- 22 Mayıs 2015
- 72
- 12
- 33
biz 6 yıllık bir beraberliğin ardından geçen yaz nişanlandık ve 10 aydır nişanlıyız. Ve tabiki sevgiliyken göremediğin bazı huyları nişanlıyken görüyorsun. Biz sevgiliyken fazla insan içine çıkamazdık genelde İkimiz olurduk tabi artık aileler arkadaşlar akrabalar hep biraradayız. Neyse konu şu nişanlım yemek yemeyi hiç bilmiyor o kadar pis yemek yiyor ki parmaklarını yalıyor Çatal falan kullanmak yok banarak yemeyi çok seviyor ikimiz olunca bir şey demiyorum ama başkaları oluyor bundan rahatsız olduklarını düşünüp bende rahatsız oluyorum. Sonra yemek seçmesi vardır patates kızartması olunca koca tabağı bitirir çünkü annesi ya Kızartma yapmış ya da Sucuklu yumurta çünkü hanım yemek yapmayı bilmiyor bende sebze yemeklerine falan Alışsın istiyorum ki çocuğumuz olunca bizi örnek alacak. Bamya yer misin dedim akşam yemeğinde yok doydum kalkcam dedikten sonra bir tabak pilav yarım tabak salata ve 10 kadar tavuk kanadı 4 5 tanede Kemalpaşa Tatlısı yedi yani böyle Börek olsun Kızartma tatlı makarna falan bayılıyor ama bari doydum kalkıyorum deme bunu hrrgün yaşayınca sinirlerim geriliyor yemek vakti gelsin istemiyorum. Kanatları yerken on parmağını yaladı babamın bir bakışı vardı yerin dibine girdim tamam bizde kibarcık değiliz ama kalabalık içinde bi adap vardır. O Köyde yetişmiş annesi zaten çok görgüsüz bişey bilmeyen bi kadın yani bşy beklemiyorum ama o kadar dışarda çalıştı otellerde kaldı hiç mi duzeltmedin? Bilmiyorum çok rahatsızım nasıl ona çaktırmadan düzeltebilirim çünkü uyaramıyorum bşy demeye Kalktım mı yakıştıramıyorsunuz kendine demeye kalkıyo sorun o değil ki biraz dikkat etmeli değil mi sizce de ?