- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Selam arkadaslar... Bugun bir olay geldi basima yani olay degil de sikintili bir durum diyelim. Bugun oglen arasi nisanlimla bulustuk yemek yiyorduk, telefonum caldi kaydetmedigim bir numara ben de yemekteydik diye acmadim, ikinciye tekrar caliyor bu kez acayim belki onemli bir konudur dedim ses yok, sadece arkadan boyle diyalog sesleri geliyor alo, kimsiniz dedim biri sesimi dinliyordu sanki kapattim ben de. Tabiiki -benim cooook merakli nisanlim- cevirdi numarayi aradi, bir adam acti telefonu, ve kisa bir gorusmeden sonra ogrendik ki o kisi benim nisanlimla daha sevgili iken ayrildigimizda bir ara ciktigim cocuk, adini soyledi filan. Buyur abi diyor. Sanki beni hic aramamis ya da saf ayagina yatiyor, nisanlim da bi daha aramicaksin kizi filan diyor, halbuki kac sene once bitmis bisey surekli aradigi da yok allah icin. Tamam abi ben aramadim filan diyor cocuk, nisanlim da aramadinsa niye iki kez caldirdin dedi? -İlkinde acmamistim ya- farkinda degilmis telefon tuslari oyle denk gelmis filan dedi, hala kayitliyim diye nisanlimdan bi ton azar yedim, gorusmedigimi biliyor ama kiskandi ve sinir oldu haliyle. Sizce bu telefonlar boyle tuslardan dolayi sapitir mi? Yoksa bu cocuk bile bile mi aradi ne yapti ben cozemedim. Nisanlim da tam gununde aramis diye ozel manalar cikartiyor kendince. Ama eger telefonlarda boyle bir durum varsa okutacagim yarin nisanlima, bilerek de yaptiysa engelleyecegim hepten. Sizin de basiniza boyle bir durum geldi mi, siz ne dusunuyorsunuz bu tadsiz olay hakkinda? Yorum birakirsaniz cok sevinirim, gercekten ihtiyacim var.. Tesekkur ederim.