Konunun tamamini okumadan dayanamayip atlamiş oldum ama benim anladiğim kadariyla bu aysenin 13yaşinda bekareti alinmiş iki erkek bununla ilişkiye girmiş 16Yaşında hamile kalmış bu kesin bişey şimdi konu sahibine diyorum evinbuyümeyen kizi artik büyü ve akillica düşün nişanlin bikere intikam almak için ev tutulmuşta 13yaşinda ki cocukta çok olgun bi yaşta olduğu için cinselliğin bütün evreletini bilip kendiye iki sevgili bulup ikisiylede birlikte olup hamile mi kaldi valla yalan üstüne yalan bi kiz düşünun 13yaşinda yada kendinizin 13yasinda oldunuz zamani hatirlayiniz daha oyaşta kizlar yeni adet dönemine girmiyomu ben 14 te oldum belki erken girmiştirbu ayşe bilemem ama bence bu iki erkek 13 YAŞINDA bu ayşeyi ihfal ettiler yada bu ayşeyi çocuk yasta cinsel tacizden daha neter şeyler yaşattilar kimse gerçekleri bilemez yaşayan bilir yani ben 13 yaşimi hatirliyorumda orta ikideydik cinselliğin cesini bile bilmiyodum detslerimi düşunup nasil siniftan geçcem diye haril haril ders çalişiyodum yani orta iki deyince aklima fen dersinin zorluğu geliyo aklima yine anilara daldik konuya gelelim bence buiki erkek bu ayşeye belki tecavuz etti belkide buiki erkek bu kizi kullandilar sonrada bu ayşe eninde sonunda tek başina tek maaşla hayatta mücadele verir sonra bu iki erkeğin biri nişanlisina yani evinbüyumeyen kizina gelir ve yalan yanliş ta kendisinin de kime ait olmadiği çocuğu anlatir evin buüyumeyen kizina nişanlisi ben ayşeye bu çocuk benden mi diye sordum oda dadece ağlamaktan başka bişey yapmazmiş ya evin büyumeyen kizi artik evin olgun kizi olda nişanlinin bu yalanlarina inanma ben kendim fikrimi söylim yaziklar olsun ki ayşeyi oduruma getiren iki erkeğe hiç mi erkeklikleri yok acaba hep kendi uçkurlarini düşunurler delikanliyim diye hala oiki erkegi nişanli yapan konusahibine seslenim bu ayşenin Neler çektiğini bilirmisin sen hala kiskançlik peşindesin 13yaşinda bekareti alinmiş cinsel tacize uğramış belki de tecavüze bilinmez git bi ayşeyle konuş arkadaş ol da bide ondan dinle bi nişanlini bakalim bakalim ayşe de nişanlinla ev ayarladikmi dicek bakalim aah aysecim daha kendi cocukken çocuk sahibi olmuş annne olmuş kücuk anne diyelim biz bu ayşeye yazik be belki ailesinden neler gördu ki çocuğu ile tek başina yaşiyo benim gibi ne acilar yaşadi neler ben burda ne konu sahibine nede nişanli olcak pislik şerefsiz oliki erkeğin hala ben delikamliyim diye gezmesine sinir olim ki hala çocuğun kimin olduğu bile belli deil halaanlamadinmi evin büyumeyen kizi senin nişanlinda öteki erkek müsvettesi pis mahluk diyw adlandirim ben bunlari bu pis mahluklar tecavuz etmişler cinsel tacize uğramiş bu ayşe sende nişanlinin yalanina öyle bi inanmişinki bide masum masum anlatiyon koni açiyon aaah gerçekten sen büyümemişin çocuksun hala evin büyumeyen kizi gerçekten nick inle çok uyumlusun sen de allah bile 20 yibirak 18 inde bile deildirsin azcik akilli ol ve bu adamla evlenip kendi başini da yakma buda sana benden abla nasihati olsun
Eğer bu admla evlenirsen cocuk kucanda tek başına ortada kalirsin
1 2 sene sonra bana demişti seviyan ablam diiye.
evin buyumeyenkizi artik büyu ve olgumlaşki gerçeği gör düşun ya kendin 13yaşinda ki halini düşun top oynama oyuncak bebekleri severdim benya bu ayşede gerçekten bebek dpğurmuş ya inanamim ya gerçekten bu komu gerçek mi ya hala inanasım gelmiyo biri bana bu bir fake desin gerçekten çok istim fake olmasini ya çook acidim ayşenin yaşadiklarina tek başina çocuğu ile yaaa taa da yazamim sinirden... biraz çok uzun oldu ama bütun düşuncelerimi yazdim ve rahatladim sadece bu konuda ayşeye acidim baskasina deil..