NİŞANLIMIN SACMA FİKRİ (BANA GORE)

Cok sagolun anlayisiniz icin.bunun için tartisma cikaricak degilim tabiki..ama nisanlima yanlis oldugunu en azindan bana gore dile getirdim..oraya gittigimizde cumbur cemaat durumda konaklama durumunda dile getirebilecegimide soyledim..tabiki ailelerimize uyum saglamaliyiz..ona gore amca cocuklari sıkı fıkı olmasi yanlis.disarda oturup cay icmem yanlis..ailesi hep boyle evlilikler yapmis etkisi buyuk..ben buna anlayis gostermeye calisiyorsam onunda bu konuda benimle fikir olmasi lazim.başta dişli olmayinca eziliyosun malesef

bence çok saçma
hani sürekli kalsalar tabi ki sizin onların odasında yatmanız olmazdı da zaten adamlar da tatile gelecekmiş
oda boş dururken sizin bir odaya tıkılmanız acayip mantıksız
Bencede mantiksiz..bunu dile getirdim kapadik konuyu anladiysa anladi artik..açilmadikca acmayi dusunmuyorum bir daha taaki evlendigimizde bu durumla karsilasincaya kadar..baktim rahatsizlik duyuyorum gunubirlik giderim

bence haklısın.böyle düşünmende bana saçma gelmedi.nişanlılık döneminde böyle göze çarpan ufak ayrıntılara aman neyse boşver deyip evlenince pattt diye karşına aynı sorun çıkınca nişanlıykende böyle olmuştu keşke o zaman düşüncemi deyip önlemi alsaydım denebiliyor..nişanlılık tanıma süreci sonuçta.böyle böyle tanıyacaksın.hoşuna gitmeyen şeyleri dile getireceksin

Cok haklisin..her konuyu tartisip cozmekten yanayim kavga etmeden..imzalar atildiktan sonra nedesen boş

Cok haklisin..her konuyu tartisip cozmekten yanayim kavga etmeden..imzalar atildiktan sonra nedesen boş
aynen canım kavga etmeden güzelce çözmeye çalış.hergün köye kalmaya gidilmeyecek ama abisiyle yada ailesiyle aynı ortama gireceğiniz çok zaman olacak.her zaman böyle ikinci plana atılır gibi davranması seni sinir eder.

Arkadaşın tv odası dediği sanırm gündüz baya oturma odası olarak kullanılan bir yer..
Tv odası denildiğine göre sadece orda tv var demek ki ve gününü herkesin geçirdiği yer orası.. ben öyle anladım..

Bana saçma ve ayıp geldi açıkçası evet daha evli fln değilsiniz ama nişanlının düşüncesi bana göre yanlış..
Ha onların yattığı odada ben kalmayı kabul edermiyim büyük ihtimal etmem ama bana böyle düşünceyle gelinse..
Demekki abinin mahremiyeti önemli ama biz ulu orta odalarda yatalım üstelik abisiyle yengesi köyde yokken..
Bana ters bu düşünce valla ve kendimide bildiğim için kesin nişanlıma laf etmiştim bizim mahremiyet nerde kaldı o zaman sen onları düşün dur diye

ama şimdi bu durumda onun ailesinde akraba evliliği fazla diye, siz nasıl anlayış göstereceksiniz ki? amca çocuklarıyla bir araya gelmeyeceksiniz, kısas olarak da bu yatak odası olayı mı olacak? Tam olarak böyle değildir belki ama sizin amca çocuklarıyla evlenme derdinizin olmadığını, ailenizinde bunun normal olduğunu, değiştirecek bir tarafınızın olmadığını anlaması daha iyi değil mi? Şu bakımdan diyorum tamam evlenmeden önce böyle şeylere dikkat edersiniz de, evlendikten sonra ziyaretler falan da olacak? Artık onun ailesi gibi yaşamaya hazırlanmak değil ki evlilik, ikinizin ve nadiren de olsa, ikinizin de ailesinin söz sahibi olacağı bir şey.

Oturma odasi evet. Bak onu derdim aklima gelmemis tuhh:). Konu acilirsa bi kenara yazdim..abisi ordayken oda kavgasi yapicak degilim bunu ona da soyledim..onlarin var benim yok kiyaslamasi saniyo alakasi olmadigini soyledim..oda bosken herkesin ortak kullandigi odada konaklamam ve cekinmeden dile getiririm..inatla bu durumla karsilasirsam kalmam dedim.bilmiyorum yanlismiyim

Tabiki gorusuyorum kuzenlerimle.eşli de gorusmeye devam edicem.kuzenim arayip gel cay ismarlayayim dediginde nişanlim istemedigimi soyle diyor ben geneldebahane uretiyorum.

Tabiki gorusuyorum kuzenlerimle.eşli de gorusmeye devam edicem.kuzenim arayip gel cay ismarlayayim dediginde nişanlim istemedigimi soyle diyor ben geneldebahane uretiyorum.

Gitmemek için bahane üretmeniz yerine onu da götürüp ısınmasını sağlasanız daha iyi olur diye düşündüm. Çünkü böyle şeyler dert olur sonrasında, yılların tanışıklığı, samimiyeti neden kaybolsun? Ben akraba pek sevmem, eşim de sevmez kafamız rahat ama sadece onun akrabalarıyla haşır neşir olacak olsam ve bizimkilerden ayrı düşsem benimkiler benim için kıymete binerlerdi, eşiminkilerle görüşmek bana zul gelirdi.

Valla tatlım ben öyle sezdim ki siz abiden önce köye gitseniz ve odada kalsanız onlar sonradan gelmiş olsa bile köye odadan çıkmanızı talep edecekler gibi geliyor..
Baya biz geldik haydi çıkın birde eltin bıyık altından sırıtan biriyse ooo sen durma seyret çümbüşü..
Kasım kasım kasılır benim bastığım yere bile basamıyor sonradan gelme gelin diye..
Ay ben miyim fesat olan bilmiyorum

Tv odasi olsam sana cok bozulurdum hoş mu simdi

Elti benden 3 yas kucuk te simdiden nikah buyuklugum var diyo laf arasinda:). Hatta nişanlimin ablasi eltimden 8 yas buyuk ismiyle cagirir.abi eşiyim diye..iç içe aile.evli ablasi haftanin 4 gunu koyde abi her hafta 2 gun koyde..ben ayda 1 anca giderim..bu da goze baticak ama yapicak bisiyok.

Hehh haydi canım geçmiş olsun
8 yaş büyüğine bile sırf abisinin eşi diye ismiyle hitap ediyosa hızını alamazsa ben nikah büyüğüyüm bana yenge diceksine bile getirir

Tek derdin bu olsun.Zaten ne kadar kalacaksın bir gun yada iki gun ondada idare et

Hehh haydi canım geçmiş olsun
8 yaş büyüğine bile sırf abisinin eşi diye ismiyle hitap ediyosa hızını alamazsa ben nikah büyüğüyüm bana yenge diceksine bile getirir
Onu zor yapar işte. Benim dayi kizi eltimin annesi..gorusmemiz yoktu o ayri.ilk dugununde gordum kizi.daha dişliyim o konularda ondan..

tv odasinda uyuyun gitsin, nedir ki.. ayni evde yasayip oda verilmeyecek gibi konusmussun..

Haklı düşünüyorsun ama şu var şimdi nişanlın diyor onların mahremi biz orada kalmayız vs. ama annesinin sözü geçer. kayınvalidenin evi sonuçta,kayınvalide de düşünür heralde ortada yatmamanız gerektiğini. olmadı usulca çıtlatırsın kayınvalidene anne müsaitse biz diğer odada kalsak diye. gözlemledim erkekler kendi kafalarından da adet çıkarabiliyor :) bazı durumlarda kvler aaa öyle şey olur mu diyor :)sıkma canını ...

40 yılda bir gideceğin yer için ve daha evlenmeden başka dert bulamadın mı kendine diyorum.

Dogru söylüyorsun.bazen hiç tartismaya girmemek lazim yeri gelince siyliceksin de bende de bu var tersse hemen belirtirim tutamiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…