• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin siparisi :(

Şirketlerin kayıt saklama süreleri var hukuken. Hediye olduğu için sormadım der vs.

O şekilde olabilir haklisım onu bende dedim böyle bir siparis var ben hatırlamıyorum falan desin diye, senin dediğin gibi de olabilir. normalde saklamak zorunda evet.

yollamış mı yollamamış mı? yolladıysa adresi görürsün, yollamadıysa belki de sana yollayacaktı..

bu arada deodorant ne hakikaten yahu, belki de birine "çok pis kokuyorsun inşallah bu hediyeden mesajı alırsın" demek istemiştir, ciddiyim..
Bana gonderse numara niye eklicek

Beni cevreme karsi rezil etti. Oyle zorki nisandan döndum demek:KK43:
Aslında zor değil, mahalle baskısı safsatası var o kadar
Onu da sallama evlensen bile aldatılırsın çünkü bu belli
Millet için saçma sapan bi adamla evlenme , boşansan aynı millet yine konuşur zaten
Boşver onları yol yakınken hayatından def et

Beni cevreme karsi rezil etti. Oyle zorki nisandan döndum demek:KK43:
Bu rezilliğe sebep olan kişi o, sen değilsin. O yüzden kendini düşün elalemi düşünme. Yaptığı şeyi örtbas etme etrafı değil kendini kandırırsın.

yollamış mı yollamamış mı? yolladıysa adresi görürsün, yollamadıysa belki de sana yollayacaktı..

bu arada deodorant ne hakikaten yahu, belki de birine "çok pis kokuyorsun inşallah bu hediyeden mesajı alırsın" demek istemiştir, ciddiyim..

Ama ona alsa neden not ve telefon numarasını ekletsin

Arkadaslar merhaba. Dun geceden beri harap ettim kendimi suan cok uzgunum. Dun nişanlimin alisveris yaptigi bir sitede bir bayan deodoranti alinmis ve saticiya su sekilde mesaj atilmis: urunun yanina kucuk bir kagida adimi ve numarami yazar misiniz?
Bu yazi aklimdan hic cikmiyor dunden beri surekli gozumun onumde. Beynimden vuruldum gorunce. Ayrildik. Siz olsaniz ne anlam cikarirdiniz bu mesajdan? Bir aciklamasi var mi aldatmadan baska:KK43: suan ne aileme diyebiliyorm ayrildigimizi ne bir baskasina. Dusunmekten kafayi yicem ne olur bi akil verin
Sana gelmediği besbelli, numarasını yazdırmış. Birine gitmiş o. Asabi tavırla da üste çıkmış. Söylenemeyecek bir şey yok, söyle ve yol ver gitsin güvenilmez biri ise.

Hiç zor değil. Nişanlanmak ne kadar doğalsa ayrılmak o kadar doğal. Belki bu bir işaret belki hayırlı değil. Bir de üste çıkıp sana suçu atması daha da suçlu yapıyor. Arasın sorsun yanında ispat etsin

1. Ya arkadaslar anlamadigim sey adresini nerden biliyo gondercegi kisinin. Kizdan aldiysa adresi niye adini numarisini ekletio. Zaten biliodur kiz
Şöyle düşün
Cafede çalışan bi kız diyelim, o cafenin adresini nette bile bulur
Ama kız bunun numarasını nerden bilsin, eh o zaman bi hediye alıp iliştireyim demiş

yani tanışmak istediği bir kadına direk parfüm gönderebilecek kadar uzmanlaşmış.
Bence iyi düşün,
Numara yazdırıp hediye göndererek tanışmaya çalışıyor.. İlginç bir cesaret örnegi.

Bir insan internet üzerinden deodorant alıp yanına da isim soyisimle kargoya vermeyi neden düşünür ? kime yollanır bu kargo? Hanımlar siz söyleyin size biri deodorant yollasa burdan ne anlam çıkarırsınız ? Yani konu baştan başa saçma amacı ne kime göndermek istemiş bunu açıklamadan sakın barışma. Suçlu olduğu belli bir de üste çıkmaya çalışıyor. Hatırlamıyorum diyorsa aç mesajı göster sende. Şaka gibi

Bir insan internet üzerinden deodorant alıp yanına da isim soyisimle kargoya vermeyi neden düşünür ? kime yollanır bu kargo? Hanımlar siz söyleyin size biri deodorant yollasa burdan ne anlam çıkarırsınız ? Yani konu baştan başa saçma amacı ne kime göndermek istemiş bunu açıklamadan sakın barışma. Suçlu olduğu belli bir de üste çıkmaya çalışıyor. Hatırlamıyorum diyorsa aç mesajı göster sende. Şaka gibi
Mesajı nerde görmüş mailde mi
Orda adres vs yok mu
Al şu şu kişi şu şu adres hala nasıl hatırlamazsın hafıza kaybın varsa beni de hatırlamamalısın demek gerekmez miydi
Kk dan önce bunu yapmalı insan

Şu an
Şöyle düşün
Cafede çalışan bi kız diyelim, o cafenin adresini nette bile bulur
Ama kız bunun numarasını nerden bilsin, eh o zaman bi hediye alıp iliştireyim demiş

İşte bende onu yazdım. Bankada çalışırken kaç kere geldi öyle bana müşterilerden teşekkür amaçlı, tanışma amaçlı. o kişi kimse işyerine yollama ihtimali çok yüksek

İşte bende onu yazdım. Bankada çalışırken kaç kere geldi öyle bana müşterilerden teşekkür amaçlı, o kişi kimse işyerine yollama ihtimali çok yüksek
Onlar hadi teşekkür için diyelim ve hayatlarında da biri yoktur umarım
Ama bu kendi kendine aranmış numaram da şu ara beni demiş resmen

Mesajı nerde görmüş mailde mi
Orda adres vs yok mu
Al şu şu kişi şu şu adres hala nasıl hatırlamazsın hafıza kaybın varsa beni de hatırlamamalısın demek gerekmez miydi
Kk dan önce bunu yapmalı insan

Mesajı anladığım kadarıyla alışveriş sitesinde görmüş.. g..g.. gibi sitelerde satıcıya mesaj yollabiliyor ya. adam satıcıya mesaj atmış bu şekilde ama hediyeyi alıp yolladığına dair bir bilgi yokmuş. Sadece soru sormuş yani

Back
X