• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin siparisi :(

Bitti dedim. Boyle bir seyi gorup susamazdim adam gibi aciklama yapmadan uste cikmaya calisiyosun dedim. Ciddi oldugumu gorunce ne vardi smdi aksamimizi zehir etmeye sanki dedi baskasi olsa hayatimda seninle niye nisanlanayim niye yanimda tutayim vicdanim rahat dedi. Anne babasinin ustune yemin etti hatirlamiyorum doye bide ya

Yanında sitenin müşteri hizmetlerini arasın bugün dikkatimi çekti bu siparisi ben vermedim kime verilmiş vs desin. Ya hatırlamaması imkansız ya.

hatırlamıyorum dediği an iş bitmiştir zaten. arkadaş denemiş ama ondan sonrası bilinmez. bacım ayrılmışsın güzel, ayarı verdin şimdi bekle.
olayı tam olarak anlatıp olan biteni dökülmedikten sonra yüzüne bakma. telefonlara çıkma
ailene çok zorsa ayrıldık deme kavgalıyız konuşmuyoruz de geç.

sonra baktın herşeyi anlattı ondan sonrası artık sana kalmış
Aynen oyle yapiorum daha mesaj bile atmadi bende asla atmam. Bana adam gibi herseyi solicek ondan sonra bakacam. Ailemide simdi uzmek istemiyorm annem hasta zaten dayanamaz. Hersey netlessin aciklicam

Adamin umrunda degilki bana goz dagi veriyo resmen. Sana hatirlamiyorum diyorum bunun icin ayrilacaksan sen herseyi mahvedersin diyor

sana oyle diyerek seni suçlamaya çalisiyor. benim eski nisanlimda oyle yapiyordu. "ayrilmak isteyen sensin buyur ayril diyordu"

hic bise anlamadim canim ben
nisanlin saticinin numarasiyla isminimi istemis
bayan deodrantini kime almis?
İnternetten bi hediye siparişinde bulunmuş, not olarakta adımı ve numaramı yaızn ki hediyeyi alan bana ulaşabilsin demiş
Yani nişanlı olduğuna bakmadna başka kıza yazılıyo

Kuzen, kardeşe vs hediyedir derdim ama kim numaramı da iliştirin der ki ..
Ayrılmakla iyi yapmışsın
İyi ki Allah karşına çıkarmış

1. Ya arkadaslar anlamadigim sey adresini nerden biliyo gondercegi kisinin. Kizdan aldiysa adresi niye adini numarisini ekletio. Zaten biliodur kiz

İnternetten bi hediye siparişinde bulunmuş, not olarakta adımı ve numaramı yaızn ki hediyeyi alan bana ulaşabilsin demiş

Ayrılmakla iyi yapmışsın
Evet aynen bende bunu dusundum aklima şu da geliyo adresini bildigi insani cok iyi tanir numarasini bilir olmasi lazim acaba bir hayat kadinina mi gonderdi

Ayrılmakla iyi yapmışsın

daha nişanlı değillermiş o zaman sevgililermiş

Evet aynen bende bunu dusundum aklima şu da geliyo adresini bildigi insani cok iyi tanir numarasini bilir olmasi lazim acaba bir hayat kadinina mi gonderdi
Hiç aklıma gelmedi öylesi
Ben kızın işyerini biliyosa gibi düşündüm, iş adresini bulmak kolaydır

Artk herseyi dusunuyorum kafayi yicem bir hayat kadinina mi gonderdi acaba mekanini biliodir arasin diye not yazmistir????

Back
X