• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Yengesi !

Merhaba arkadaşlar nişanlım bugün durup dururken artık topuklu ayakkabı giyme saçını hergün düzleştirme falan dedi. Normalde asla karışmaz açık da giyinmiyorum şaşırdım noldu falan zorladım yengem dedi dedi ,yengesini de hiç sevemedim gelini de bi kötü bakıyor zaten bana ısınamadım onlara . 2-3 gün öncede kv le yenge konuşurken kv gelinim sessiz sakin demiş yengede sessizden sakinden korkacaksın demiş. Nişanlım giymemi istemiyor şimdi günlük hayatta kalın topuklu sandaletlerden giyiyorum alıştım kötü bir şey yok bunda yengesi söyledi diye çıkarmak istemiyorum nasıl bir tepki vereceğim he birde hadi ailesi daha mütevazi haklılar desem oda yok görümcelerim benden daha açık giyinirler nasıl karışabiliyorlar bana anlamadım nişanlımla daha yüzyüze konuşamadım ne demeliyim sizce ?
Ne desen ki tabi yengenin baska istekleri varsa onlarida soyle de mesela.

Bak canim sana ufak mi dersin büyük mu dersin bi tavsiye. Yengesinin lafiyla sana ayakkabi giydirmeyip sacini duzlestirme diyen erkek. Herkesin hatta etkili konusan arkadasinin bile lafiyla sana şunu yap bunu yapma der.

Nisanlinla sorunun ayakkabi sac mevzusu disi da baska insanlarin isteklerini senin üzerinde gerceklestirmek istenmesine izin veriyor.

Nisanlinin kendi dusuncesi hayata bakisi akli fikri yok mu? Bence bunu sor ona. Kendi dogrulari olmayan erkek ömür törpüsü olur.

Saf mı biraz nişanlı? Böyle yapma, niye, yengem dedii... yine yengeden, kv den vs laf taşıması da ilginç.

Oldu yengenin onayına göre kendimi şekle sokarım deseydiniz.

Yeterince olgun değil o kesin...o ailenile iç içe olacaksanız, sinirleriniz bayağa yıpranacaktır.

Nişanlınız olan kişi,
yengenize benim nişanlımın giyim kuşamından sa na ne diyememiş mi?

Bu olayla beraber nişanlının nasıl bir karaktere sahip olduğunu anlamışsındır heralde?

Nişanlım giymemi istemiyor

Hayir yengesi giymeni istemiyor. Nisanlin da "hay hay emriniz olur" deyip emirleri yerine getiriyor. Yani kisiliksiz ve edilgen erkek vakasi.

Bunun sadece kiyafetle kalacagini saniyorsan da yaniliyorsun. Ksg renkli giymesin, ksg ailesiyle ikidebir gorusmesin, ksg disari cikmasin, ksg falan kisiyi evine almasin, ksg gulmesin, ksg konusmasin... Her defasinda da "peki yenge" diyen bir koca. Cekilmez valla.

Bu yengenin kızı falan mı vardı nişanlım için düşündüğü de adayı bozmaya çalışıyor ya da çok mu yakınlar .yani haddini çok asmis sebep bulamadım

Sen de nisanlina de ki; hayatim ben senin artik etek giymeni istiyorum. Verecegi cevaba gore hayatiniz/iliskiniz sekillenir .

Oda yengesiyle lafıyla gelip sana yapma etme diyorsa hoşşştttt de.yengede kim oluyor ya

Nışanlınıza tepkili olduğunuzu belirtin bence ben kimsenin giyimine karısmıyorsam kimse de bana karışamaz demelisiniz. Çok benzeri benim başıma geldi kaynım esime gıyımımle ilgili soru sormuş ben de onu ne ilgilendirir dedim ve esime de sen karıstırtmıycaksın dedim bu birazda nısanlınızda bitiyor o sınırını koyar da hiçkimse ona karışamaz derse kimse size bir şey diyemez zaten :KK66:

yenge kim oluyor hangi hakla giyimini geçtim karakterine söylediği lafa takıldım ben
yerinde olsam kıyamet koparırdım :kahve:

Ne munasebet yahu
Nısanlım gelse bana bunu soylese onun bunun agzıyla gelıp bana konusuyorsun senden ne koca olur ne de baba derdım

Çok saçma değil mi koskoca adam yengem dedi giymemeni giyme der mi hiç yani mantıklı gelmedi bana yengesinin lafıyla sana öyle bir şey demesi bunca zaman nişan falan dememiş de şimdi mi diyesi tutmuş yengenin ve bunca zaman yengesinin ailesinin etkisinde kalsa çoktan derdi sana bunu ne alaka yengen karışamaz bana diyemediniz mi? alıştım nasıl çıkarıcam diyorsunuz Allah aşkına hiç mi diliniz yok hem yengenizin sessiz sakinden korkacaksın dediğini size kim anlatı? kaynananla aran iyiymiş hiç takmaz cevabımı verirdim.

Beni tanidiginda nasilsam bundan sonra da oyle olacak bitti.isine geliyosa diyeceksin.

Kendileri acaba yengenin gelinine karisabiliyolarmiymis?

Back
X