Evet aradığımda açıyorSiz arıyor musunuz, arayınca açıyor mu?
Dediğim gibi normal değil kesinlikle.
2 aydır böyle dediğinize göre, değişen birseyler var demek ki onun tarafında.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aradığımda açıyorSiz arıyor musunuz, arayınca açıyor mu?
Dediğim gibi normal değil kesinlikle.
2 aydır böyle dediğinize göre, değişen birseyler var demek ki onun tarafında.
Küçümsemek olarak kesinlikle algılanmasın ama ne kadar yoğun çalışabilirki lokanta bir öğlen saatlerinde yoğunluğu olur bide belki akşam saatlerinde keza o saatlerde her dakika ödeme almıyordur zaten.Bir lokantada kasiyer. En azından evleninceye kadar bu şekilde çalışacak. 2 ay öncesinde daha ilgiliydi bu zamana göre arayıp soruyordu
HaklısınızEvlenincede boyle devam eder. Nasilsa aksam evde gorusecegiz diye aramaz.Benim
esimde cok yogun calisiyor bu hafta hic tatil yapmadi. 3 gundur sabah 7 bucukta evden cikiyor aksam 10da eve geliyor. Ustelik bebekten dolayi uykusuz. Bugun uyuyakalmisim bana ulasamayinca herkesi aramis, merak etmis. Gun icinde mesajlasamasakta mutlaka firsat bulur arar. Sunu demek istiyorum aramak isteyen bir yolunu buluyor.
Nişanlınızın bu ilgisizliği evlenince de devam edecek.Evet aradığımda açıyor
Üstelik çokta erken gitmiyor işe 11 de gidiyor
1 saat konuşmak, zırt zırt mesaj atmak derken? Öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Yazdıklarımı iyi okuyun bence. Ayrıca sabah erken gitmiyor işe 11 de gidiyor gece 12 de geliyor. Yemeğini de orada yiyor14 saat çalışmak köleliktir.
Gün 24 saat, kaldı 10 saat, 8 saat uyusa adamın yaşamak için günde 2 saati kalmış. Yemek yese duş alsa kaldı 1 saat. Siz hala bir saat telefonda konuşmaktan bahsediyorsunuz. Arkadaş ölmüş ağlayanı yok, bi de hayatını siz zorlaştırmayın bence
Benim sevgilim/nişanlım olsanız anlayışsızlık yüzünden sizden ayrılırım.
Adam işte telefonu eline alabiliyor mu, mobbing yiyor mu, kaç kişinin kahrını çekiyor bunları bi öğrenmek lazım. Ergen gibi zırt zırt mesaj mı atacak iş yerinde, köşe bucak saklanarak, tuvalette vs. ?
Her aradığında 1 saat konuşmuyoruz çoğunlukla gece arıyor. Yorgun olduğu için de kısa tutmaya çalışırım dediğim gibi her açıdan anlayışla karşılıyorum. Ama karşı taraftan ilgi görülmediği ve bu alışkanlık haline getirildiği sürece böyle devam etmek mümkün değil14 saat çalışabilir (nasıl bir iş ise)ancak bu aramasına engel teşkil etmez.
Ama saatlerce telefonun başında da duramaz.
Sürekli liseli talebeler gibi mesajlarınıza anlık dönemez.
Bence aramak istemiyor.Aksi halde illaki vakit bulurdu.
Ha sen her aradığında adamı 1 saat konusturuyorsan belki de ondan sıkılmıştır.
Ama bu aramama ,bir dakika vakit ayiramama işe baglanamaz.
Bence nisanlin seni atlatıyor
Başka biri olduğunu düşünmüyorum. Whatsappa giriyor evet. Gün içinde benim yazmamı bekliyor bunu kendisi de söylüyor.Bimde kasiyer olsa inanacağım bir şekildeLokanta dolup taşmıyor ya. Taşsa bile bir kulaklık edinir, sizi arar, müşteri gelince bir sn der müşteriye bakar. Kaldıki o kadar zamanı oluyordur ki. Başka biri olabilir mi? Whatsappa falan girip çıkıyor mu?
Ama o sirada oda yazabilir o zamanBaşka biri olduğunu düşünmüyorum. Whatsappa giriyor evet. Gün içinde benim yazmamı bekliyor bunu kendisi de söylüyor.
Çok saçma değil mi sizce bu cevap?Başka biri olduğunu düşünmüyorum. Whatsappa giriyor evet. Gün içinde benim yazmamı bekliyor bunu kendisi de söylüyor.
Kafası dolu yazamıyormuş. Nasıl oluyor bende anlamıyorumAma o sirada oda yazabilir o zaman
Evet, kafası dolu. Kafası sadece bana mı dolu yani bunu da düşünüyorum.Çok saçma değil mi sizce bu cevap?
Kafası dolu yazamıyormuş. Nasıl oluyor bende anlamıyorum
Ben bu sitede şu "yorgunluk" kelimesinden nefret ettim nefret. 28 yaşında kadınım. O kadar sayılıdır ki gerçekten yorgunum dediğim gün sayısı. Koskoca 28 yıllık ömrümde bir elin parmaklarını geçmez o derece.hatta hatırlamıyorum bile. Ne yorgunmuş be millet. Doğarken yorgun doğuyorlar heralde. Ben mi süper insanım anlamadım ki.gencecik insanların yorgunluk bahanesi artık beni kudurtuyor.Merhabalar kk üyeleri. Nişanlımın son iki ay içindeki ilgizliğinden bahsetmek istiyorum. Yoğun çalışan biri gün içinde 14 saat çalışıyor. Ve uzaktan ilişki yaşıyoruz başka bir şehirde kendisi. Bu süre zarfında anlayışlı olmaya çalışıyorum her zaman. Son iki aydır eskisi gibi ben yazmadıkça yazmıyor, sen yaz ben dönerim diyor. Arama da aynı şekilde. yani sadece sabah ve akşam günaydın iyi geceler diye mesaj atıp günü bitiriyoruz. Çok nadir de olsa bazen öğlenden sonra gidiyor çalışmaya. Söylüyor bu durumu haberin olsun diyor. Uyuyup dinleneceğini biliyorum ki öyle olması gerekiyor zaten. Ama en azından hani dinlendikten sonra seven birinin araması sorması gerekir. Yoğunluktan fırsat bulmuşken, zaman varken.. Uzaktan ilişki yüz yüze görüşemediğimiz için zaten zor, üstelik sesini bile zar zor duyuyorum. Ne zaman derseniz bir konuda tartıştığımızda. Onu da ben söylüyorum arayıp konuşalım diye. Yani çalışıyor, yoruluyor onu da anlıyorum ama bu nereye kadar böyle devam edebilir ki. Sıkıntı stres de yaşıyor çoğu zaman ama insan sevdiğiyle konuşunca daha iyi hissetmez mi kendini. Her şeyi iyice düşünüp tartıyorum. Bu durumu sizinle paylaşıp düşüncelerinizi almak istiyorum.