• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin siparisi :(

Ya olay ne aldığı değil ki. Neden deo konusuna takıldık bu kadar alınmaz almış işte. Sorun ortada kadına alınmış birsey var. Ne olduğunun onemi yok.

Canım bence beğendiği bi bayanla tanışmak amaçlı yollanmış hediye gibi duruyor. Numara yazılması aklıma başka birşey getirmiyor. Gönderdiği kişi merak edip arayacak ve tanisacaklar. Aklınca jest yapmış ama çok geç farketmişsin. Canını sıkma şimdi bunu yapan evlenince daha fazlasını yapar. Dua et kurtulmussun.

[QUOTE="earwenn, post: 44141049, m]Ilk mesajinda "alinmis" demissin, şimdi millet butun detaylari gorebildigine gore kime teslim edildigini de görebilirsin deyince baska bi bilgi yok satıcıya mesaj atilmis diyorsun.karar ver satin almis mi almamis mi?
Kafam okadar dalginki. Alip almadhi gorunmuyor sadece saticiya mesaji var[/QUOTE]

İyi de madem aldığı kesin değil,
belki size alacaktı... süpriz olsun diye evine yollayacaktı
Ondan adını vs yazmasını istedi??

Konu sahibi de gerçeğin farkında ama
Mahalle baskısından çekindiği için nişan atmayacak
Ve bizim yorumlarımızı haliyle anlamak istemiyor

Siz ocak ayında nişanlimiydiniz? Yani evet sana almadiysa durum açık. Sinir krizleride genelde suçluluk hissinden oluyo

Kafam okadar dalginki. Alip almadhi gorunmuyor sadece saticiya mesaji var

Ondan adını vs yazmasını istedi??[/QUOTE]

Adı neyse de numarasını da yazması istemiş
Numara olayı bozuyor:S

Arkadaslar merhaba. Dun geceden beri harap ettim kendimi suan cok uzgunum. Dun nişanlimin alisveris yaptigi bir sitede bir bayan deodoranti alinmis ve saticiya su sekilde mesaj atilmis: urunun yanina kucuk bir kagida adimi ve numarami yazar misiniz?
Bu yazi aklimdan hic cikmiyor dunden beri surekli gozumun onumde. Beynimden vuruldum gorunce. Ayrildik. Siz olsaniz ne anlam cikarirdiniz bu mesajdan? Bir aciklamasi var mi aldatmadan baska:KK43: suan ne aileme diyebiliyorm ayrildigimizi ne bir baskasina. Dusunmekten kafayi yicem ne olur bi akil verin
Bu olay olurken de nişanlıysan ve sorduğunda bu kadar buyük tepki aldınsa sorun olabilir. Bence ailene anlat durumu. Üzülme varsa böyle bişey evlenmeden ayrilman senin için daha iyi olacaktır.

Konu sahibi de gerçeğin farkında ama
Mahalle baskısından çekindiği için nişan atmayacak
Ve bizim yorumlarımızı haliyle anlamak istemiyor

Bir de marka aynı marka. Hani onun bildiği belki de bir anısı olan geçmişte de yeri olan bir marka. Neresinden tutarsan tut aynı yola çıkıyor.

Arkadaslar merhaba. Dun geceden beri harap ettim kendimi suan cok uzgunum. Dun nişanlimin alisveris yaptigi bir sitede bir bayan deodoranti alinmis ve saticiya su sekilde mesaj atilmis: urunun yanina kucuk bir kagida adimi ve numarami yazar misiniz?
Bu yazi aklimdan hic cikmiyor dunden beri surekli gozumun onumde. Beynimden vuruldum gorunce. Ayrildik. Siz olsaniz ne anlam cikarirdiniz bu mesajdan? Bir aciklamasi var mi aldatmadan baska:KK43: suan ne aileme diyebiliyorm ayrildigimizi ne bir baskasina. Dusunmekten kafayi yicem ne olur bi akil verin

Ailene açık açık göster ne olduğunu. İsim yazması neyse de o deo sana ya da annesine atıyorum ablasına vs değil numara yazmasından belli. Belli ki ya eski kız arkadaşına ya da yeni birisiyle tanışmak için almış (eski kız arkadaş dedim çünkü, belki telefonunu değiştirdi) Hayır ailene neden diyemiyorsun, sevgilin değil ki o nişanlın. Gerekirse ailen çağırsın birde ailene izah etsin telefon numaralı isimli hediye deodorantı.

Ondan adını vs yazmasını istedi??

Adı neyse de numarasını da yazması istemiş
Numara olayı bozuyor:S
[/QUOTE]

Bir şey önce alınır sonra not eklenir benim bildiğim.

konu sahibi üzülme, hediye olarak sen dahil, önüne gelene aynı marka deodorant alan adam zaten hayata sığ bi pencereden bakıyodur, ay evlenip napıcan bunla, deodoranttan başka bişeye kafa bile yormuyo

Nişanlınız çalışıyor mu? Benim kafamda canlanan direkt olarak iş ortamında geçen bir muhabbet var ve bu muhabbette deodoranttan falan bahseden bir bayan var. Nişanlınız da işi ilerletmek için böyle bir işe girişmiş gibi. Numarasını da iliştirmek istemiş ki karşı taraf da meyilliyse haberi olsun. Çok çirkin bir şey yaptığı ne olursa olsun. Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız. Eğer kendi üyeliğinden başkası girip yollamış olsa böyle panikleyip parlamazdı herhalde?

olayin ne oldugunu ogrenmeden mi ayrildiniz yani ?? Cok tuhaf.

Sana mantıklı bir açıklama yapmayıp sinirlenip ofkelendiyse zaten hersey göründüğü gibidir kardeşim. Ona ugurlar olsun. Nişanlı iken farketmissin ne mutlu.

Evet parfum. Bana gelmedi tabiki. Aciklamasi hatirlamiyorum oyle bisey. Bu kadar. Nasil hatirlamiyorsun dedigimde sinir krizleri gecirmeler telefon firlatmalar vs.. Olay ocak ayinda olmus ve ben malesef simdi gordum
Geçmiş olsun hatırlamıyorum dediyse ben yaptım tüyü nereye dikim demektir
En çok söyledikleri klişe kıvırma

Parfüm yerini bulmuş kime jest yaptıysa artık

Tuhaf gelen sey şu bana: ismini ve numaradini yazdigi kisinin adresini nerden bilio. Adrese kadar biliosa numarasini zaten karsi taraf biliodur????
Kızın çalıştığı İş yerine göndermiştir ne varki adreste
Her adresini bildiğimizi tanıyo değiliz ya

İlerde daha kötü sinir krizleri geçirticrk şeyler yapabilirdi.. Güven en önemli şey zaten ileriye bakın boş bir adam için güzel canınızı daha fazla sıkmayın

bende olsam kafam karışır ayrılırdım görünen şeyden başka bir anlam cıkmıyor cünkü aldatmıs gibi gözüküyor.

Back
X