merhaba...çok zor durumdayım birinin fikrine çok ihtiyacım var nişanlımla yaklasık 5 yıldır bırbırımızı sevıyoruz.bır yıl once nısanlandık.nısanlanmadan önce yengelerı bana cok ıyı davranıyorlardı fakat benı ısteme nısan felan sırasından itibaren bana kotu davranmaya kıskanmaya laf söylemelere hatta benım bırseyden haberım yokken benım soylemedıgım sozlerı soylemelere basladılar ben hep alttan aldım içime attım ama bakıyorumda onlar bana bunu yaparken nısanlıma tatlı dılle yaklasıyorlar ve sankı benı dusunuyorlarmıs benı sevıyorlarmıs gıbı gosterıyorlar herkese kendılerını bende olup bıten herseyı nısanlıma anlattım oda benı anladı ama hala konusuyor eskısı gıbı olmasada abılerım ıcın konusmam lazım dıyıyor ama onlarda bunun onlara tavır yapmadıgını gorunce daha cok havalanıyorlar.benı kıskandıkları apacık ortada ben unv kazanınca okulu bırakan yengesı okumaya basladı ben ehlıyet aldım oda almak ıcın çaba harcadı işlerini bırakmıs benımle ugrasıyorlar ama oyle bı tatlı dılle yapıyolarkı kımse cakmıyor.bende herseyı abılerıne annesıne anlattım nısanı atcak duruma geldım.ve suclu oldukları halde benı gorunce tavır yapanda onlar. bu durumda ne yapabılırım bana lutfen bı fıkır verın:2::2: