- 29 Ağustos 2014
- 5.627
- 17.975
- 448
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Araşsınlar yazışsınlar da sürekli silip sadece iş için diyosa yalandır
Benimde iş arkadaşlaırm var iş için aranınca ardına sırıtkan mesajlar atmıyorum
Öncesinde bişeyler yazmış senin ki
Kız deli değilse kendi kendine gülmez ki
Ben izindeykenzaten silinmiş mesajları arama kayından gördüm.Mesaj içeriği yoktu ama ardı ardına 3 mesaj atılmıştı
Mesajlasmada sıkıntı yok bence. Ben de iş yerindeki erkek arkadaşlarımla whatsapp da geyik yapıyorum. Saklar gibi bir hali varsa normal değil ama. Ben silmem mesela o mesajları. Çok birikince topluca silerim. Çünkü saklayacak bir şeyim yok.
Telefon karıştıran biri misiniz peki?
Mesajlaşmaları veya araşmaları aralarında bişey olduğu anlamına mı geliyo?
öncesinin silinmiş olması ve sorulduğunda hatırlamıyorum denilmesi mide bulandırıyor. saklayacak bir şey yoksa niye sildi?
Çok pis kıllanırdımMerhaba arkadaşlar,
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat üyeliğim olmadığı için arkadaşımın hesabından yazdım.
26 yaşındayım , Erkek arkadaşım ise 32 yaşında. Yaklaşık 1,5 senedir birlikteyiz.Aileler tanışıyor ve Ocak ayında evlenicez.
Genel olarak ilişkimiz gayet iyi fakat tek bir sorun dışında. Sevgilimin iş arkadaşları..
Sevgilimle İşteyken genelde mesajlaşmayız , sadece gündüz bir kez arar.
Özellikle son iki haftadır kız arkadaşlarından birinin ismi çok sık geçmeye başladı.Kız beni tanıyo normalde, iki defa denk geldik fakat beni gördüğü halde görmezden gelip selam dahi vermedi.
Dün olan olay ise kopma noktası oldu bende,
Telefonunda kızdan gelmiş “![]()
“ mesajını gördüm. Konuşmanın öncesi silinmiş. Akşam çıkışına yakın araşmışlarda. Bunları kendisine açık açık sorduğumda bana cevap olarak ‘mesajları hatırlamıyorum iş için aramıştım’ dedi.
Nasıl tepki vermem gerekiyor bu durumda ?Sizler olsaydınız ne düşünürdünüz?