nişanlımın kız arkadaşımla yakınlığım

ya hanımlar nolur bir yol gösterin yoksa bu kıskançlık belası içimi yiyip bitirecek. bir arkadaşım var x diyelim, biz bu x le çocukluktan beri beraberiz ve aramızdan su sızmaz. geçen sevgilisi askerden geldi ama çok sorunları var, araları bozuktu bende nişanlımla bunları çağırdık okey oynuyorduk. sevgilim sigara istedi bende çakmakla uzattım, kız arkadaşım aldı sigarayı yakıp al abi dedi üstelik sigarayı çakmakla değil kendi içtiği sigarayla yaktı bunda bişi düşünmedim. bi yarım saat geçti nişanlıma sigara uzattım arkadaşım önünde var dedi, baktım cidden bi tane sigara bırakılmış neyse dedim ama okey oyunu boyunca nişanlım benle 5 cümle kurmamıştır hep kız arkadaşımla şakalaşmalar falan bende bozuldum ama kız arkadaşım sevdiğim biri diye bişi demedim azıcık neden hiç oyunda bana da laf atmadın sohbet etmedik diye tavır yaptım öyle geçti.

geçen kız arkadaşımı aramam gerekti nişanlım onlara bırakacaktı ama bi beş dakika sonra aramayı düşündüm sevgilim aldı aradı şok oldum.
her bize geldiğinde falan kız arkadaşımı sorar oldu. bugün yürüyüşe gidecektik x de sevgilisiyle sorunları halledemedi, nişanlımın gelmesine 1 saat vardı bende gideyim de biraz dertleşsin diye düşündümface den evde misin diye sordum. değilmiş nişanlım y olsun. y ylemi buluşacaksınız dedi evet yürüyüşe dedim nereye gideceksiniz falan diye sordu

nişanlımda gelince yanında kynım vardı, istersen x i çağır okey oynayalm ddedi, bende artık tutamadım ne bu samimiyet ya dedim şimdi eve geldim ama nişanlımın yüüz gülmüyodu bende x i çağırmadım diye mi bu surat dedim yok halsizlik çöktü falan dedi bende içimde tutamadım okey oyunu meselesinifalan anlattım bilemiyorum artık falan dedim anlasın diye üzüldüm böyle düşünmene ben seninim öyle düşünmemiştim falan dedi g...

yersiz kıskançlık mı yapıyorum napıyorum ama zaten kıskanç bi yapım var bu durum hiç hoşuma gitmedi :( akıl verin nolur

ya canım yuhh desem ayıp olurmu valla ben olsam bi tokat atardım kıza ne demek o tarz bi konuşa töbe töbe görüşmeyi kestir görüşmesinler artık:53:

bence o arkadaşınla arana biraz mesafe koy... çok sık görüşmeyin.. görüşürseniz nişanlın yanında olmadan görüşün... kız kıza..

Benim nişanlımla olan sorunum yani çok yakın ben normalde kuzenimden falan kıskanmam çok samimi olsalar bile ama bazen insan aradaki elektriği hissediyor sanırım :26: yani bende de böyle bi kız arkadaş durumu var

Son düzenleme:
O nasıl bi çocukluk arkadaşı ya bende yakin arkadaslarmn sevgilileryle yaknmdr baya ama hic sigarasini yakmak ya da uyumuş yavrum falan demeler olmadı ki zaten okdr yakin olsa kiskancgnzi bilir ona gore davranir, ama nisanlinizdada hata var..

Son düzenleme:
Kızlar :53: bu yakın arkadaş fantazisi doğru mu? Yorumları sonradan okuyum ya iyice soğudum kız arkadaşım ve nişanlımdan

Bana çok ters bi durum bu. Kıyameti çoktan koparmıştım ben. Kız arkadaşınızla aranıza mesafe koyun. Nişanlınızla da ciddi bi konuşma yapmanız gerek. Hiç hoş değil tavırları :19:

Aman Allahim cildirirdim heralde ne kadar sabirlisiniz ne demek sigarasini yakip vermek filan ya bence nisanlinizi ikaz edin arkadasinizada abi diyosun madem mesafeni koru saygili davran diyin cok cok sabirlar dilerim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman Allahim cildirirdim heralde ne kadar sabirlisiniz ne demek sigarasini yakip vermek filan ya bence nisanlinizi ikaz edin arkadasinizada abi diyosun madem mesafeni koru saygili davran diyin cok cok sabirlar dilerim canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amiiinnnn teşekkür ederim canım napıcağımı bilemediğimden arkadaşımdır ya ne saçmalıyosun derken içten içten kudurmaktan bu sabır inan

Back
X