Nişanlımın yengeleri.......

dj_azra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
6
0
36
Adıyaman
merhaba...çok zor durumdayım birinin fikrine çok ihtiyacım var nişanlımla yaklasık 5 yıldır bırbırımızı sevıyoruz.bır yıl once nısanlandık.nısanlanmadan önce yengelerı bana cok ıyı davranıyorlardı fakat benı ısteme nısan felan sırasından itibaren bana kotu davranmaya kıskanmaya laf söylemelere hatta benım bırseyden haberım yokken benım soylemedıgım sozlerı soylemelere basladılar ben hep alttan aldım içime attım ama bakıyorumda onlar bana bunu yaparken nısanlıma tatlı dılle yaklasıyorlar ve sankı benı dusunuyorlarmıs benı sevıyorlarmıs gıbı gosterıyorlar herkese kendılerını bende olup bıten herseyı nısanlıma anlattım oda benı anladı ama hala konusuyor eskısı gıbı olmasada abılerım ıcın konusmam lazım dıyıyor ama onlarda bunun onlara tavır yapmadıgını gorunce daha cok havalanıyorlar.benı kıskandıkları apacık ortada ben unv kazanınca okulu bırakan yengesı okumaya basladı ben ehlıyet aldım oda almak ıcın çaba harcadı işlerini bırakmıs benımle ugrasıyorlar ama oyle bı tatlı dılle yapıyolarkı kımse cakmıyor.bende herseyı abılerıne annesıne anlattım nısanı atcak duruma geldım.ve suclu oldukları halde benı gorunce tavır yapanda onlar. bu durumda ne yapabılırım bana lutfen bı fıkır verın:2::2:

"Nişanlımın yengeleri" tabiri çok şeker geldi:)
Canım onlar senin eltilerin olacak ve eltisiyle anlaşamayan maalesef çok var.İnşallah seninki geçici bir durumdur.Hani kardeşi olan çocuklar tahtları sallanıyor diye kıskanır ya,belki eltilerin de yeni rakip geliyor diye kıskançlığa kapılmıştır.Aslında bu dönem seni tanıma ve tartma dönemleri,şimdiden nasıl başlarsanız öyle gider.
Çoğu konuda yazıldığı gibi,altın kelime : Mesafe.En güzeli mesafeni koruyup,fazla samimi olmadan aile toplantılarında gerektiği kadar konuşmak.Saygını kaybetme,cevap verip işi tartışmaya dönüştürme ki yüzgöz olunmasın.Yapabiliyorsan,sabrın varsa kalplerini kazanmaya çalış.Seni bir tehlike-tehdit değil aileye giren kafa dengi bir dost olarak görürlerse severler.Sabrım yok,lafa gelemem diyorsan sen de aynı şekilde davranabilirsin.Mesela herkesin yanında iken duymazdan gel veya işi şakaya vur,yalnızken farklı konuş sonra inkar et:)
Hem eltinin üniversiteye dönmesi,ehliyet alması filan daha güzel,kendini geliştirsin,dışarı açılsın ki kafayı sana takmasın.Demek seni eleştiriyor görünseler bile içten içe tasvip ediyorlar,örnek alıyorlar.
Nişanlını da anlamaya çalış,abilerine ne diyebilir ki,nişanlım eşlerinizi sevmedi,görüşmeyelim mi desin ? Bence bu konuları nişanlına yansıtma,o taraftan bir suçlama gelmedikçe sen konuyu hiç açma.

evet yenge deyince, allah allah kim bunlar dedim:1:
canım arana mesafe koy şimdiden, boşver seni kıskanıyolarsa kıskansınlar sen oralı olma

cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım.ben cok sabrettım cok ıcıme attım ama bunlar ıslerı buyutup benım alcagım esyalara dugun hazırlıklarıma da karıstılar ben onlarıda 5 yıldır tanıyorum bence bız tanısma aşamasını gectık.nışan yokken bana cok ıyı davranıyorlardı nısan ısteme olayı baslayınca boyle oldular.hem suclular hem guclu bıde bana burun kaldırmıslar neden nısanlına soyledın dıye.benmle kotuler nısanlımada cok ıyı davranıyolar.ben nısanlanmadan oncede bana ayrıl kotu bırı bu aile kotu demıslerdı.galıba benı ıstemedıler ama bu onların ıstegıne baglı bırsey degıl bana kazdıkları kuyuya bırgun ınsallah kendılerı duser agır oldu sankı ama hak ettıler cunku benım bırseyden haberım yokken azra söyle böyle dedı diyen insanlardan hersey beklenır.korkuyorum başka seyler yapmalarına

İşin zor allah yardımcın olsun..
Aileye yeni biri geliyor ya hazmedememişler demekki bunu..
Ama sen hiç trip yapma güler yüzlü ol her zaman onlara karsı ki..
Senin hakkında kimselere bişey söyleme cesaretşnde bulunamasınlar..
Öyle birseyi yapsalar bile herkes senin güleryüzlülüğünü gördüğü için inanmaz onlara..
Belki ilk nişanlandıklaı zaman onlar da aileden öyle tavırlar gördükleri için sana bu sekilde yaklasmıslardır..
Her neyse ben böyle eltileri anlamıyorum..
Gül gibi geçinip kardeş kardeş yasamak varken ne diye zindan ederler hayatı herkese:47:

Son düzenleme:
İşin zor allah yardımcın olsun..
Aileye yeni biri geliyor ya hazmedememişler demekki bunu..
Ama sen hiç trip yapma güler yüzlü ol her zaman onlara karsı ki..
Senin hakkında kimselere bişey söyleme cesaretşnde bulunamasınlar..
Öyle birseyi yapsalar bile herkes senin güleryüzlülüğünü gördüğü için inanmaz onlara..
Belki ilk nişanlandıklaı zaman onlar da aileden öyle tavırlar gördükleri için sana bu sekilde yaklasmıslardır..
Her neyse ben böyle eltileri anlamıyorum..
Gül gibi geçinip kardeş kardeş yasamak varken ne diye zindan ederler hayatı herkese:47:

gülmeyi nasıl başarcam çok kırdılar benı etrafımdakı kımseye onlar yuzunden gulemıyorum hatta konusamıyorum hep susuyorum ıcıme kapandım resmen :25:

Back
X