• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlimin nazli ve citkirildim olmasi...

Valla bekledi, inanin biz d evde bes kisi agac olduk, hep boyleydi ama dediginiz gibi yetistirme tarzi boyle annesi hala cocuk gibi davraniyor, adam gardiyan olmus hala pispsliyor o yuzden benden de aynisini bekliyor, kilit nokta bu .. Psikiyatriye gitmek istemiyor, cunku kendini normal goruyor, ama bence degil...

insanlar değişebiliyor bence. kendi isterse değişir.

bana mesela sevgilim "kendini boşuna yıpratıyorsun çok vakit harcıyorsun kasıp strese sokuyorsun" der o kâr ediyor. biraz daha rahat olmaya başladım bu tip konfor işlerinde.

biraz umursamaz olması lazım konfora alışan insan bırakamıyor. ailesinden ayrı yaşamadıysa mutlaka bi dönem yaşasın evlenmeden. o zaman kıymetini bilir yoksa annesiyle seni kıyaslar.

O
Ben degistirmeye calistim, cok agladik kavga ettik bu sebepten ayrilmayi bile dusundum sevgili iken, ama hep bir sekilde birakamadik birbirimizi, beni cok sever ama birlikte yasamak icin anlasabilmek de onemli. Oyle yetismis diyip susmak da kisiligime gore degil, boyle boyle yuruyoruz iste.
o zaman siz evlenince buraya daha çok konu açarsınız

Annesi onun icin ölüyor adeta :KK43: gecen gun birlikte tatile gittik bizim aile ile, annesi telefonda kilo verdin mi diye soruyor :KK43: bana bi zarari yok kadinin ama yanimda oglunu dusundugunu cok belli ediyor, oyle yetistirilmis yani napsam bos :KK43: kadin kaynima da boyle davraniyor :KK43:
Anneler hep öyledir ya.. sende anne olduğunda çocuğun deve kadarda olsa üzerine titreyeceksin. Tabi çıtkırıldım yetiştirmek ayrı bir şey.

Anneler hep öyledir ya.. sende anne olduğunda çocuğun deve kadarda olsa üzerine titreyeceksin. Tabi çıtkırıldım yetiştirmek ayrı bir şey.

yok kimi anneler hasta. benim yengem kuzenlerimi temmuzda hasta olursun diye güneyde bir ilde balkona çıkartmadı 20 yaşında adam sırtında ter havlusuyla geziyordu.

çok acayip anneler var. kuzenlerim 3 kardeş 1i kendini kurtardı anasından evlendi ama diğer ikisi anasıyla yaşıyor hala 30-40 yaşındalar şimdi.

Benim annem niye boyle degil? :)
Yanlis anlasilmasin kv ile hicbir sorunum yok ancak bazen bu huylari karsi tarafi rahatsiz edebiliyor, kac yasima gelmisim onu takip da kendimi uzemem, benim sorunum es adayim ile ilgili..

ayyy ömür törpüsü,
kız erkek farketmez, yağmurda yürümem, aman güneşte yanarım, deniz soğuk giremem, mesafe uzun yürüyemem, aman tırnağım kırıldı, paçam kirlendi diye zırlayan tipleri boğasım geliyor ya en tahammül edemediğim insan tipi :bicak:
valla bence değişmez var bizde bir tane 42 yaşını doldurdu hala aynı, sofrada bile ay sıcak, ay acı dilim yandı biye mırın kırın ediyor, onunla sofraya oturmuyorum :olamaz:

Sevmediniz bu yonu kadar ,
Sizi etkileyen guzel yonleri var mi.-cok mu.
Ya da agir basan kotu yonumu,iyi yonu mu
Iyi yonu olmali ki tum sikayetlerinize ragmen onlasiniz,
Hicbir evlikte sanmam kari koca birbirlerinden dortdortluk memnun olsunlar.
Ve evlenince daha ne baska baska ozelliklerini de goruyorsunuz...
Duzelecek birsey degil kabullenmeli ve duyarsizlasmalisiniz. Cunku pis pasakli kumarbaz yalanci aldatan birinden bahsetmiyorsunuz.

Diğer yönleri için bişey diyemem de evden en son çıkma huyu değişmiyor.6 seneyi geçti evleneli bir kere bile benden önce eşimin çıktığını bilmem
Hımbıl hımbıl:deli:

İyi geceler hanimlar, yedi aydir nisanliyim temmuzda dugunum var kismetse.. Benim sorunum, nisanlimin olaylara bir erkege yakiscak sekilde guclu ve kahramanca yaklasmamasi. Yani biliyorum cok abes bu kelime ama durumlari anlatinca sizin de hak vereceginizi dusunuyorum.
Gecen gun nisanlim is dolayisi ile sehir disina cikti, arabasini kardesine vermisti kendisi adliyenin servisi ile yapti yolculugunu. Neyse.. Ardindan da bize gelecek ve birlikte kahvalti edecegiz ailecek. O gun de yagmur ciseliyor, servis durakta indirmis. Ordan bizim eve tas catlasa 20 dkda gelir. Ama yagmur yagiyor diye bir kosede bekledi ve bekletti!! Biz ailece bekledigimizi soyledim, napayim yagmur yagiyor diyor, e bin bi taksiye dedim, gecmiyor diyor, toplu tasima icin de cok kisa bir yolmus ve bizi belki de 2 saat bekletti! Yagmur dinince yola cikmis beyefendi, yahu sel goturse anlarim da, ciseliyor, erimezsin korkma dedigimde de kiziyor. Bu adamin bu halleri beni sinir ediyor kizlar. Gunese cikamaz, ciksa da havlu alir yanina hemen sirtini orter sahilde filan, beni dusunen yok ama! Citkirildim bir tip ama gorunusu iri kiyim, disardan gorenler ve tanimayanlar bana abartma diyor ama gercekten artik bezdim daha bunun gibi bircok ornek.. Evden kolay cikamaz, ben hazirlanirim o bekletir beni disarda, bir yere kolay yetisemez, hep son dakika! Hep boyleydi ama artik dugun arefesinde hizli olmasi gereken konular oldugu icin dayanamiyorum. Nasil asabilirim bu durumu? Yardimci olur musunuz, tesekkurler kizlar.
ya varya iyaak diyesim geldi @erdnctuba85 kusura bakma canım valla bnm esim de ayniydi zırt pırt aglardi gına gelirdi bana onun gibi aynı bi 3 günlük güneydoğu gezisine gittim de 3 gün kesintisiz aglamisti :olamaz:

İyi geceler hanimlar, yedi aydir nisanliyim temmuzda dugunum var kismetse.. Benim sorunum, nisanlimin olaylara bir erkege yakiscak sekilde guclu ve kahramanca yaklasmamasi. Yani biliyorum cok abes bu kelime ama durumlari anlatinca sizin de hak vereceginizi dusunuyorum.
Gecen gun nisanlim is dolayisi ile sehir disina cikti, arabasini kardesine vermisti kendisi adliyenin servisi ile yapti yolculugunu. Neyse.. Ardindan da bize gelecek ve birlikte kahvalti edecegiz ailecek. O gun de yagmur ciseliyor, servis durakta indirmis. Ordan bizim eve tas catlasa 20 dkda gelir. Ama yagmur yagiyor diye bir kosede bekledi ve bekletti!! Biz ailece bekledigimizi soyledim, napayim yagmur yagiyor diyor, e bin bi taksiye dedim, gecmiyor diyor, toplu tasima icin de cok kisa bir yolmus ve bizi belki de 2 saat bekletti! Yagmur dinince yola cikmis beyefendi, yahu sel goturse anlarim da, ciseliyor, erimezsin korkma dedigimde de kiziyor. Bu adamin bu halleri beni sinir ediyor kizlar. Gunese cikamaz, ciksa da havlu alir yanina hemen sirtini orter sahilde filan, beni dusunen yok ama! Citkirildim bir tip ama gorunusu iri kiyim, disardan gorenler ve tanimayanlar bana abartma diyor ama gercekten artik bezdim daha bunun gibi bircok ornek.. Evden kolay cikamaz, ben hazirlanirim o bekletir beni disarda, bir yere kolay yetisemez, hep son dakika! Hep boyleydi ama artik dugun arefesinde hizli olmasi gereken konular oldugu icin dayanamiyorum. Nasil asabilirim bu durumu? Yardimci olur musunuz, tesekkurler kizlar.
bu konuda senin yapabileceğin bişey yok canım o onun huyu can çıkmayınca huy çıkmaz ama zamanla biraz daha törpüleyebilirsiniz galiba sadece ona devamlı şöyle yap şunu yap bunu yap dersende sorun olur bence

Sen nasil ustesinden geliyorsun peki?
Bizimkini sabahlari telefonla arayip uyandirdigim bile oluyor arada :KK43:
Hayır canım ben üstesinden gelemiyorum nişanlıyken aman incilmesin diye herşeye dikkat eden kişi şimdi umursamaz oldu bütün ailesini karşısına alan kişi gitti yerine 3 yaşındaki çocuğu bile haklı bulan birisi geldi banyoya gireceği zaman elektrikli sobayı açıyorum iç çamaşırlarını kıyafetlerini hazırlıyorum. Gündüz evimdevimde bir kaç saat oturuyorsam geri kalan zamanı ve akşamı ailesinde geçirelim istiyor akşam yemeklerini orada yiyecekmisiz kabul etmedigimde kavga çıkıyor huzursuzluk çıkıyor. Sen alttan aldıkça seni daha cok ezip buzuyor sanki telli duvaklı gelin olmayıp kaçarak gelmişsin gibi muamele görüyorsun kayinvalideyle aramizda bir sokak var sürekli ya biz onlarda yada onlar bizde olmak zorunda..... Ben yemek yapsam beğenmiyor annesinin yanında ben yapınca o zaman beğeniyor. Bu durumdan çok biktim nişanlılık dönemini arar oldum eğer düğünden sonra böyle olacağını bilseydim nişanlıyken ayrılmayı göze alırdım diye düşünüyorum çünkü evlenince böyle olacağını asla bilemezdim. Annen bana şunu dedi diyince bile annem öyle dememiştir sen yanlış anlamışsındır diyor görümcem şöyle yaptı bak bu hiç hoş değil diyince senin benim bacimla ne alıp veremediğin var diyor. Kötülenen taraf ben oluyorum. Cinsellik konusuna gelincede her istediğinde ilişki yaşamak zorundaymışız olabildiğince yapmamaya çalışıyorum küserse küssün diyip hiç tınlamadan yatıyorum bu sefer kadınlık görevini yapmıyorsun diyor kısacası herşeyden hızlanacak birşey çıkarıyor hani derlerya afedersin neyse. Geçen gün her üşüdüğümde küste olsak sarılarak ısıtan adam gitti yatakta donuyorum tir tir titriyorum üzerimizde sadece yorgan vardı gitti diğer odadan battaniye getirdi iki kat olacak şekilde iyice örttü sonra yorganıda üzerime örttü ama sarilmadi o normal uyudu bende hala üşüyerek uyudum. Evliligimizin ilk haftasında bile her sabah akşam tartışıp kavga ediyorduk dayanamadım neden böyle yapıyorsun demek bile hatam oldu boğazıma yapıştı kolumu sertçe tuttu ve ben 3 haftalık evliyken benden altınlarımı istediler vermek istemedim eşimin bana dediği ise bu tür şeylere kadınlar karışmaz sana sorduk diye hata mi yaptık vereceksin dedi vermicem onda benimde hakkım var dedim su ana kadar da sürekli açılıp durdu artık biktim madem böyle ikide birde açıp açıp duruyorsunuz konuyu bütün videolari izleyelim sizden kim ne takmış bizden kim ne takmış hepsini ayıralım biktim artık ben bu durumdan dedim böyle yani

Off demeyin ya... Simdi beni bi korku sardi, siz boyle anlatinca.. Cunku nazli olusu beni nisanliyken boyle sinir ederken evlenince sorumluluk alip degisecegini dusunuyordum... Demek ki, can cikiyor huy cikmiyor.
Benim kayınvalide de sürekli hala nazliyir evlenmiş etmiş oğlunu bırak artık yoook nerde hala pispisliyor evet böyle alışmış ama hala annesi nazlanmaya devam ettiği için karım kelimesinin ne demek olduğunu bilmiyor eş kelimesinin kıymetini bile bilmiyor

Cok tesekkurler.
Bak birinin başına ne gelmiş
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve 1 yaşında kızım var. Size önce kayinvalidemi sonra kocamı anlatacağım lütfen bana akıl verin... kayinvalidem görünüşte anlayışlı mesala mutfakta sigara içiyorum beni rahatsız etmemek için gelmez. Hamilelikte bıraktım tepki gostermeyin. Ama kendisi komplex sahibi ve kibirli biri. Laf sokmayı iğnelemeleri çok sever. Ufak bi örnek buzdolabina bakıp yoğurt yokmu demek ona göre onu eksik görmek aşşalamak, lohusayken 15 gündür yanımda kaldı annem gelecek akşam sende dinlenirsin yoruldun 2 haftadır dediğimde ona göre onu kovmus oldum v.b şeyler. Toplasan evime 3 yada 4 kere gelmiştir kalmıştır son gün bişi çıkarıp küsüp gitmiştir. Hal böyle olunca benimde kocamla aram bozuluyor. He kocam da ailesini çok tutar. İnat tır aynı evde 2 yabancı gibi yaşar konuşmaz benle. Annesi ben lohusayken 2 gün odamdan çıkmadığı mı söylemiş ve yemin etmis ama Külliyen yalan yat dediler de evde büyük var diye yatmadim. Ama kocam bana bir türlü inanmıyor. yaklasik 6 ay önce kızım diş çıkardığı için 4 gün uyumadim ve gerçekten bitmiş durumdaydim pilimin tükendiği bi vakit kayinvalidem aradı basbas bağırdı torun hasta oluyo da niye haber vermiyosun korkma gelmeyiz evine. Halbuki 1 gün önce eşim ordaydi ama soylememiş biraz tartıştık kayinvalidemle bi kac gün sonra aradim acmadi ve o zamandan beri görüşmüyoruz bu arada kocam da bana karşı tavır aldı soğuk isteksiz zorla konuşur o kadar Kuruntulu ki 3 hafta önce sali günüydü annemlere gidelim torunlarini görsünler dedi tamam dedim biraz rahatsizlandim ama gitmeme engel değil yatar hasta değilim bana hiç iyi oldunmu nasılsın demeden haftasonu kendisi gitti. Koca ma göre ben gitmemek için hasta olmuşum. Bu tarz şeyler ve beni götür diyorum goturmuyor surat yapıyor ben bişi demesem konusmuyor çok yoruldum bu kuruntulu hallerinden aman aman çok ta ilgili değildi gostermezdi sevdiğini ama şimdi Ufluyo pofluyo yorgunum diyo çok yalnızım çok üzülüyorum bi akıl verin. Kocam yanımda durmuyor iletişim kuramiyoruz konusamiyoruz kafasında beni sinsi bellemiş tabiki buna sebeb annesi. Gitgide benden uzaklaşıyor

Hayır canım ben üstesinden gelemiyorum nişanlıyken aman incilmesin diye herşeye dikkat eden kişi şimdi umursamaz oldu bütün ailesini karşısına alan kişi gitti yerine 3 yaşındaki çocuğu bile haklı bulan birisi geldi banyoya gireceği zaman elektrikli sobayı açıyorum iç çamaşırlarını kıyafetlerini hazırlıyorum. Gündüz evimdevimde bir kaç saat oturuyorsam geri kalan zamanı ve akşamı ailesinde geçirelim istiyor akşam yemeklerini orada yiyecekmisiz kabul etmedigimde kavga çıkıyor huzursuzluk çıkıyor. Sen alttan aldıkça seni daha cok ezip buzuyor sanki telli duvaklı gelin olmayıp kaçarak gelmişsin gibi muamele görüyorsun kayinvalideyle aramizda bir sokak var sürekli ya biz onlarda yada onlar bizde olmak zorunda..... Ben yemek yapsam beğenmiyor annesinin yanında ben yapınca o zaman beğeniyor. Bu durumdan çok biktim nişanlılık dönemini arar oldum eğer düğünden sonra böyle olacağını bilseydim nişanlıyken ayrılmayı göze alırdım diye düşünüyorum çünkü evlenince böyle olacağını asla bilemezdim. Annen bana şunu dedi diyince bile annem öyle dememiştir sen yanlış anlamışsındır diyor görümcem şöyle yaptı bak bu hiç hoş değil diyince senin benim bacimla ne alıp veremediğin var diyor. Kötülenen taraf ben oluyorum. Cinsellik konusuna gelincede her istediğinde ilişki yaşamak zorundaymışız olabildiğince yapmamaya çalışıyorum küserse küssün diyip hiç tınlamadan yatıyorum bu sefer kadınlık görevini yapmıyorsun diyor kısacası herşeyden hızlanacak birşey çıkarıyor hani derlerya afedersin neyse. Geçen gün her üşüdüğümde küste olsak sarılarak ısıtan adam gitti yatakta donuyorum tir tir titriyorum üzerimizde sadece yorgan vardı gitti diğer odadan battaniye getirdi iki kat olacak şekilde iyice örttü sonra yorganıda üzerime örttü ama sarilmadi o normal uyudu bende hala üşüyerek uyudum. Evliligimizin ilk haftasında bile her sabah akşam tartışıp kavga ediyorduk dayanamadım neden böyle yapıyorsun demek bile hatam oldu boğazıma yapıştı kolumu sertçe tuttu ve ben 3 haftalık evliyken benden altınlarımı istediler vermek istemedim eşimin bana dediği ise bu tür şeylere kadınlar karışmaz sana sorduk diye hata mi yaptık vereceksin dedi vermicem onda benimde hakkım var dedim su ana kadar da sürekli açılıp durdu artık biktim madem böyle ikide birde açıp açıp duruyorsunuz konuyu bütün videolari izleyelim sizden kim ne takmış bizden kim ne takmış hepsini ayıralım biktim artık ben bu durumdan dedim böyle yani
İsin cok zormus arkadasim, ailesini sevsin saysin tabiki ama kotu ozelliklerini de gormeyi bilsin degil mi ama :( benim kv ile sorunum yok anlasiyoruz cunku ben onun bu hareketlerini takmiyorum, cahil kadin diyorum oyle gormus, yasli artik.. Benim derdim nisanlim ile. Onun da kotu niyeti yok ancak surekli tartismaktan yoruldum tatlim daha napiyim, evi duzerken en az hasarla atlatmak icin, kimseyi karistirmayacagiz kendi evimizi kendimiz kuracagiz dedim, bu kez de sorun nisanlim oldu :( bir sorunu halledemiyor, istediklerimi alip duzuyorum tek laf etmiyor ama bu miy miy ligi beni deli ediyor... Evde ufak tefek tadilatlar vardi valla ustalarin basinda durdum :( ne zorum var dimi ama yani?

İsin cok zormus arkadasim, ailesini sevsin saysin tabiki ama kotu ozelliklerini de gormeyi bilsin degil mi ama :KK43: benim kv ile sorunum yok anlasiyoruz cunku ben onun bu hareketlerini takmiyorum, cahil kadin diyorum oyle gormus, yasli artik.. Benim derdim nisanlim ile. Onun da kotu niyeti yok ancak surekli tartismaktan yoruldum tatlim daha napiyim, evi duzerken en az hasarla atlatmak icin, kimseyi karistirmayacagiz kendi evimizi kendimiz kuracagiz dedim, bu kez de sorun nisanlim oldu :KK43: bir sorunu halledemiyor, istediklerimi alip duzuyorum tek laf etmiyor ama bu miy miy ligi beni deli ediyor... Evde ufak tefek tadilatlar vardi valla ustalarin basinda durdum :KK43: ne zorum var dimi ama yani?
Evlendikten sonra bunların hepsi daha da çok artıyor canım o yüzden evlenmeden önce bir daha düşün çünkü çocuk yetiştiriyor gibi oluyorsun böyle modayla bir bebek gibi ağlaması eksik

Back
X