nişanlımın hataları.. yardım edersiniz sevinirim..

Merhaba.. Nişanlım şuan askerde ve daha 7 ayımız var. Birbirimizi seviyoruz ama nişanlım kabaca ana kuzusu. Ailesi ile aramızda bikaç mesele oldu ben haklı olduğum halde annesini kıramadığı için annesiyle konusurken beni kötülemiş. Arayı bulmaya çalışıyor ama yaptığını yediremiyorum. Hatasını yüzüne vurduğumda bir daha olmayacak değişeceğim ben nasıl biriyim falan dedi sizce ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım :KK43:
Ağır olacak belki ama yol yakınken ayrıl kardesım.. Insanlar degısmez bunu unutma.. Keske benım esım nısanlıykan bellı etseydı de ayrılsaydım.. Evlendım 8 ay evlı kaldım su an bosanıyorum.. Sakın duzelır dye bekleme evlenınce duzelır hiç deme.. Allah yardımcın olsun.. İyi düşün nişandan ayrıldım ne derler ben be hissederim deme.. Evlenınceyı dusun aynı seylerı evlı olunca yasasan ne olacak? Evlendıkten snra ayrılmak cok zor cok yıkıcı :(

Merhaba.. Nişanlım şuan askerde ve daha 7 ayımız var. Birbirimizi seviyoruz ama nişanlım kabaca ana kuzusu. Ailesi ile aramızda bikaç mesele oldu ben haklı olduğum halde annesini kıramadığı için annesiyle konusurken beni kötülemiş. Arayı bulmaya çalışıyor ama yaptığını yediremiyorum. Hatasını yüzüne vurduğumda bir daha olmayacak değişeceğim ben nasıl biriyim falan dedi sizce ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım :KK43:
kaynana ve ana kutusu erkek düşman başına. ben kaynanayı kovdum da kurtuldum

Hmm çok uzun hikaye nerden başlasam bilmiyorm. Özet geçeym görümcem sürekli beni kıskandırmak laf sokmak için uğraşır bende hep görmezden geldim ama en son bende tepkimi koydum anneside arams neden böyle yaptı demiş nişanlımda kardeşimle beni kıskandığı için yaptı falan demiş. Ama benim kıskanacağım bi durm yok öyle biri değilim hatta nişanlım görümcem için bişe dese ben savunurdm
Ben baska acidan baktim olaya acikcasi. Cokta büyütülcek bi mevzu degil bence, yani kötülemis derken dogruyu söylememis. Annesine cikip 'kardesim onu arada kiskandiriyodu onunda canina tak etti artik tepki verdi, napsaydi kiz?' diyerek konuyu, görümcenin cikip 'ben yapmiyorum öyle bisey' diyerek konuyu uzatip cikmaz hale getircegine, senin icin kiskandi demis. Ve bence bir annenin hosunada bu gider, ne güzel iki kardes yetistirmisimde sevgileri kiskandirabiliyor diye. Olaya daha yumusak yaklasir görümceni ikaz eder, kendisini geri ceksin diye. Saten nisanlinizda dogruyu anlatmis simdi, yani kiskanmadiginiz biliniyor.

Ben baska acidan baktim olaya acikcasi. Cokta büyütülcek bi mevzu degil bence, yani kötülemis derken dogruyu söylememis. Annesine cikip 'kardesim onu arada kiskandiriyodu onunda canina tak etti artik tepki verdi, napsaydi kiz?' diyerek konuyu, görümcenin cikip 'ben yapmiyorum öyle bisey' diyerek konuyu uzatip cikmaz hale getircegine, senin icin kiskandi demis. Ve bence bir annenin hosunada bu gider, ne güzel iki kardes yetistirmisimde sevgileri kiskandirabiliyor diye. Olaya daha yumusak yaklasir görümceni ikaz eder, kendisini geri ceksin diye. Saten nisanlinizda dogruyu anlatmis simdi, yani kiskanmadiginiz biliniyor.
Kardeşi amacı ulaştığına sevinmiştir zaten bu mevzu bi senedir olan bişe bi yerden başlayıp artık ailesine de laf söylemesi gerekiyodu hatta ben söylemeden onun birşeyler yapması gerekiyodu. Tamam bende huzursuzluk çıksın istemem ama ömür boyuda susup oturamam

• Beğen
Reactions: anu
Erkek de olsa kadın da olsa kım haklıysa onun yanında olmalı. Bunu yapamıyorsa ılıskınızı bastan bıtıırın derım. Cunku evlendikten sonra bıtmesınden ıyıdır

Kesinlikle ve kesinlikle olmazzzzzzz.. Ana kuzusu bi erkekle asla ve kata olmaz. Bak çok net söylüyorum tecrübeyle sabit. Yıllar önce bi ilişkim vardı ciddiydik evlilik yolunda ilerliyorduk ailesi aşırı dinine bağlıydı ve çok yobazlardı. Benim ailemde kapalıdır ama benim saçım açık diye yok pantolon giyiyormuşum diye oğlunu doldura doldura ayırdı hiçbir sorunumuz yoku sürekli beni kötülüyordu ve amacına ulaştı. ana kuzusu olan şahıs sevgisine bile sahip çıkamadı zamanla ve bitti. şimdi iyi ki de böyle olmuşta kurtulmuşum diyorum yoksa yapamazmışım. hep anasının lafına bakacak beni yıpratacaktı. çok şükür şuan hem ailesini hem beni seven adaletli davranan bi eşim var. Çok mutluyum. Ailelerle ilgili de ufak tefek skntılar her evlilikte olabilir aradaki dengeyi sağlayacak kişi eştir. Eğer dediğin gibi ise bu dengeyi sağlayamaz hep anasını haklı görür ve olan sana olur. Bu söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın ailesine bağlı olmak ayrı şey aşırı ana kuzusu olmak ayrı şey. Yol yakınken vazgeç bugün olmasa yarın yine anasının ağzına bakıp seni hiçe sayacak bundan emin ol.

Ana kuzusu olmasi basli basina bir felaket

Birde seni kötülüyor

Bu adamdan bir halt olmaz...

askerdeyken sakın ayrılmayı düşünmeyin bu büyük bir hata olur hem sizin hem onun hemde diğer insanların yyaşamı için gelince görüşün nişanlılık süresini uzatın askerlik insanı değiştirebilir...

Askerlık donemınde psıkolojılerı degısebılıyor. Oradayken bı tarafa bırakın tanımaya bakın yıne de .. Dugununuzu askerlıkten bır sure sonraya bırakın munkunse..

Seni kötülemesiyle ana kuzuluğunun ne alakası var.
Bu adam ileride aile ile eş arasındaki dengeyi kuramaz çok belli.

seviyorsan böle devam etcenm bn de aynı şeylerii yasadım nişanlıyım şu an bnm kde babasına beni suçlu göstermiş suçum olmadığı halde sonra ağladı helallik istedi ama bnm ki o an yapmaya mecburdu bzm istikbalimiz için ailesi bizimle gelmesin die ikna etmek uğruna bende tamam dedim helal ettim affetim biz ayrı ve çok uzak şehirlerde yaşıcaz o yüzden biraz içim rahat aynı yerde yaşayıp sürekli görüşceksen sıkıntılı bi kaynana ve ailesine bağlı bi eş seni bekliyor haberin olsun

anneyi çok sevmek ayrı, annenin gönlü olsun diye ya da idare etmek için rol yapmak ayrı...
annesini-ailesini sevmeyen erkekten bence iyi bir koca olmaz, sevgi ve merhametten yoksun olur diye düşünüyorum...
ama senin ayrı bir birey olduğunu kabullenemeyen, annesinin ağzının içine bakmanı isteyen biri ile zor...
anneler tabi ki sayılacak sevilecek ama yeni bir yuva kurulacaksa iki insan en çok birbirini önemseyecek...

anneyi çok sevmek ayrı, annenin gönlü olsun diye ya da idare etmek için rol yapmak ayrı...
annesini-ailesini sevmeyen erkekten bence iyi bir koca olmaz, sevgi ve merhametten yoksun olur diye düşünüyorum...
ama senin ayrı bir birey olduğunu kabullenemeyen, annesinin ağzının içine bakmanı isteyen biri ile zor...
anneler tabi ki sayılacak sevilecek ama yeni bir yuva kurulacaksa iki insan en çok birbirini önemseyecek...

ağzından bal damlıyor:KK68:

annesinin gönlü olsun dye seni annesine şikayet ediyor sen halen arayı bulmaya çalışıyor diyorsun ya pes evlenince de artık anasının gönlü olsun arayı bulsun dye dayağa da başlar

Back
X