nisanlimin siparisi :(

Bi yerde ocak ayındaki zamana 3 ay oldu demissin bi yerde de iki senemi vdim demissin senin kafan epey karışmış galiba :KK53:
Yazdiklarimi iyi okursaniz anlarsaniz hanimefendi. Ocaktan bu yana zaman gecmiyormu. Sevgililik donemi oncesi arkadasligmda var

Artik herseyi goze aldim gemileri yaktm saticiya da mesaj attm. Daha onceden ayni parfumu aldigi sevgikisine de. Kiz bana 5 sene once aldigi bi hediyeydi o. Ayrildiktan sonra bidaha hic gorusmedik dedi. Gecmise takilma o iyi biri diye de ogut verdi garip tarafi
Madem iyi niyetliymis bu kadar ona huzursuz oluyorum gorusmeyin bir daha de. Nisanlimada soylicem bu istegimi de. Ama ona almis olsa nicin numara yazsin birde bu var

Arkadaslar merhaba. Dun geceden beri harap ettim kendimi suan cok uzgunum. Dun nişanlimin alisveris yaptigi bir sitede bir bayan deodoranti alinmis ve saticiya su sekilde mesaj atilmis: urunun yanina kucuk bir kagida adimi ve numarami yazar misiniz?
Bu yazi aklimdan hic cikmiyor dunden beri surekli gozumun onumde. Beynimden vuruldum gorunce. Ayrildik. Siz olsaniz ne anlam cikarirdiniz bu mesajdan? Bir aciklamasi var mi aldatmadan baska:KK43: suan ne aileme diyebiliyorm ayrildigimizi ne bir baskasina. Dusunmekten kafayi yicem ne olur bi akil verin

Ayrılmakla dünyanın en iyi şeyini yapmışsın arkadaşım sonuna kadar haklısın... da, bi insan "niye" deodorant alır ya, bana alınsa ben ter mi kokuyorum diye kafasına sıka sıka öldürürdüm adamı. İnsanlar bi tuhaf.

Hatirlamiyorum seklinde bir cevap kabul edilemez.Yeminler etmesi de dogru soyluyor anlamina gelmez.Sanirim yeminleri "ben oyle birsey almadim,ben oyle bir mesaj da yazdirmadim" uzerine idi.Zaten yalan soyledigi buradan da anlasiliyor.Bir olayi ya hatirlarsiniz ya hatirlamazsiniz - veya - birseyi ya satin almissinizdir yada almamissinizdir.Hatirlamadigi uzerine yemin etseydi bari.Ilk savunmasini o sekilde yapmisti.Deo da basit bir hediye.Ben de sizin tahmininize katiliyorum malesef.Arabasi var miydi o donem?Belki kizi yoldan almistir ve is bittikten sonra evine birakmistir.Sonrasinda da parfumu hediye yollamak istemis olabilir.Ille arabaya da gerek yok aslinda , o islerin yapildigi bir suru ev var.Siz o alisveris sitesindeki uyelik bilgilerini sifre filan biliyor musunuz?

Bilmiyorum ben çok mu safım. Ya da benim eşim Cidde'n bana bu güveni verdiği için mi. Yani ben bu olayda bişey göremiyorum.üzerinden 1 yıl geçmiş o an birine hediye göndermiş de olabilir. Seni sevmiyor olsa hala yanında olmazdı bence. Şimdi ben düşünüyorum aldatma olayını allah kimsenin başına vermesin çok zor tabi ama şuan aldatmalık bir olay yok ki.sen zaten direk aldatmayı düşünüyorsan güven konusunda ciddi problemin var önce bu güven problemini aşmalısın. Eğer güvenini sağlayamıyorsa bitirmelisin. Parfüm aldı diye değil. Böyle bir evlilik sağlıklı olmaz diyorum sana. Allah yardımcın olsun. Karşındaki sana yeterince güven verememiş. Yani sen nişanlını iyi tanıyorsundur aslında biz ne desek boş.

yahu biri de demiyo ki kargoyla hediyemi gönderilir ?yani daha önceden samimiyeti yoksa o insanla bana çok tuhaf gelirdi etkilemek için yapıyosa bunu bir erkek çok öküzce bulurdum benim rahmetli bir kere kargoyla evet bana kar pantolonu almış bir siteden benim adresi yazmış direk bana geldi ama hediye süpriz gibi değil ihtiyaçtan doğan ve daha önce konuştuğumuz alacağını bildiğim birşeydi ve 7 aydır sevgiliydik felan bana bu durum çok tuhaf geliyor eksik bişeyler var ama ne ?

ya bana bu konu bi garip geliyor.adam soru soruyor ama alıp almadığı belli değil.silse mesajı da silerdi.telefonunu bilmediği kişinin ev adresini nerden bilsin.herseyi geçtim etkilemek için deodorantmı alınır.bence bu adamın çok pis günahını alıyrouz bana öyle geliyor.ya da direk aldatmayı düşünüyorsanız güven probleminiz var demektir.

Yoo sipariş geçmişini silmiş zaten siparişlerde gözükmüyor. satıcıya not bırakmış onu görmüş konu sahibi.

Onları görebilmesi için nişanlısının üye olduğu site şifresini bilmesi gerekiyor. O yüzden dedim çok acemi nişanlısı...Siz konu sahibini tanıyorsunuz sanırım, genelde siz cevaplıyorsunuz:confused:

Bilmiyorum ben çok mu safım. Ya da benim eşim Cidde'n bana bu güveni verdiği için mi. Yani ben bu olayda bişey göremiyorum.üzerinden 1 yıl geçmiş o an birine hediye göndermiş de olabilir. Seni sevmiyor olsa hala yanında olmazdı bence. Şimdi ben düşünüyorum aldatma olayını allah kimsenin başına vermesin çok zor tabi ama şuan aldatmalık bir olay yok ki.sen zaten direk aldatmayı düşünüyorsan güven konusunda ciddi problemin var önce bu güven problemini aşmalısın. Eğer güvenini sağlayamıyorsa bitirmelisin. Parfüm aldı diye değil. Böyle bir evlilik sağlıklı olmaz diyorum sana. Allah yardımcın olsun. Karşındaki sana yeterince güven verememiş. Yani sen nişanlını iyi tanıyorsundur aslında biz ne desek boş.
Nisanlim cok utangac cekingen biridir. Yanimdayken benim elimi tutmaya sarilmaya bile cekinir. İki senedir tanisiyoruz ama hala bana karsi ayni. Bu konuda beni kirmaktan korkar. Nisanlisina bu derece ozenli davranan bi adam baskasiyla yaparmi bu isleri bilmiyorum

Nisanlim cok utangac cekingen biridir. Yanimdayken benim elimi tutmaya sarilmaya bile cekinir. İki senedir tanisiyoruz ama hala bana karsi ayni. Bu konuda beni kirmaktan korkar. Nisanlisina bu derece ozenli davranan bi adam baskasiyla yaparmi bu isleri bilmiyorum
Canım o Zaman neden bu kadar üzülüyorsun ki. En iyi sen tanırsın. Neden hayatını mahvediyorsun. Otur Ada'm akıllı konuş ve kapat konuyu. Sen biliyorsun çünkü güveniyorsan problem yok

sizi kırmak istemem ama bu işler pek kibarlık veya utangaçlıkla ilgili de olamayabiliyor

Bence kem küm etme
Konunu kapattır
Ayrılmayacaksın madem neden 2 gündür millete ihtimalleri sorup duruyosun
Tamam herkes aldatır senin ki aldatmaz, çünkü daha senin bile elini tutmaya çekiniyo. Başkasına o yüzden netten parfüm gönderir ancak. E sende temas yoksa ben affederim mantığında gibisin. Mutluluklar

evlilik dini tamamlamak içindir ne yahu? ne ilginç bir yaklaşım evliliğe..

Canım o Zaman neden bu kadar üzülüyorsun ki. En iyi sen tanırsın. Neden hayatını mahvediyorsun. Otur Ada'm akıllı konuş ve kapat konuyu. Sen biliyorsun çünkü güveniyorsan problem yok
Guveniyorum ona hic sorun yasatmadi daha once ama bu olay aklimi kurcaladi suphesi bile yetti

Bence kem küm etme
Konunu kapattır
Ayrılmayacaksın madem neden 2 gündür millete ihtimalleri sorup duruyosun
Tamam herkes aldatır senin ki aldatmaz, çünkü daha senin bile elini tutmaya çekiniyo. Başkasına o yüzden netten parfüm gönderir ancak. E sende temas yoksa ben affederim mantığında gibisin. Mutluluklar
Yorum yapmazsiniz olur biter rahatsiz olduysaniz

Yorum yapmazsiniz olur biter rahatsiz olduysaniz
Atarınızda sadece kk dakilere zaten, seni aldatan sevgiline yapmaz gelir bize yaparsın
Kem küm etmeye gerek yok, bi yemin etti inanasım var ayrılmayacam de geç diyorum neyine rahatsız olayım. Evlenecek olan sensin onla

canım evliliğe bir adım kala bunu gördüğün için bence çok şanslısın , bu tarz insanlardan hayır gelmez. evlenip çocuk sahibi olduktan sonra ayrılmak şimdikinden 10000 kat daha zor . bu yüzden psikolojini bozmak yerine allaha şükretmelisin.unutmaki her gecenin bir gündüzü vardır. şu anda bunu yaşıyor olman gelecekte daha iyi bir ilişkin olmayacağı anlamına gelmiyo.

Back
X