• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlımın Yengesi !

Ne zamandır birliktesin arkadaşım bilmiyorum ama size değil kv yenge etkisi bile oluyorsa 5 kere düşün bu evliliği

Amaannn şimdiden insanların gazına gelmiş seninki bence ayarı ver ilerde burda daha fazla dert yazmak zorunda kalmassın

bende yengeme danıstım erkek adam yaka paca acık gmlek mı gıyermıs hem dugmelerın arasından bıyerlerı grunuyor nısanlın tshort gıysın bundan snra gmelk gıymesını ıstemıyrum dedı sana da selam syledı de :KK5:

Nişanlın evlenecek kadar büyümemiş sanki, değil mi? Yengem sevgilim hakkında böyle boş konuşsa sevgilime söylemem bile, unutur giderim, işime bakarım. Sizinki bir de ciddiye alıp gelip size ne yapıp yapmayacağınızı söylüyor. İki çocuk değilsiniz , iki farklı bireysiniz artık, bunun farkına varamamış, onun bunun lafıyla hareket eden biriyle evlenmeden önce iyi düşünün. Bugün yengesinin dediğine göre, yarın bakkalın lafına göre hareket eden adamdan hayır gelmez.

anne bağımlısı erkekten sonra birde yenge bağımlısı erkek mi çıktı? hadi annelerinin hiçbir yanlışını göremiyorlar yüzleri tutmuyor bir şey diyemiyorlar filan diyoruz da konu yengeye kadar indiyse durum vahim.

Yenge ne ya ?
Yengeyi ben akraba kategorisine koymuyorum şahsen.
Sert bir dille tavrınızı koyun.
Asla alttan almayın tepenize çıkmasın.

Nisanliniza sorun bakalım siz kiminle evleneceksiniz?Ha muhatabiniz yenge ise o zaman herseyde onunla konuşun,yok eğer nisanliniz ise kimsenin ağzına bakmasın.Simdiden tavrinizi koyun.Yoksa evlenince de başkasının ağzına bakıp çok kalbinizi kırar,aranizi bozar.Kendisi ile konusun olmadı yenge ile konuşun bunu neye göre,ne hakla söylemiş.Siz dik ve kararlı durun ki kimse size karışma hakkını kendinde goremesin.Ne kadar afedersiniz ezik durursaniz o kadar ezmeye kalkarlar.Allah yardımcınız olsun.Daha yolun basindasiniz.

Bu adamlari cok ariyor musunuz yahu? Oyle konular okuyorum ki surada yani, artik gulesim geliyor. Kendi baskisiyla nisanlisinin kiyafetine karisan adamlara gondermeye alistik burada da, simdi bir de yenge istemiyor kendisi de baskilanip da nisanliyi baskilayan adam... Kafalar guzel sanirim onlarda.

Sinir oluyorum böyle insanlara .hiç taviz verme canım senin yaptığını gordukce daha çok canını acitmaya çalışırlar tepkini goster

Büyük sıkıntı
Bugün 15 yıllık evli bir arkadaşım görümce ve kv de nin cektirdiklerini anlattı ve dediki şimdiki aklım olsaydı ilkten elimi masaya vururdum
Bende yaşadıklarımı tıpkı böyle yorumluyorum
Şimdiki aklım olsa yada biri ilkten böyle öğütlese derdimki dür bakalım

Yani sen sen ol o yumruğu masaya koy
Yoksa onlar senin masana koyar

Öyle yengeninde, nişanlınında, annenin de babanında ağzına mıçarım.Ne demek benim giyimime, bilmem neme karışmak!Onlar gitsin önce kendi kıyafetlerine karışsınlar.İfrit olurum böyle şeylere, hele yenge olayına:sinirli:
Alışacaklar tamam mı,a-lı-şa-cak-lar.Bitti.Sen nasıl onların kıyafetine birşey demiyorsan onlar da demicek. Bu kadar.Lamı cimi yok bu işin.Senin bunu kükremen lazım.Hayır su içi gemiş millet neden kendi kalıplarına sokmak ister ki.
Sen kal, ben gelmiyeceğim..

Merhaba arkadaşlar nişanlım bugün durup dururken artık topuklu ayakkabı giyme saçını hergün düzleştirme falan dedi. Normalde asla karışmaz açık da giyinmiyorum şaşırdım noldu falan zorladım yengem dedi dedi ,yengesini de hiç sevemedim gelini de bi kötü bakıyor zaten bana ısınamadım onlara . 2-3 gün öncede kv le yenge konuşurken kv gelinim sessiz sakin demiş yengede sessizden sakinden korkacaksın demiş. Nişanlım giymemi istemiyor şimdi günlük hayatta kalın topuklu sandaletlerden giyiyorum alıştım kötü bir şey yok bunda yengesi söyledi diye çıkarmak istemiyorum nasıl bir tepki vereceğim he birde hadi ailesi daha mütevazi haklılar desem oda yok görümcelerim benden daha açık giyinirler nasıl karışabiliyorlar bana anlamadım nişanlımla daha yüzyüze konuşamadım ne demeliyim sizce ?
daha yengen siz nişanlıyken uzaktan müdahale ediyorsa ilerisini düşünmek bile istemem ... tepkinizi koyun ortaya fırsat vermeyin tatlı dille yapın tabiki baktınız anlaşılmıyorsunuz biraz ses çıkarın size karışmaya hakkı yok eşiniz bile müdahale edemez herşeyinize

Direk soracağım, mal mı bu çocuk?
Annem falan da değil yengem dedi nedir?!
Çocuklarının zeka seviyesini önemsiyorsan bence bu adamla evlenme

bilinçli bi kadın olarak kendime karışılmasından hoşlanmam .
resti çekerim . bu kadar . daha söz istemem sözüm üstüne. konuşturma kimseyi. yoksa senin boynuna bi yular takarlar. biri o taraftan çeker öbürü başka taraftan.

Back
X