Nişanlımın İş Arkadaşı

Araşsınlar yazışsınlar da sürekli silip sadece iş için diyosa yalandır
Benimde iş arkadaşlaırm var iş için aranınca ardına sırıtkan mesajlar atmıyorum
Öncesinde bişeyler yazmış senin ki
Kız deli değilse kendi kendine gülmez ki

zaten silinmiş mesajları arama kayından gördüm.Mesaj içeriği yoktu ama ardı ardına 3 mesaj atılmıştı

zaten silinmiş mesajları arama kayından gördüm.Mesaj içeriği yoktu ama ardı ardına 3 mesaj atılmıştı
Ben izindeyken
Şu nerde bu nerde diye mesaj atıyorlar, rahatsız etmemek için
Hiç durduk yere sırıtana denk gelmedim
Ya dese ki espri yaptım şöyle dedim, ona gülmüştür. O da doğal bence
Ama hatırlamıyorum iş için aramıştım o kadar diyosa yalandır. Mesajın evveli vardır ki sende var diyosun

bir kadın hisseder. nokta. o konuşmanın öncesi niye silinmiş? var bi b.k demek ki silmiş. işyeri yakınlaşması en tehlikeli türdür. bütün gün işyerinde ne yaptığını insan asla bilemez. benim geçmişte başıma geldi ve toparlanmam ççok uzun zaman aldı. dikkat et takibe al. sana karşı ilgisi yakınlığı nasıl bunu gözlemle. telefonu saklıyor mu, sen eline alınca tedirgin oluyor mu ? hatta telefonun bir gece bende kalsın de. vermiyorsa anlarsın zaten. sonuçta evleneceğin adamsa bu senin, telefonunu sana vermesinde de bir sakınca yoktur.

Mesajlasmada sıkıntı yok bence. Ben de iş yerindeki erkek arkadaşlarımla whatsapp da geyik yapıyorum. Saklar gibi bir hali varsa normal değil ama. Ben silmem mesela o mesajları. Çok birikince topluca silerim. Çünkü saklayacak bir şeyim yok.
Telefon karıştıran biri misiniz peki?

Mesajlasmada sıkıntı yok bence. Ben de iş yerindeki erkek arkadaşlarımla whatsapp da geyik yapıyorum. Saklar gibi bir hali varsa normal değil ama. Ben silmem mesela o mesajları. Çok birikince topluca silerim. Çünkü saklayacak bir şeyim yok.
Telefon karıştıran biri misiniz peki?

karıştırıyorum ama arada bi gizliden, onun haberi olmuyo hiç karıştırdığımdan.

Kızın sizi görüp ,selam vermemesi ve görmezden gelmesi tuhaf bence.
Bekleyin,görün bakalım ,inş. bir şey çıkmaz

Nişanlım her allahın günü işi gereği belki 20 tane öğrenci evine girer çıkar elindeki evrağın bir nüshasını eve bırakıyor ve nal gibi kendi tel.no üzerinde.

Her gün gırgırına kafa dağıtmacasına kimiside bir şeyler hissederek kaç kız arıyor mesaj atıyor ben bile sayısını bilmiyorum.

İlk zamanlar çok gerilirdim ve bu sebeple tartışırdık olan bize olurdu. Onların ruhumu duyuyor sanki.

Şimdi çok rahatım umurumda bile değil telini diğer ekiplerden biriyle değiştiriyor sorun ortadan kalkıyor.

Çözüm odaklı olun, bu adamın üzerine bu konu ile ilgili gidersen aklına gelen başına gelir en sonunda emin ol.

Ben de sinirlenirdim ama aldatiyo mu diye değil de kıskandığım için olurdu bu. Genellikle kıskancımdır çünkü.

Senin için rahat değilse gözlemle o halde halini tavrını. Ama ne biliyim zannetmiyorum. Niye nisanlansn ki o zaman seninle gider o kızla nisanlanırdı

Çaktırma şimdi. Evlilik de yok. Gizliden takip et neymiş ne değilmiş öğren öyle çık karşısına

Bence tepkini koy sor butun gun yanyanasin biz msjlasamiyoruz sen o kizla niye msjlasiyosun diye tepkini acik acik belli et suan tamam deyip gecersen emin olilerde pisman olursun ve asla o kiza guvenme bence onun nisanlinda gozu var nisanlininda o islerde taragi varsa yol ver gitsin

öncesinin silinmiş olması ve sorulduğunda hatırlamıyorum denilmesi mide bulandırıyor. saklayacak bir şey yoksa niye sildi?

benim eşimin de bi erkek arkadaşı var.hiç sevmem konuşmasını görüşmesini istemem ama kaç yaşındaki adama görüşme diyecek değilim.o da bunu bildiği için konuşmalarını veya o arkadaşını aramalarını siler.kötü bişey yapmıyo biliyorum.ama sevmediğimi bildiği için siliyo bu kadar basit.

Ben suna inaniyorum. Evlensen bile benim esim yapmaz deyip, buyuk konusmayacaksin. Simdiye kadar buyuk konustugum ne varsa burnumdan geldi.

Konu sahibi Sevgilinden suphelenmezdim ta ki mesajin icerigini hatirlamiyorum diyene kadar. Bence hic bisey olmamis gibi drvam et ve bu surede takipte ol.

Merhaba arkadaşlar,

Siteyi uzun zamandır takip ediyorum fakat üyeliğim olmadığı için arkadaşımın hesabından yazdım.

26 yaşındayım , Erkek arkadaşım ise 32 yaşında. Yaklaşık 1,5 senedir birlikteyiz.Aileler tanışıyor ve Ocak ayında evlenicez.

Genel olarak ilişkimiz gayet iyi fakat tek bir sorun dışında. Sevgilimin iş arkadaşları..

Sevgilimle İşteyken genelde mesajlaşmayız , sadece gündüz bir kez arar.

Özellikle son iki haftadır kız arkadaşlarından birinin ismi çok sık geçmeye başladı.Kız beni tanıyo normalde, iki defa denk geldik fakat beni gördüğü halde görmezden gelip selam dahi vermedi.

Dün olan olay ise kopma noktası oldu bende,

Telefonunda kızdan gelmiş “ :KK70: :KK70: “ mesajını gördüm. Konuşmanın öncesi silinmiş. Akşam çıkışına yakın araşmışlarda. Bunları kendisine açık açık sorduğumda bana cevap olarak ‘mesajları hatırlamıyorum iş için aramıştım’ dedi.

Nasıl tepki vermem gerekiyor bu durumda ?Sizler olsaydınız ne düşünürdünüz?
Çok pis kıllanırdım :KK43:

Unuttum demek şuan hatırlamak için kafa yormak istemiyorum anlamına da gelebilir. Eşim çok unutkandır bende hep yalan söylemekle suçlardım. Sonra baktım önemsemediği konuları gerçektende pat unutuveriyor ama önemli bişeyse seneler geçsede hatırlıyor. Düz mantık. Basit bir geyik olabilir ama eşimin bir iş arkadaşı tanıdığı halde aynı şekilde beni görüp selam vermediği için ben senin eşinsem bana böyle yapan biriyle sende komuşmicaksın demiştim sağolsun oda ben sormadan iş için konuşmak zornda kaldığında söylüyordu adıda.çok geçiyordu. Sonra öğrendimki patronun ortağının kızıymış. O dönemde de işten çıkarmalar yapılıyormuş bana bahsetmemiş sonra öğrendim. Sonra kızla başka yerde krşılaştık söyledim bana selam vermediğini hatırlamıyordu bile:) kısaca yazmaya çalıştım. Çok yanlış anlamışta olabilirsiniz. Mesela benim yaşadığım olayda da sonuç aklıma gelmezdi ama böyle çıktı. Tabiki hoş değil ama iyice irdelemeden tartışma çıkarmayın eşinizle aranızda.

Yani sakince gözlemlemekten başka yapabileceğin bir şey yok şuan. İşyerinde geyikler, muhabbetler dönüyor olabilir, ille bir şey vardır diyemeyiz asla bu kadarcık şeyden, bazı iş ortamlarında gerçekten muhabbetler arkadaşlıklar yoğun oluyor ama sen seninkine çaktırmadan gözlemle, takipte kal. Konuyu bir daha dillendirirsen sen saplantılı ilan edilebilirsin, kızla bu konuda asla asla ve asla muhatap olma ve ekstradan yakınlaşmaya çalışma. Karşıdan bir şey gelmezse sen de mesafeni koru. Elinde şuan somut hiç bir şey yok, nişanlın çok masum da olabilir. Ama bir durum varsa mutlaka zaten yakında bir şeyle karşılaşırsın, elinde somut bir şey olmadan nişanlınla bile konuşma bu konuyu, söylediklerine inanmış ve ona güveniyormuş gibi davran derim..

Back
X