nişanlımın rahat tavırları

bende senın gıbıyım
esımde cok rahat
kasma kendını nasılsa hallolur cok mukemmellıyetcısın bu senı yıpratır der hep bana
ama benım tahammulum gelmez hıc :D
bu en cok senı yıpratır :D cunku o degısmez

offf yorumlardan anladığım adam rahattan öte gamsız, biraz da sorumsuz. muhtemelen arkasını hep birileri toplamış, şimdiden sonra da sen toparlayacak gibi görünüyorsun. görev paylaşımı yaptıktan sonra, hiç sormasan, paçaları tutuşsa acaba nasıl olur? çok önemli olmayan bir konuda dene istersen.
Şimdi bir konuda deniyorum ,şu işi de sen halledersin dedim bıraktım bakalım nolcak

bende senın gıbıyım
esımde cok rahat
kasma kendını nasılsa hallolur cok mukemmellıyetcısın bu senı yıpratır der hep bana
ama benım tahammulum gelmez hıc :KK70:
bu en cok senı yıpratır :KK70: cunku o degısmez
Bana da aynı şeyleri aöylüyor hatta şunu da ekler" hayat senin için cok zor "

ayy benim esimde oyle deliriyorum valla brn bisey akkima dustumu aninda yaparim ama o ailesinden oyle gormus cok rahatlar bisey diyemiyorum babasi dunya yansa unrunda olmaz annesi kardesi herseyi yavas sakin yapar beninde canim tez bisey olcaksa hemen olmali 3 senedir evliyiz ben hadi diyince mecbur kalkiyo itekleye itekleye bi sekilde yaptiriyorum valla kendi gonlune birakmiyorum yapana kadar 10 defa soyluyorum
Evet ben de senin gibiyim,aklıma bişey gelirse anında yaparım ..bazen şey diyorum ailece DNA larında yok ☺️,inanılmaz rahatlar

Şimdi bir konuda deniyorum ,şu işi de sen halledersin dedim bıraktım bakalım nolcak
sabırlı ol bence. hiç arkasını arama, bırak kalırsa kalsın. işin ucu sonunda ona dokunacaksa, bir şekilde geç de olsa, zor da olsa halleder. yani inşallah:KK48: böyle insanlar arkasını topladıkça devam ediyorlar. benim kuzenim, eşi hadi hadi demiyorsa evden bile çıkmıyor:KK48:50 kere demesi lazım, alışmış artık:KK45:

benzer hayatımız var

ben eşimle 16 yıldır birlikteyim

öğrendim bırakmayı ona

darda kalınca yapıyor paşa paşa

nasılsa senin halledeceğin şeylere önem vermiyor

ben de bazı şeyleri tam olarak ona bıraktım

bazılarında da hiç bir şekilde bırakmadım

mesela bir bankaya her ay belirli günde para yatacak o benim hesabım ve onu yatırıyorum

diğerini hatırlatmıyorum bile, kendisi düşünsün

ailesinin bir elektrik faturası vardı, şunu öde elektrik kesilir dedim ama beni kayle almadı elektrik kesildi sonra ödedi, ailesi gelin ödetmedi sanmıştır mesela

sabırlı ol bence. hiç arkasını arama, bırak kalırsa kalsın. işin ucu sonunda ona dokunacaksa, bir şekilde geç de olsa, zor da olsa halleder. yani inşallah:KK48: böyle insanlar arkasını topladıkça devam ediyorlar. benim kuzenim, eşi hadi hadi demiyorsa evden bile çıkmıyor:KK48:50 kere demesi lazım, alışmış artık:KK45:
Ay evet aynen hadi hadi hadi demekten bir hal oluyorum .düzeltmeye çalısıyorum diyor ama yapı olunca bir yere kadar ,

benzer hayatımız var

ben eşimle 16 yıldır birlikteyim

öğrendim bırakmayı ona

darda kalınca yapıyor paşa paşa

nasılsa senin halledeceğin şeylere önem vermiyor

ben de bazı şeyleri tam olarak ona bıraktım

bazılarında da hiç bir şekilde bırakmadım

mesela bir bankaya her ay belirli günde para yatacak o benim hesabım ve onu yatırıyorum

diğerini hatırlatmıyorum bile, kendisi düşünsün

ailesinin bir elektrik faturası vardı, şunu öde elektrik kesilir dedim ama beni kayle almadı elektrik kesildi sonra ödedi, ailesi gelin ödetmedi sanmıştır mesela
Banka ile ilgili konuda ben de bırakmıyorum ,asla da bırakmam..valla ailenin benim hakkımda ne düşündüğünü bilmiyorum çünkü o kadar rahatlar ki bir kere istemeye nişana geldiler o kadar ,bide düğünde görüşeceğiz

tam bizim nişanlı hallerimiz...istemsizce güldüm konuyu okuyunca:KK48: şimdi ben gevşedim oluruna bırakmayı öğrendim eşim daha dikkatli sistemli olmayı öğrendi 8 yılda orta yolu bulduk... rahatlayın biraz zamanla sizde orta yolu bulur hep çok mutlu olursunuz inşallah...

tam bizim nişanlı hallerimiz...istemsizce güldüm konuyu okuyunca:KK48: şimdi ben gevşedim oluruna bırakmayı öğrendim eşim daha dikkatli sistemli olmayı öğrendi 8 yılda orta yolu bulduk... rahatlayın biraz zamanla sizde orta yolu bulur hep çok mutlu olursunuz inşallah...
Teşekkür ederim:)
Ben de artık susuyorum ,sesimi çıkarmıyorum ,alışacagımı sanmıyorum ama biraz da olsa ayak uydurabilirsem iyi olacak benim için

Banka ile ilgili konuda ben de bırakmıyorum ,asla da bırakmam..valla ailenin benim hakkımda ne düşündüğünü bilmiyorum çünkü o kadar rahatlar ki bir kere istemeye nişana geldiler o kadar ,bide düğünde görüşeceğiz

sizin için demedim ben onu kendime dedim, oğlumuz tembel demezler de gelin parasını esirgiyor derler

günü geçip elektrikleri kesildi zira oğlu ödemediği için

Kimse ben değismem demiyor .

Seviyorsa o değişsin kafasında . O yapmıyorsa siz yapın . Fedakarlık edin .
Ayrica bence sorun sizde nisanlinizda degil .
Herkes herseyi aninda yapip kenara kaldirmak zorunda degil .

Bencilce isteklerinizi törpüleyin .

Back
X