgili olmadan önce bu kıza çiçek gönderecek kadar aralarınıngayet iyi olduğunu fark ettim. çalıştığı yere çiçek göndermiş. ve biz nişanlanmadan önce (ağustosta nişanlandık) mayıs ayındabu kıza bir arkadaşı istek atmış ve kız da sevgilime bu kişi arkadaşın mı yazmış( mesajlaşmalarını görmedim kızla. sevgilim o arkadaşına kız bana böyle yazdı demiş) ve bunun üstüne sevgilim de o arkadaşına kanka bu kızı takipten çıkar mısın eskilerden biri demiş çocuk da kusura bakma kanka yazıp kızı takipten çıkmış. içim içimi yiyor. o kadar huzursuzum ki. askerde olduğu için bir şey de diyemiyorum. siz olsanız neler yapardınız?
Eski konunuzda da benzer muhabbet var, aptal yerine konduğunuzu bile bile hala adamlasınız, yaptığı şeyi görüyor ama göstereceği tepkiden korkup pısıyorsunuz her seferinde. Şimdi bişey olmaz belki ama ilerde karnınız burnunuzda iken aynı şeyi yaşayınca ağırınıza gider.

peki her kurcaladığınızda bir şeyler çıkıyorsa? yani nasıl anlatsam mesela ben ona söylesem bu durumu sen bana hiç güvenmiyorsun telefonumu kurcalayıp duruyorsun dese? bu durumda bana güven vermediği için sürekli bir şeyleri araştırdığım için ben mi suçlu oluyorum yoksa böyle bir durumu bana anlatmadığı için o mu suçlu oluyor? açıkçası arkadaşına o kızı takipten çık demesine kadar bir sorun yoktu. yani mesajlaşmış olmaları da canımı çok sıkıyor. neden söylemedin böyle şeyleri dediğimde cevabı genelde kızarsın siye söylemedim oluyor ama bu kızılacak bir şey değil mi? yani o kıza değer veriyor ki arkadaşı ile görüşmesini istemiyor. kız da ne cesaretse profil fotoğrafında olmama rağmen ona istek atıyor
Ömür boyu hafiye gibi takip mi edeceksiniz bu adamı. Her kurcaladığında bir şey çıkıyorsa zaten bu adam belli ki düzgün bi adam değil. Evliliği iyi düşünün bence.

kıza yazmalı mıyım hayırdır vs diye sizce üstünden de geçti biraz zaman. 20 gün falan oldu da ben o arkadaşına çıkarttırması mevzusunu yeni fark ettim. kızın hesabı engelli şu an sevgilimde. ama usta birliğine geçince telefonu alacak ya o zaman yazışırlarsa of
Nişanlın usta birliğine geçmeden bu konuyu çöz
Ben olsam kıza yazmam, bu şekilde beni kıskanıp yazan her kadına güldüm, zavallı geldi. “Senin sevgilin benim peşimde” diyerek huzursuzluk da verdim, o yüzden kıza bulaşma

açıkçası arkadaşına o kızı takipten çık demesine kadar bir sorun yoktu.
Bu kısma uyuz olurdum
Yani resmen kızı kıskanıyor ve arkadaşını uyarıyor

nişanlım ile nişanlanmadan bir süre önce takip ettiği kızlardan biri dikkatimi çekti bi anda. aslında şüphe etmemi gerektirecek bir şey yoktu o anda. sonra sevgilime o kızın kim olduğunu sorduğumda bir ara konuşuyorduk ama ciddi bir şey yoktu şeklinde bi cevap verdi. bende ona kızdım ve takip etmeyi bırakmasını ve takipçilerinden çıkarmasını söyledi. birkaç kere ısrarla aranızda bir şey var mıydı diye sormama rağmen ısrarla olmadığını söyledi. neyse aradan günler aylar geçti ve bu kız tam da nişanlandığımız akşam sevgilime istek attı ve sevgilimin hesabında beraber fotoğrafımız vardı bunu görmesine rağmen.kızı sevgilimin telefonundan engelledim. bir süre sonra sevgilim askere gitti ve telefonunu dönene kadar bana bıraktı. beni de şeytan dürttü ve karıştırdım telefonunu. biz sevgili olmadan önce bu kıza çiçek gönderecek kadar aralarınıngayet iyi olduğunu fark ettim. çalıştığı yere çiçek göndermiş. ve biz nişanlanmadan önce (ağustosta nişanlandık) mayıs ayındabu kıza bir arkadaşı istek atmış ve kız da sevgilime bu kişi arkadaşın mı yazmış( mesajlaşmalarını görmedim kızla. sevgilim o arkadaşına kız bana böyle yazdı demiş) ve bunun üstüne sevgilim de o arkadaşına kanka bu kızı takipten çıkar mısın eskilerden biri demiş çocuk da kusura bakma kanka yazıp kızı takipten çıkmış. içim içimi yiyor. o kadar huzursuzum ki. askerde olduğu için bir şey de diyemiyorum. siz olsanız neler yapardınız?
Yani sen diyene kadar eski görüştüğü kişiye hesabından çıkarmaması falan yanlış bir durum. Direkt bir aldatma durumu gibi göremeyiz ama yine de hata. Askerde olması yanlış yaptığını değiştirmez. Tavrınızı koyun.

peki her kurcaladığınızda bir şeyler çıkıyorsa? yani nasıl anlatsam mesela ben ona söylesem bu durumu sen bana hiç güvenmiyorsun telefonumu kurcalayıp duruyorsun dese? bu durumda bana güven vermediği için sürekli bir şeyleri araştırdığım için ben mi suçlu oluyorum yoksa böyle bir durumu bana anlatmadığı için o mu suçlu oluyor? açıkçası arkadaşına o kızı takipten çık demesine kadar bir sorun yoktu. yani mesajlaşmış olmaları da canımı çok sıkıyor. neden söylemedin böyle şeyleri dediğimde cevabı genelde kızarsın siye söylemedim oluyor ama bu kızılacak bir şey değil mi? yani o kıza değer veriyor ki arkadaşı ile görüşmesini istemiyor. kız da ne cesaretse profil fotoğrafında olmama rağmen ona istek atıyor
Sana bu durumu neden anlatsin ki. Ben giderken telefonu sana vermesine sasirdim. Millet karisina kizina vermiyor cok ozel bir durum haline geldi telefonlar e devletten tut banka hesaplarina kadar her sey orada kayitli. Ozel hayat da oyle ki bir korkusu olsa al telefon sende dursun demez di. Gereksiz bu yaptiklariniz bence. Olmus bitmis o da sizin boyle telefonunuzu kurcalasa eski sevgilinize yaptiklarinizi gorup hesap sorsa surada ki herkes hemen ayril derdi size.

Sana bu durumu neden anlatsin ki. Ben giderken telefonu sana vermesine sasirdim. Millet karisina kizina vermiyor cok ozel bir durum haline geldi telefonlar e devletten tut banka hesaplarina kadar her sey orada kayitli. Ozel hayat da oyle ki bir korkusu olsa al telefon sende dursun demez di. Gereksiz bu yaptiklariniz bence. Olmus bitmis o da sizin boyle telefonunuzu kurcalasa eski sevgilinize yaptiklarinizi gorup hesap sorsa surada ki herkes hemen ayril derdi size.
Banka hesapları şifreleri her şeyini bana verdi telefonu bende. İstediğin yere gir bak dedi verirken de. Kurcaladım ve illa can sıkacak bir şey buldum

Kamboçyalı geçmişinde niye bir kız var demiyor ki. Geçmişindeki kızı hala takip ediyor olması ve çok önemsiz, sıradan biri gibi anlatması ki o da kamboçyalı sormayana kadar onu da söylemiyor ve sonra arkadaşına o kız benim eski sevgilim onu takip etme diyecek kadar önemli bulması. Bunu şu kızcağız yapsa adam takilmadik sıfat bırakmazdı.

aslında arkadaşını uyarması kısmı bana normal geldi yani eğer eskiden sevgili olmadılarsa bile sonuçta bi flört yaşanmış şimdi kendi arkadaşıyla o kız arasında bir şeyler olsa sevgili olsalar o kızla sürekli denk gelecek vs garip bir durum olacak o yüzden belki de uyarmış olabilir bence bu durumu iyice netleştirip konuşmalısın nişanlınla

Kamboçyalı geçmişinde niye bir kız var demiyor ki. Geçmişindeki kızı hala takip ediyor olması ve çok önemsiz, sıradan biri gibi anlatması ki o da kamboçyalı sormayana kadar onu da söylemiyor ve sonra arkadaşına o kız benim eski sevgilim onu takip etme diyecek kadar önemli bulması. Bunu şu kızcağız yapsa adam takilmadik sıfat bırakmazdı.
Evet evet geçmişinde birisi olması sıkıntı değil. Onu hala önemseyecek kadar değer vermesi arkadaşına yazması beni kıran nokta. Onu hala kıskanacak kadar içinde bir şey var gibi hissediyorum. Kız kendini ne kadar da önemli hissetmiştir. Eski erkek arkadaşı hala onu kıskanıyor ve arkadaşına yazıyor takipten çıkarsın diye. İçinden ne kadar da eziklemiştir beni nasıl da mutlu olmuştur. Kendimi çok ezik hissediyorum

aslında arkadaşını uyarması kısmı bana normal geldi yani eğer eskiden sevgili olmadılarsa bile sonuçta bi flört yaşanmış şimdi kendi arkadaşıyla o kız arasında bir şeyler olsa sevgili olsalar o kızla sürekli denk gelecek vs garip bir durum olacak o yüzden belki de uyarmış olabilir bence bu durumu iyice netleştirip konuşmalısın nişanlınla
Kızla denk gelecekleri bi ortam yok. Arkadaşı da kız da şehir dışında

Back
X