Nisanlimin yaninda arayan eski ciktigim cocuk!

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Selam arkadaslar... Bugun bir olay geldi basima yani olay degil de sikintili bir durum diyelim. Bugun oglen arasi nisanlimla bulustuk yemek yiyorduk, telefonum caldi kaydetmedigim bir numara ben de yemekteydik diye acmadim, ikinciye tekrar caliyor bu kez acayim belki onemli bir konudur dedim ses yok, sadece arkadan boyle diyalog sesleri geliyor alo, kimsiniz dedim biri sesimi dinliyordu sanki kapattim ben de. Tabiiki -benim cooook merakli nisanlim- cevirdi numarayi aradi, bir adam acti telefonu, ve kisa bir gorusmeden sonra ogrendik ki o kisi benim nisanlimla daha sevgili iken ayrildigimizda bir ara ciktigim cocuk, adini soyledi filan. Buyur abi diyor. Sanki beni hic aramamis ya da saf ayagina yatiyor, nisanlim da bi daha aramicaksin kizi filan diyor, halbuki kac sene once bitmis bisey surekli aradigi da yok allah icin. Tamam abi ben aramadim filan diyor cocuk, nisanlim da aramadinsa niye iki kez caldirdin dedi? -İlkinde acmamistim ya- farkinda degilmis telefon tuslari oyle denk gelmis filan dedi, hala kayitliyim diye nisanlimdan bi ton azar yedim, gorusmedigimi biliyor ama kiskandi ve sinir oldu haliyle. Sizce bu telefonlar boyle tuslardan dolayi sapitir mi? Yoksa bu cocuk bile bile mi aradi ne yapti ben cozemedim. Nisanlim da tam gununde aramis diye ozel manalar cikartiyor kendince. Ama eger telefonlarda boyle bir durum varsa okutacagim yarin nisanlima, bilerek de yaptiysa engelleyecegim hepten. Sizin de basiniza boyle bir durum geldi mi, siz ne dusunuyorsunuz bu tadsiz olay hakkinda? Yorum birakirsaniz cok sevinirim, gercekten ihtiyacim var.. Tesekkur ederim.

Hala rehberinde neden kayitli oldugunuza dair size hesap sormasi cok sacma. Buna musaade etmeyin, onunu alamazsiniz sonra.

Yanlislikla aramis olabilir, dokunmatik telefonlar sagolsun isler cok kolay bir sekilde sarpa sarabiliyor.

Ya da isim karisikligi olmustur, sesinizi alamamistir. O yuzden konusmamistir.
Dibine gecilecek bir yer falan ariyordur o sirada utanctan.

Olabilir yani, mumkun bence.

Bu zaman kadar rahatsiz etmediyse sehven olmustur diyorum.

Ya aslinda konuyu acma sebebim o degil o her turlu engellenir zaten, nisanlimin ici bir turlu rahatlamiyor, guveniyor biliyorum ama bu tavrindan dolayi kendimi caresiz hissettim boyle durumlar yasayan var mi ogreneyim de varsa nisanlima ornek gostereyim dedim. J Janet Jak Esim

Hala rehberinde neden kayitli oldugunuza dair size hesap sormasi cok sacma. Buna musaade etmeyin, onunu alamazsiniz sonra.

Yanlislikla aramis olabilir, dokunmatik telefonlar sagolsun isler cok kolay bir sekilde sarpa sarabiliyor.

Ya da isim karisikligi olmustur, sesinizi alamamistir. O yuzden konusmamistir.
Dibine gecilecek bir yer falan ariyordur o sirada utanctan.

Olabilir yani, mumkun bence.

Bu zaman kadar rahatsiz etmediyse sehven olmustur diyorum.
Ay cok tesekkur ederim ya valla hakkaten oyle elin adaminin telefon rehberinden beni sorumlu tutuyor, bende kayitli olur kizar anlarim, ben de adamin no su bile yok, neyin tribinde ben de anlamiyorum, off yaa... Bunu okutacagim, sagolun cok.

Canım eşimin telefonu isteyken beni defalarca kendi kendine arıyor eşimden bile daha çok görüşüyorum telefonuyla :KK70: kimle ne konuşuyor naklen yayın gibi dinliyorum sonra kapatıp arıyorum :KK66:
Eski erkek arkadaşınızın da durup durup bu gün araması bence çok manidar yani yanlislikta olabilir ama çok düşük bi ihtimal bence siz yinede engelleyin no yu

Selam arkadaslar... Bugun bir olay geldi basima yani olay degil de sikintili bir durum diyelim. Bugun oglen arasi nisanlimla bulustuk yemek yiyorduk, telefonum caldi kaydetmedigim bir numara ben de yemekteydik diye acmadim, ikinciye tekrar caliyor bu kez acayim belki onemli bir konudur dedim ses yok, sadece arkadan boyle diyalog sesleri geliyor alo, kimsiniz dedim biri sesimi dinliyordu sanki kapattim ben de. Tabiiki -benim cooook merakli nisanlim- cevirdi numarayi aradi, bir adam acti telefonu, ve kisa bir gorusmeden sonra ogrendik ki o kisi benim nisanlimla daha sevgili iken ayrildigimizda bir ara ciktigim cocuk, adini soyledi filan. Buyur abi diyor. Sanki beni hic aramamis ya da saf ayagina yatiyor, nisanlim da bi daha aramicaksin kizi filan diyor, halbuki kac sene once bitmis bisey surekli aradigi da yok allah icin. Tamam abi ben aramadim filan diyor cocuk, nisanlim da aramadinsa niye iki kez caldirdin dedi? -İlkinde acmamistim ya- farkinda degilmis telefon tuslari oyle denk gelmis filan dedi, hala kayitliyim diye nisanlimdan bi ton azar yedim, gorusmedigimi biliyor ama kiskandi ve sinir oldu haliyle. Sizce bu telefonlar boyle tuslardan dolayi sapitir mi? Yoksa bu cocuk bile bile mi aradi ne yapti ben cozemedim. Nisanlim da tam gununde aramis diye ozel manalar cikartiyor kendince. Ama eger telefonlarda boyle bir durum varsa okutacagim yarin nisanlima, bilerek de yaptiysa engelleyecegim hepten. Sizin de basiniza boyle bir durum geldi mi, siz ne dusunuyorsunuz bu tadsiz olay hakkinda? Yorum birakirsaniz cok sevinirim, gercekten ihtiyacim var.. Tesekkur ederim.

Olay anormal boyutta değil.
Olabilir.
Kiskanilir oda normal.

Ancak telefon tuşları sapıtmaz. Sürekli aradığı biri değilsin çünkü. Bence bilerek aradı.
Engelle gitsin.

Ne diye bir olayı büyütüp canınızı sıkıyorsunuz.
Çocuğun telefonunda kalmıştır belki yeni farketmistir bir arayım demiştir.
Ya da unutmamıştır bu anı kolluyordur aramıştır vs.
Sebep ne olursa olsun şuan ikinizin ciddi bir ilişkisi var ve evlenme yolundasınız.

Nişanlın arayıp gerekli uyarıyı yapmış.
Sen de numarayı engelle bitsin.

Böyle ufak tefek şeylere çok takılmayın ilerleyemezsiniz.

Canım eşimin telefonu isteyken beni defalarca kendi kendine arıyor eşimden bile daha çok görüşüyorum telefonuyla :KK70: kimle ne konuşuyor naklen yayın gibi dinliyorum sonra kapatıp arıyorum :KK66:
Eski erkek arkadaşınızın da durup durup bu gün araması bence çok manidar yani yanlislikta olabilir ama çok düşük bi ihtimal bence siz yinede engelleyin no yu
Boyle tekrar tekrar ariyor mu canim? Yani ilkinde acmadigin zaman hemen ikinci arama da otomatik oluyor mu? Ay valla can sikan bir durum, engelleyecegim.. De benimkinin bi kere tepesi atti mi zor sakinlestiriyorum... İsim zor :))) Cok tesekkurler..

Olay anormal boyutta değil.
Olabilir.
Kiskanilir oda normal.

Ancak telefon tuşları sapıtmaz. Sürekli aradığı biri değilsin çünkü. Bence bilerek aradı.
Engelle gitsin.

Ne diye bir olayı büyütüp canınızı sıkıyorsunuz.
Çocuğun telefonunda kalmıştır belki yeni farketmistir bir arayım demiştir.
Ya da unutmamıştır bu anı kolluyordur aramıştır vs.
Sebep ne olursa olsun şuan ikinizin ciddi bir ilişkisi var ve evlenme yolundasınız.

Nişanlın arayıp gerekli uyarıyı yapmış.
Sen de numarayı engelle bitsin.

Böyle ufak tefek şeylere çok takılmayın ilerleyemezsiniz.
Valla ayni bu cumleleri ona da kurdum nerdeyse, benimle ilgili bir durum degil olsa niye yuzugunu tasiyayim, biz ciddi bir yoldayiz takilmayalim diyorum. Durup durup alevleniyor ergen caginda sanki! Koca 32 yasinda bir insan, ama kiskanclik damarina engel olamiyor.
Tesekkurler yorum icin..

Hadi sizde kayıtlı olsa belki hatalı olabilirdiniz, ama kayıtlı bile değilmiş.
Karşı tarafta kayıtlıysa bu sizin sorununuz değil ki.
Sanırım nişanlınız kıskançlıktan birazcık saçmalamış:KK70:
Niye hala unutamamismis, cok mu ozel seyler yasamisiz... :KK51: bunun gibi kac senaryo uretti. Yanlislikla arasa ilkinde acmadin ikinciye otomatik mi ariyor telefonu diyor.. Ne bileyim ben!!

H
Boyle tekrar tekrar ariyor mu canim? Yani ilkinde acmadigin zaman hemen ikinci arama da otomatik oluyor mu? Ay valla can sikan bir durum, engelleyecegim.. De benimkinin bi kere tepesi atti mi zor sakinlestiriyorum... İsim zor :))) Cok tesekkurler..
Hayır canım üst üste asla aramadı bu imkansız bence diyorum işte canım senin eskisi çevir kazı yanmasın yapmış nisanlinla çıkınca ayrıca burda nişanlının kızması gereken sen değilsin o şahıs

Benim eşimde çok sinirli kaldıramaz böyle şeyleri ben eşimle sevgiliyken eskisi arayıp yalvarmatı eşimde çocuğa baya saymisti erkekler öyle canım sahipleniciler yani

H

Hayır canım üst üste asla aramadı bu imkansız bence diyorum işte canım senin eskisi çevir kazı yanmasın yapmış nisanlinla çıkınca ayrıca burda nişanlının kızması gereken sen değilsin o şahıs

Benim eşimde çok sinirli kaldıramaz böyle şeyleri ben eşimle sevgiliyken eskisi arayıp yalvarmatı eşimde çocuğa baya saymisti erkekler öyle canım sahipleniciler yani
Degil mi canim, hepsi boyle kadinlara sinir harbi cektirmekten gocunmuyorlar, ay tum gun kafami yedi... Bu mesele yuzunden, 14 subat rezil oldu bi kendini bilmez yuzunden. İyisi mi engelliyeyim ben bu no yu. Yoksa basima isler acacak. Beni de hep boylesi bulur yani :)

bilmediğim numaraları açmam.

sürekli de aramıyor derken arada aradığı anlaşılıyor açıkçası arada konuşuyorsanız sevgiliniz kızmakta haklı.

madem öğrendiniz o anda "aa neden aramış ki şimdi esip" diyip engelleyiverseydiniz gözü önünde. uzamazdı mevzu bence.

bilmediğim numaraları açmam.

sürekli de aramıyor derken arada aradığı anlaşılıyor açıkçası arada konuşuyorsanız sevgiliniz kızmakta haklı.

madem öğrendiniz o anda "aa neden aramış ki şimdi esip" diyip engelleyiverseydiniz gözü önünde. uzamazdı mevzu bence.
Ben de acmayacaktim ki ust uste arayinca is yerinden filan sandim bu ara cok yogunum bi de ogle arasiydi. Olur mu olur, yani.. Ayrica arada filan da aramiyor, yani surekliden kastim; aramadigi manasinda idi.. Engellesem de nisanlimin cenesi rahat durmayacak emin olun. Tesekkurler.

Back
X