- 15 Ağustos 2015
- 1.992
- 3.595
- 63
- Konu Sahibi antibiyotikn
-
Rabbim sonunda yüzünu güldürsun canim. Sevgini bosa çıkarmadan isin icinden cikmayi nasip etsinTesekkur ederm onerin icin . bende izlicem bakicam degisip degismedigne
Amin canim inşAllahhRabbim sonunda yüzünu güldürsun canim. Sevgini bosa çıkarmadan isin icinden cikmayi nasip etsin
Yüzüğü at düzelir çabalarsa ne alaNe yapmam gerektgni inan bilmiyorm gercekten yaptklarni gorsun pisman olsun istiyorum
Burda değişir deyip yıllarını heba eden o kadar çok kadın var ki evlenince değişir çocuk olunca değişir evi ayırınca değişir ama hiç biri değişmedi ben henüz rastlamadım.Haklisin ama seviyorum degisir diye dusunuyorm surekli
İşte biz buna mutsuz evliliklerin fragmanı diyoruz. Genelde erkekler evlenince değişmezler,kişiliğinin sinyalini çok önceden verirler de kızlarımız da görmezler. Aşağıda yazdığın bahaneye sığınırlar malesef ki.Nisanlanali 4 ay olmus olmamstr her gunum mutsuz geciyor surekli tartsma halindeyiz inanilmaz degisti hakaretler beni onemsememeler deger vermwmeler . onceden olsa ustume titrerdi smdi umrunda degilim.daha yeni tartstk evini kiralicak soru soruyorm merak ettgm icin senin vazifen degil herseye karsma kiskanclk yapma blmem ne . telefnu kaparsan umrunda deglsn aramam gibi seyler soyledi dayanamiyorum artk
Haklisin ama seviyorum degisir diye dusunuyorm surekli
Yoo gayette bitiriyorsun.HHaklisin bende oyle dusunyrm korkuyorm yanls bi evlilik olur diye ama tek kalemdede bitiremiyosun
Ayril. Ne bekliyosun?Nisanlanali 4 ay olmus olmamstr her gunum mutsuz geciyor surekli tartsma halindeyiz inanilmaz degisti hakaretler beni onemsememeler deger vermwmeler . onceden olsa ustume titrerdi smdi umrunda degilim.daha yeni tartstk evini kiralicak soru soruyorm merak ettgm icin senin vazifen degil herseye karsma kiskanclk yapma blmem ne . telefnu kaparsan umrunda deglsn aramam gibi seyler soyledi dayanamiyorum artk
O zaman bi evlen de bakalim degiscek mi?Haklisin ama seviyorum degisir diye dusunuyorm surekli
Evlenip 1 çocuk yapmayı ve ardından çocuğumu babasız bırakmak istemiyorum bahanesinin ardına sığınmayı bekliyor.Ayril. Ne bekliyosun?
Evlenip tuzlu suya yatırınca tüm kötü huyları akıp gidecek çünküO zaman bi evlen de bakalim degiscek mi?
Senin hayatin bir kumar kadar degersiz mi?
Nisanlanali 4 ay olmus olmamstr her gunum mutsuz geciyor surekli tartsma halindeyiz inanilmaz degisti hakaretler beni onemsememeler deger vermwmeler . onceden olsa ustume titrerdi smdi umrunda degilim.daha yeni tartstk evini kiralicak soru soruyorm merak ettgm icin senin vazifen degil herseye karsma kiskanclk yapma blmem ne . telefnu kaparsan umrunda deglsn aramam gibi seyler soyledi dayanamiyorum artk
İnanki saydklarnin hicbiri kalmadi nisanlaninca arada bir geliyo gidiyo bu kadar hep benm kiskanclklarmdan soylemlermden bikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?