nisanlimin tyhaf halleri

yüzünü göstermiş. hiç çekmee onu. seviyorum diyorsun şimdiki değil önceki halini seviyorsun. şimdiki halini önce tanısan suratına bakmazdın belkide.

İşte biz buna mutsuz evliliklerin fragmanı diyoruz. Genelde erkekler evlenince değişmezler,kişiliğinin sinyalini çok önceden verirler de kızlarımız da görmezler. Aşağıda yazdığın bahaneye sığınırlar malesef ki.

Haklisin ama seviyorum degisir diye dusunuyorm surekli

Ayril. Ne bekliyosun?

evlenmek mecburiyetinde hissetme asla kendini. bizim toplumumuzda nişan evresi sanki nikahmış geri dönülemez bir evreymiş gibi algılanıyor, artık işin içine aileler girdi resmileşti vs vs...Halbuki düğün öncesi tanımaevresinden başka bir şey değil. Mutsuzsan, adamın gerçek karakterini görmeye başladıysan bir dk durmak zornda değilsin yanında. Yarın öbür gün boşanırsan daha çok üzülürsün. Sepetle gitsin saygısızı.

dayanma o zaman... evlenınce değişmez hatta daha kotu olur... aklın varsa ayrıl...

Dayanmak zorunda da değilsiniz zaten. Anlamadım kıskançlıkla ne alakası varmış? Birlikte yaşayacağınız ev değil mi o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…