• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisanlimin siparisi :(

Sitede am olarak ne görmüş kızlar sadece numarasını ve ismini yazdırdığını mı tanımadığı birine mi yapıyor bunları. Acaba sana yapacaktıda baz mı geçti. Ama numara neden yazılsın ya

Evet daha once aldigi siparisler ve gonderdigi mesajlar hepsi kayitli sitede silmemis

Bunları görebilmen için şifreyi bilmen gerek. Hadi nişanlının üye olduğu sitenin şifresini biliyorsun, nişanlın nasıl senden gizli bir iş yaparken kayıtları silmeyi unutuyor. Kusura bakmada çok acemice...

Bağırıp cagirmasi , yalandan sinirlenmesi suçlu oldugunun gostergesi. Genel tepkileri boyle bu erkeklerin.
Benim aklima gelen ihtimal; bir kizla o deodorant ile ilgili arasinda bir konu gecmesi buna istinaden de surpriz yapmaya calismasi gibi geldi.Yoksa hangi erkek bir kiza deodorant almayi akil eder ki ? Nokta atisi yani resmen.
Numarasi ve adini yazmasi da iliskilerinin daha ilerlememis oldugunu gosteriyor.:KK51:
boyle biseye niyetlenip yapmamış muhtemelen çünkü satin almamis.

Belki annesine kardesine filan almistir o_O
annesine kardeşine alsa niye telefon numarasını yazdırsın. Bana kalırsa flört etmek istediği birine alınmış bu hediye. Hediyenin yanına isim numara da yazdırmış ki hediye ulaşınca arayıp teşekkür edebilsin hediyeyi alan kişi. Böylece de muhabbet ilerler yani. Siz olayı anca şu şekilde netleştirebilirsiniz. Nişanlınızın alışveriş yaptığı siteye onun şifresiyle girip hediye hangi adrese gönderilmiş onu öğrenebilirseniz olayı çözersiniz.

Iyi niyetle düsünursem belkide bir kiz arkadasina dogum günü hediyesi olarak almistir, yani tamamen iyi niyetle. Veya nisanlin bir erkek arkadasi adina almistir baska bir kiza. Ama tabii hatirlamiyorum demesi gerçekten bir suçlu olma göstergesi. Bilemedim

Kizlar nisanlim aradi knutuk sakince. Bana anne babasinin ölusu uzerine yeminler etti. Ben kimseye ne mesaj attm ne bisey gonderdim diye. Biriyle tanismak istesem facebooktan ulasirim numarami gonderecek kadar kuculmem dedi. Facebooktan arastirir bir sekilde ulasirdim oyle biseye niyetlensem dedi. Evlilik dini tamamlamak icindir sen benimle ilgiili neden boyle seyler dusunuyorsun yasattigim seyi yasamadan ölmem biliyorum vicdanim rahat bana inan dedi. Bilemiyorum kizlar :(

Olumlu ve iyi niyetli düşünmek istiyorum kendimi zorluyorum bütün gücümle...Acaba diyorum kızkardeş ya da abla ya da kuzeninin doğumgünü için almış olabilir mi? Gemileri yakmadan önce,bunu araştırın derim.Bir de alt tarafı deodorant,bulunmayacak bir şey değil,niye bulunduğu şehirde bir kozmetikçiden almak yerine internetten almış ben buna takıldım bir de...İLGİNÇ...[/Qbelki kendi gidip vermek istememistir tersler diye. Eger olumlu dusuncesi olursa donus yapar diye numara yazmistir

Bunları görebilmen için şifreyi bilmen gerek. Hadi nişanlının üye olduğu sitenin şifresini biliyorsun, nişanlın nasıl senden gizli bir iş yaparken kayıtları silmeyi unutuyor. Kusura bakmada çok acemice...

Yoo sipariş geçmişini silmiş zaten siparişlerde gözükmüyor. satıcıya not bırakmış onu görmüş konu sahibi.

ben olsam satıcıya ulaşıp sizden daha önce şu deo yu almıştım yalnız adres bilgilerini kaybettim sizde duruyorsa hala tekrar başka bir siparişim vericem diyip kızın bilgilerine ulaşırdım öncelikle..

ama tabi almış mı almamış mı ayrıntısı sizin için önemliyse..
Saticiya mesaj gonderdim ama henuz yanit gelmedi zannetmiyorum bir yil oncesinin mesajlarinin saticida durdugunu

Hoslandigi kiza tanismak icin hediye yollamis sanirim cok uzucu bir durum ama herseyde bir hayir var ya evlendikten sonra olsaydi bu olay

Artik herseyi goze aldim gemileri yaktm saticiya da mesaj attm. Daha onceden ayni parfumu aldigi sevgikisine de. Kiz bana 5 sene once aldigi bi hediyeydi o. Ayrildiktan sonra bidaha hic gorusmedik dedi. Gecmise takilma o iyi biri diye de ogut verdi garip tarafi

Eğer 5 sene önceyse tamam ama şuanda veya sen onun hayatındayken bu tarz şeyler yaptıysa ya da senin içine şüphe girdiyse sakın evlenme çünkü hiç bi zaman içindeki sese engel olamayacaksın sürekli kavga edeceksin ve evlendiğine bin pişman olacaksın ben aynı tarz şeyleri yaşayarak çok seviyorum dedim evlendim güven olmadığı zaman olmuyor kardeşim baştan tart için içini yedikçe ona saldırcak sin evlenince iyi düşün çok daha kötüsü olaçılır baştan yol çiz kendine

Birde şu yemin olayları aynı tarz bi olayda evli olarak hareketlerini yazıyorum önce konu hakkında konuşmak istemiyorlar ben hata yapmadım içim rahat diyorlar sorgulamaya başlıyorsun hatırlamıyorlar iyice sıkıştırıyorsun bu sefer bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışıyorlar doğruyu bilmek hakkın peşini bırakmıyorsun anası bacısı neyi varsa yeminler ediyo sen acaba haksız mıyım diyorsun aradan belli bir süre sonra aynı şeyi yaşayınca hepsinin sonuna şiddet görüyorsun bunları burdan okudum güldüm geçtim aynılarını yaşıyorum 2. Defa birine mesaj yazıyorum çok iyi düşün derim

Valla anlamadım sana mı almış kime almış başkasına almış sonra bana almış diye mesajın var süpriz yapmış diye az daha açıklayıcı yazın yumurta mı tavuktan çıkar falan :S gece gece sinir oldum siteye giresim kalmadı :))

Artik herseyi goze aldim gemileri yaktm saticiya da mesaj attm. Daha onceden ayni parfumu aldigi sevgikisine de. Kiz bana 5 sene once aldigi bi hediyeydi o. Ayrildiktan sonra bidaha hic gorusmedik dedi. Gecmise takilma o iyi biri diye de ogut verdi garip tarafi
1 yıl önceki mesajla 5 yıl öncesinin ne alakası var? Ocak ayında atılan mesaja ne açıklama yapıyor?

Offf madem nişanlının her dediğini yemeye bu kadar hazırsın, ne diye konu açıp millete beyin fırtınası yaşatırsınki...

Herşey bildiğin ortada, nişanlının tepkilerinden bile belli bi halt karıştırmış işte. Affet yolunuza bakın. Bi dahaki yakaladığında düşünürsün yorma kafanı.

Adam açıklama bile yapmamış , mesaj kendi kendine girmediğine göre bi sorun var yani . Affetme moduna girmeyeceksin herhalde .

Kizlar nisanlim aradi knutuk sakince. Bana anne babasinin ölusu uzerine yeminler etti. Ben kimseye ne mesaj attm ne bisey gonderdim diye. Biriyle tanismak istesem facebooktan ulasirim numarami gonderecek kadar kuculmem dedi. Facebooktan arastirir bir sekilde ulasirdim oyle biseye niyetlensem dedi. Evlilik dini tamamlamak icindir sen benimle ilgiili neden boyle seyler dusunuyorsun yasattigim seyi yasamadan ölmem biliyorum vicdanim rahat bana inan dedi. Bilemiyorum kizlar :KK43:
Sana yemin ediyorum aynıları bana da söylendi. Annem babam ölsün ki demeler ben allahtan korkarım demeler. Bir buçuk yıl sonra kendi kendine ortaya çıkardı.

Allah kimseyi aşağılıkça hareketlerine, karaktersizliğine kılıf uydurmak için hakkı ödenmeyecek anasının üstüne yemin edecek kadar tiksinçleştirmesin. Ben ortaya çıktıktan sonra sadece annesine üzüldüm. Ne denir ki.

Konun faketir inşallah da bi anaya daha yanmaz içim.

Yani size yalan söyleyen adamın yeminine inanacaksınız öyle mi? Affedin ya da affetmeyin orası sizin bileceğiniz iş ama yemin etmesine de inanmayın. İçinde Allah korkusu olsa zaten sizden gizli iş çevirmezdi. O hesaptan girip de nişanlınızın tanıdığı birine başka birinin bir şey gönderme ihtimali yüzde kaç sizce? Yalan söylediğini biliyorsunuz sizde. Allah kitap karıştırmayın nolursunuz.

Back
X