daha bası be cnmmmm ohoo şimdiden bn öyle olmam sen böyle olmazsın üzüldüm ya bişeyleri göz göre göre yapmayın kızlar belliki bu cocouk senide annesi gibi yapamay calısıcak
off offf hayrlısı olsun cnmmm inş cok cok cok mutlu olursun kendini ezdirme bnm hayatımı maf ettiler üstelik annesi okdr baskın karakterdiki harclıgını bile eline veriyordu alana kadr kuyruk belden oynadı aldıktan snra ....neyse soncta o evin düznni siz kurucaksınız cok fazla düşünmeyapmasina izin vermeyecegim, diyorum acik acik ben boyleyim sana uymuyorsa birakabilirsin daha sadece nisanliyiz
ozaman kiziyor nasil agzina ayrilik lafi alirsin ben sensiz yasayamam ki vs vs vs
bimiyorum sonumuz ne olacak
sagol canim insallah senin icinde bundan sonra hersey cok guzel oluroff offf hayrlısı olsun cnmmm inş cok cok cok mutlu olursun kendini ezdirme bnm hayatımı maf ettiler üstelik annesi okdr baskın karakterdiki harclıgını bile eline veriyordu alana kadr kuyruk belden oynadı aldıktan snra ....neyse soncta o evin düznni siz kurucaksınız cok fazla düşünme
iste bu dediklerini Kabul etmek istemiyorum kabullenemiyorum hepside dogru ama ben inanmak istemiyorum iste
O zaman ne dememizi bekliyorsun, evlende gör mü? Sen önce evlenip, mutsuz olup, bosanmak ve sonunda travma mi geçirmek istiyorsun sirf "inanmak" için??
Seni bilmiyorum, fakat herhangi biri benim annem, babam için böyle seyler söyleyecek, ben o kisi ile anindan hem lafimi esirgemem, hem her baglantimi keserim. Unutma, senin ailene saygi duymayan bir insan, sanada saygi duymaz.
bende ayni saygisizim bende onun ailesi hakkinda fazlasiyla konusuyorum o yuzden bu tarz bir tutarsizlik yapamam
ben soyleyeyim o asla soyleyemez diyeyim olmaz kii
Eh sen evliligi ne saniyorsun kalpten? "Aah, çok tatli, her gün beraberiz" gibi birsey mi? Evlilik zor birseydir. Emek istiyen birseydir. Hosgörü, saygi, olgunluk istiyen birseydir.
Su anda bunlarin hiçbiri ikinizdede yok. Özelikle olgunluk yok. Yani olgun bir insan, saygili bir insan, sevdiginin annesi, babasi üzerine asla böyle konusmaz. Yarin birgün evli olacaksiniz, bayramlar, yasgünüler, çoçuklar olacak. Iki aile ile geçinmek zorunda kalacaksiniz.
Üstelik simdiden "ben kahveye gidicem" diyen bir çoçuktan (ki çoçuktur benim gözümde) bir cacik olmaz. Burda konulari oku bakim "benim kocam ilgisiz, hep arkadaslari ile kahvede,..". Simdi yuttugun seyleri, evliliginde artik yutamazsin, yipranirsin. O evde her hafta sonu tek basina tv'ye bakmak, evi isini yapmak seni çok yipratir.
Hepimiz burda tecrübelerimizden konusuyoruz, iyiligin için konusuyoruz. Ha "ben inanmiyorum" diyorsan, buyur evlende yasa. Senin mutsuz bir evlilik yapman bizi degil, sadece seni etkiler canim.
22-26 yaslarindayiz ama ikimizinde olgun olmadigi dogru
haklisin ne diyeyim
en az 2 gun kahveye arkadaslarla oturmaya okey oynamaya giderim diyor, nisanliyken 2 gun diyen evlenince 7 gun gider
gidersin gidersin ama evde yemek temizlik bekleme hatta sana kapiyi acmami bile bekleme ozaman dedigimde ben hepsini kendim yaparim sorun degil diyor
biz niye evlenicez acaba
ooo bence ayrıl sonra benim anne babam gibi olursunuz ikiside hep birbirini aynı şöylesin böylesin diyerek sinir hastası ettiMerhaba
Benim ailem - annem baskin, babam her yola gelen, ickisi kumari okeyi kahvesi olmayan birisi.
Nisanlimin ailesi - baba baskin bos vakitlerini kahvede geciren, kayinvalidemi hizmetci gibi kullanan birisi.// Kaynim baskin- eltim sessiz otur otur kalk kalk birisi.
Ben haksizliga gelemeyen, acik sozlu, hakkini savunan, haksizlik veya yanlis birsey edildiginde, soylendiginde agzimi acip gozumu yuman birisiyim. Kimseden korkmam cekinmem lafimi esirgemem.
En ufak tartismamizda, anlasmazligimiz, kavgamizda nisanlimin sozleri : " Tipki annen gibisin, ama beni baban gibi yapamayacaksiniz, ben baban gibi olmayacagim aklina gelmesin, beni ezecegini saniyorsan yaniliyorsun"vs vs vs
Ben "Sende tipki baban gibisin kusura bakma ama bende asla senin annen gibi olamam olmamda zaten, sende beni ezebilecegini saniyorsan cok yaniliyorsun, bukadar sikayetciyken yol yakindan donebilirsin" ve tartismalar tarismalar ama sonuc olarak bir turlu ayrilamayan biz.
Biktim ve usandim
Bu nedir yahuu
Benim kimseyi ezmeye niyetim yok boyle dusuncemde yok ama anlatamadim gitti
Ne yapayim ben arkadaslar?
merhametli, romantik, yakisikli :$
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?