- 24 Mayıs 2017
- 272
- 88
- 18
- 32
- Konu Sahibi Nedesembilemedimm
-
İnş mühendisi olarakNisanliniz ne is yapacak Katar'da? Expat olarak mi gidiyor?
Bilmiyorum para tatlı geliyor şuan ona ..Benim için zor olacağını biliyorumMaddi durumunu duzeltene kadar orada calissa olmuyor mu? Evlenince orada yasamak senin icin cok zor olur,bircok kural var..
Aynen bende böyle olmak istemiyorum işim olsa yine çevre edinirdim ama oda olmuyor oradaBence hiç bu işe girişmeyin. Oraya gidip evlendiğinizi düşünün, siz ev hanımısınız. Kimseyle tek kelime konuşamayacaksınız televizyonu bi açacaksınız sizin diliniz yok muhtemelen eşiniz olmadan dışarı da çıkamayacaksınız. Eminim nişanlınız çok iyidir ama insanoğlu çiğ süt emmiş yarın öbür gün aranız bozulsa evinize bile gelemeyeceksiniz zira eşinizin eline bakıyor olacaksınız. Ayrıca katar şu sıra çok karışık durulacağını da sanmam
Hayır ayrılmadıkEn son ayrılmamışmıydınız siz ?
Yorum yokmuuuuuuuuHanımlar nişanlımın yurtdışı işi kesinleşti ve Katar'a gidiyor maaşı herşeyi belli oldu şuan ve çok mutlu ve Türkiye'den durumum daha iyi olacak gbi senide götürürüm diyor..çalışmazsın ev hanımı olursun sonra ilerde dili öğrenirsen bişeyler yaparsın diyor ancak iktisat mezunuyum ve oraya gidersem bi işe girebilecegimi düşünemiyorum ...kendimi anlatayım kısaca ben ikt mezunuyum araştırma görevlisiyken okulum kapandı ve açıkta kaldım bi kaç iş denedim ama olmadı Bende yeniden sınava hazırlanıp hukuk okuyayım dedim ..ancak şu durumda hukuk kazanıp okusam yurtdışında geçerliliği Yok ..ne yapmalıyım bilmiyorum mimarlık mühendislik gbi bişey okusam yurt dışında iş durumum olabilir belki ama yaşımda 24 ..sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
Ay konuya değil de size yorum yapasım geldi :))))En son ayrılmamışmıydınız siz ?
hep orda mi kalmayi dusunuyor maasi ne kadar olacak dugun tarihiniz belli miHanımlar nişanlımın yurtdışı işi kesinleşti ve Katar'a gidiyor maaşı herşeyi belli oldu şuan ve çok mutlu ve Türkiye'den durumum daha iyi olacak gbi senide götürürüm diyor..çalışmazsın ev hanımı olursun sonra ilerde dili öğrenirsen bişeyler yaparsın diyor ancak iktisat mezunuyum ve oraya gidersem bi işe girebilecegimi düşünemiyorum ...kendimi anlatayım kısaca ben ikt mezunuyum araştırma görevlisiyken okulum kapandı ve açıkta kaldım bi kaç iş denedim ama olmadı Bende yeniden sınava hazırlanıp hukuk okuyayım dedim ..ancak şu durumda hukuk kazanıp okusam yurtdışında geçerliliği Yok ..ne yapmalıyım bilmiyorum mimarlık mühendislik gbi bişey okusam yurt dışında iş durumum olabilir belki ama yaşımda 24 ..sizce nasıl bir yol izlemeliyim ?
TeşşekürlerAy konuya değil de size yorum yapasım geldi :))))
yorum ve avatar öyle uymuş ki görünce sesli güldüm :))
var olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?