Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıl değil 3 ay demiş sonra iki yılını vermiş falan ama ocak ayında 3 aylık beraberlermis.aşaması önemli mi? 1 yıldır birliktelermiş ocak ayında
Yazdiklarimi iyi okursaniz anlarsaniz hanimefendi. Ocaktan bu yana zaman gecmiyormu. Sevgililik donemi oncesi arkadasligmda varBi yerde ocak ayındaki zamana 3 ay oldu demissin bi yerde de iki senemi vdim demissin senin kafan epey karışmış galiba![]()
Madem iyi niyetliymis bu kadar ona huzursuz oluyorum gorusmeyin bir daha de. Nisanlimada soylicem bu istegimi de. Ama ona almis olsa nicin numara yazsin birde bu varArtik herseyi goze aldim gemileri yaktm saticiya da mesaj attm. Daha onceden ayni parfumu aldigi sevgikisine de. Kiz bana 5 sene once aldigi bi hediyeydi o. Ayrildiktan sonra bidaha hic gorusmedik dedi. Gecmise takilma o iyi biri diye de ogut verdi garip tarafi
Arkadaslar merhaba. Dun geceden beri harap ettim kendimi suan cok uzgunum. Dun nişanlimin alisveris yaptigi bir sitede bir bayan deodoranti alinmis ve saticiya su sekilde mesaj atilmis: urunun yanina kucuk bir kagida adimi ve numarami yazar misiniz?
Bu yazi aklimdan hic cikmiyor dunden beri surekli gozumun onumde. Beynimden vuruldum gorunce. Ayrildik. Siz olsaniz ne anlam cikarirdiniz bu mesajdan? Bir aciklamasi var mi aldatmadan baskasuan ne aileme diyebiliyorm ayrildigimizi ne bir baskasina. Dusunmekten kafayi yicem ne olur bi akil verin
Yoo sipariş geçmişini silmiş zaten siparişlerde gözükmüyor. satıcıya not bırakmış onu görmüş konu sahibi.
Nisanlim cok utangac cekingen biridir. Yanimdayken benim elimi tutmaya sarilmaya bile cekinir. İki senedir tanisiyoruz ama hala bana karsi ayni. Bu konuda beni kirmaktan korkar. Nisanlisina bu derece ozenli davranan bi adam baskasiyla yaparmi bu isleri bilmiyorumBilmiyorum ben çok mu safım. Ya da benim eşim Cidde'n bana bu güveni verdiği için mi. Yani ben bu olayda bişey göremiyorum.üzerinden 1 yıl geçmiş o an birine hediye göndermiş de olabilir. Seni sevmiyor olsa hala yanında olmazdı bence. Şimdi ben düşünüyorum aldatma olayını allah kimsenin başına vermesin çok zor tabi ama şuan aldatmalık bir olay yok ki.sen zaten direk aldatmayı düşünüyorsan güven konusunda ciddi problemin var önce bu güven problemini aşmalısın. Eğer güvenini sağlayamıyorsa bitirmelisin. Parfüm aldı diye değil. Böyle bir evlilik sağlıklı olmaz diyorum sana. Allah yardımcın olsun. Karşındaki sana yeterince güven verememiş. Yani sen nişanlını iyi tanıyorsundur aslında biz ne desek boş.
Canım o Zaman neden bu kadar üzülüyorsun ki. En iyi sen tanırsın. Neden hayatını mahvediyorsun. Otur Ada'm akıllı konuş ve kapat konuyu. Sen biliyorsun çünkü güveniyorsan problem yokNisanlim cok utangac cekingen biridir. Yanimdayken benim elimi tutmaya sarilmaya bile cekinir. İki senedir tanisiyoruz ama hala bana karsi ayni. Bu konuda beni kirmaktan korkar. Nisanlisina bu derece ozenli davranan bi adam baskasiyla yaparmi bu isleri bilmiyorum
sizi kırmak istemem ama bu işler pek kibarlık veya utangaçlıkla ilgili de olamayabiliyorNisanlim cok utangac cekingen biridir. Yanimdayken benim elimi tutmaya sarilmaya bile cekinir. İki senedir tanisiyoruz ama hala bana karsi ayni. Bu konuda beni kirmaktan korkar. Nisanlisina bu derece ozenli davranan bi adam baskasiyla yaparmi bu isleri bilmiyorum
Bence kem küm etmeNisanlim cok utangac cekingen biridir. Yanimdayken benim elimi tutmaya sarilmaya bile cekinir. İki senedir tanisiyoruz ama hala bana karsi ayni. Bu konuda beni kirmaktan korkar. Nisanlisina bu derece ozenli davranan bi adam baskasiyla yaparmi bu isleri bilmiyorum
Guveniyorum ona hic sorun yasatmadi daha once ama bu olay aklimi kurcaladi suphesi bile yettiCanım o Zaman neden bu kadar üzülüyorsun ki. En iyi sen tanırsın. Neden hayatını mahvediyorsun. Otur Ada'm akıllı konuş ve kapat konuyu. Sen biliyorsun çünkü güveniyorsan problem yok
Yorum yapmazsiniz olur biter rahatsiz olduysanizBence kem küm etme
Konunu kapattır
Ayrılmayacaksın madem neden 2 gündür millete ihtimalleri sorup duruyosun
Tamam herkes aldatır senin ki aldatmaz, çünkü daha senin bile elini tutmaya çekiniyo. Başkasına o yüzden netten parfüm gönderir ancak. E sende temas yoksa ben affederim mantığında gibisin. Mutluluklar
Atarınızda sadece kk dakilere zaten, seni aldatan sevgiline yapmaz gelir bize yaparsınYorum yapmazsiniz olur biter rahatsiz olduysaniz