- 2 Ocak 2015
- 153
- 48
- 28
- 35
Pardon nasil knusuyosunuz sizay saf mısın sen yahu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon nasil knusuyosunuz sizay saf mısın sen yahu
Telefon firlatip biseyler kiriyorsa kesin aldatmistir ya da buna niyet etmistir.Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
Bal gibi hatırlıyordur da ne desin evet senden gizli nane yiyodum ki kursağımda bıraktın mıYanında sitenin müşteri hizmetlerini arasın bugün dikkatimi çekti bu siparisi ben vermedim kime verilmiş vs desin. Ya hatırlamaması imkansız ya.
şekerim haklısın sadakat maddi bir şeye bağlanamaz, ben nişanlı olduklarını düşünüp daha çok dertlenme diye dedim.Ben yeni bi durum sandım
Ama olsun yüzükle ilgisi yok bu işin, sevgiliyken de sadık olmak zorundaydı. Ki sevgiliyken bunu yapan ilerde neler yapmaz diye düşünmeli insan
Biliyorum yapti bisey ama kabullenmiyor bide ailesinin ustune yemin ediyorTelefon firlatip biseyler kiriyorsa kesin aldatmistir ya da buna niyet etmistir.
Daha ucuz diyedirHayir anlamadigim neden deodorant gonderilir? Oldu olacak sabun gonderseymis.
Hayir anlamadigim neden deodorant gonderilir? Oldu olacak sabun gonderseymis.
Sen zaten mahvetmişsin bi de üste çıkmaya mı çalışıyosun adi herif de yol ver gitsin ne dinliyosunAdamin umrunda degilki bana goz dagi veriyo resmen. Sana hatirlamiyorum diyorum bunun icin ayrilacaksan sen herseyi mahvedersin diyor
ha tamam. karışık anlatılmış. konuyu tam anlayamadım.teşekkürleryok o hediye başka. bu deodorant ocak ayında alınmış. konu sahibi bunu şimdi öğrenmiş siteye girince.
Agzima gelen herseyi saydim. Beni istemiyosan niye git demedin skildim demedin. Niye bu dereceye kadar geldik niye isi ilerlettin benimle diye. O beni sucluyor ona guvenmeyip onu itham ettigim icin.cunku onun icin hatirlamiyorum cumlesi gayet aciklayivi bir cevapBal gibi hatırlıyordur da ne desin evet senden gizli nane yiyodum ki kursağımda bıraktın mı
Nasil olcakki
Beni cevreme karsi rezil etti. Oyle zorki nisandan döndum demekSen zaten mahvetmişsin bi de üste çıkmaya mı çalışıyosun adi herif de yol ver gitsin ne dinliyosun
Bir değil birden çok kıza hediye alırsa tabi hatırlamazAgzima gelen herseyi saydim. Beni istemiyosan niye git demedin skildim demedin. Niye bu dereceye kadar geldik niye isi ilerlettin benimle diye. O beni sucluyor ona guvenmeyip onu itham ettigim icin.cunku onun icin hatirlamiyorum cumlesi gayet aciklayivi bir cevap
nasıl konuşacağım hayatım, hayat kadınına almış mı acaba diyen sensinPardon nasil knusuyosunuz siz