• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin siparisi :(

Canım cok uzuldum bende. ama konusmalıydın cok sakın bır sekılde ne kadar zor oldugunu bılıyorum ama sen sakinligini ve kaliteni koruyarak sordukca o zaten bunun altinda ezilecektir. tabi ki akla hic hos seyler gelmiyor dersini ver derim ayrilik cozum degil marifet onu adam edebilmekte ama olmuyorsa da kendini de harab etme sakin.
İnanki sakinligimi okdar korudumki sorarken ama sordugum anda basladi bagirip cagirmaya:( bugun hic aramadi

İnanki sakinligimi okdar korudumki sorarken ama sordugum anda basladi bagirip cagirmaya:KK43: bugun hic aramadi
o zman sende zamana birak suan ailene kimseye soyleme ilerde tekrar iyi olursunuz bunlar sana kotu olarak geri doner bence soyleme kimseye. ama nisanlina da bittigini belli et inandir buna korksun gozu arada aileler var bunu unutma sen guclusun cunku iki sevgiili degilsiniz artk, bittigine inandir zmaana birak bekle bu arada bakalim neler olacak snin gonlunu almaya ugrasacak mi hatasini anlayacak mi. bide unutma ki erkeklerin savunma mekanizmasi boyledr eger fazla tepki gosteriyorsa bunun altinda elbet birsey vardr. sana ayril demiyorm ama ayrilmis gibi bitmis gibi dvran sen onun burnu surtsun

Nişanlınız çalışıyor mu? Benim kafamda canlanan direkt olarak iş ortamında geçen bir muhabbet var ve bu muhabbette deodoranttan falan bahseden bir bayan var. Nişanlınız da işi ilerletmek için böyle bir işe girişmiş gibi. Numarasını da iliştirmek istemiş ki karşı taraf da meyilliyse haberi olsun. Çok çirkin bir şey yaptığı ne olursa olsun. Ayrılmakla en iyisini yapmışsınız. Eğer kendi üyeliğinden başkası girip yollamış olsa böyle panikleyip parlamazdı herhalde?
Subay kndisi

o zman sende zamana birak suan ailene kimseye soyleme ilerde tekrar iyi olursunuz bunlar sana kotu olarak geri doner bence soyleme kimseye. ama nisanlina da bittigini belli et inandir buna korksun gozu arada aileler var bunu unutma sen guclusun cunku iki sevgiili degilsiniz artk, bittigine inandir zmaana birak bekle bu arada bakalim neler olacak snin gonlunu almaya ugrasacak mi hatasini anlayacak mi. bide unutma ki erkeklerin savunma mekanizmasi boyledr eger fazla tepki gosteriyorsa bunun altinda elbet birsey vardr. sana ayril demiyorm ama ayrilmis gibi bitmis gibi dvran sen onun burnu surtsun
Allah senden razi olsun gercekten

Ii ihhhh yok bu erkeklere guven opmaz yuh yaa parfum aliyor numarasini yaziyor nota yuh yani demek ki cok muhabbeti bile yok karsi tarafla hediyeyle numarasini da verecek iyice konuş ogren konuyu mumkumsede tek gitme telefon falan firlatmak nedir yaa hep suclu hem guclu

sunu da demek istiyorm gaza gelma ayrilmak cozum degil marifet onu adam etmekte hee tabi ki bu arada kendinden odun ver ugras cabala ve kendini harab et demiyorm degecegine inaniyorsan taktik uygula sen kotu olmazsn

canimm ne demek seni anliyorm hemde cok iyi gercekten. gececek ama insanlara ayril birak git demek cok kolaydr sen dogruyu yap sakin basin egik gucsuz durma karsisinda zaten seni seviyorsa ugrasmaz mi bide oyle dusun
Kardesim simdiye kadar hep ben ugrastm bisey olsa küs duramayip arardim hata yaptim biliyorum. Suan okadar hissislestimki Allaha yalvariyorum sabrini ver diye. Hep bana derdi sen aramasanda ben arar gonlunu alirdim sen once davrandgn icin bana firsat kalmio. Bakalim simdi ne yapacak. Uc gun sonra dogum gunum soguk bi msj atar kutlar kesin.belkide onu bile yapmaz artk hic biseyden emin degilm birkac gun beklicem ve ailemle knuscam

Ayril affetme bence.. Bu durumda bile inkar etmis. Acik acik soylese durustlukten kazanirdi belki

Tuhaf gelen sey şu bana: ismini ve numaradini yazdigi kisinin adresini nerden bilio. Adrese kadar biliosa numarasini zaten karsi taraf biliodur????
neden tuh
Saticiya urunu aldigim taktirde yanina ismimi ve numarami yazmaniz mumkunmu diye mesaj atmis. Urunu aldimi almadimi bilmiyorum baska hic bisey gorunmuyor ama bu yazi bile yetiyo bana
aynen bu yazı herşeyi açıklıyor ecemmm kararlı davran bence mutlaka bırakmalısın hayat boyu ağlıycağına bikere ağlarsın

Canım hani alıp almadığı kesin değil ya belki o dönem parfümü sana alacaktı sonra vaz geçti,o notuda sipariş ederse adını soyadını da eklesinler ki aksi durumda siparişin yerine ulaşıp ulaşmadığını telefondan öğrenmek için de olabilir. Çok mu iyi niyetli düşündüm ama lütfen ayrılmadan önce durumu iyi anla öyle karar ver.Zaman uzun olduğu için kafası karışmış hatırlayamıyor olabilir.

Kardesim simdiye kadar hep ben ugrastm bisey olsa küs duramayip arardim hata yaptim biliyorum. Suan okadar hissislestimki Allaha yalvariyorum sabrini ver diye. Hep bana derdi sen aramasanda ben arar gonlunu alirdim sen once davrandgn icin bana firsat kalmio. Bakalim simdi ne yapacak. Uc gun sonra dogum gunum soguk bi msj atar kutlar kesin.belkide onu bile yapmaz artk hic biseyden emin degilm birkac gun beklicem ve ailemle knuscam
aynen oyle bak ne kadar dogru dusunuyorsn artk duygularnla hareket etme iste bu sefer ona birak topu o ugrassin sen otir bekle

Canım hani alıp almadığı kesin değil ya belki o dönem parfümü sana alacaktı sonra vaz geçti,o notuda sipariş ederse adını soyadını da eklesinler ki aksi durumda siparişin yerine ulaşıp ulaşmadığını telefondan öğrenmek için de olabilir. Çok mu iyi niyetli düşündüm ama lütfen ayrılmadan önce durumu iyi anla öyle karar ver.Zaman uzun olduğu için kafası karışmış hatırlayamıyor olabilir.
Ya canim adini ve numarasini hediyenin icine koymasini istemis. Bana gelse zaten arayacagm ilk kisi o tesekkur etmek icin. Neden adini yazacak numarasini birakacak

aynen oyle bak ne kadar dogru dusunuyorsn artk duygularnla hareket etme iste bu sefer ona birak topu o ugrassin sen otir bekle
Oyle yapacam canim eger benim icin ugrasmiyorsa hala burnunun dikine gidip beni sucluyorsa bende bir omur boyle biriyle gecmeyeceginin bilincindeyim. Rabbim bana dogru yolu gostersin

Ya canim adini ve numarasini hediyenin icine koymasini istemis. Bana gelse zaten arayacagm ilk kisi o tesekkur etmek icin. Neden adini yazacak numarasini birakacak
Hediye nin içine koymuşsa tabiki durum değişir.Üzüldüm ya en doğru kararı eminim ki vereceksin.Allah sana ve ailelerinize yardım etsin..

Anlattığına göre olay şöyle bnce
Nişanlın bi yerde çalışan adresini bildiği birisine ilgi duydu ve ona bi hediye gönderip yanına da ismini numarasını ekletti o adrese gönderdi parfümü.
Tabi karşıdaki hediyeyi alınca geri arayıp tesekkur etti mi konuştular mi orası muamma.

Back
X